Atommanó Elküldve Január2, 2006 Megoszt Elküldve Január2, 2006 Akkor közkívánatra:-) Turbo-sokk :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Január2, 2006 Megoszt Elküldve Január2, 2006 Nálam is elférne még egy 100-as! B) És akkor már egész jól érezném magam! :D :) Jóvan... mi meg maj' nyitunk egy Z18XE Topic-ot Ákossal meg Need-del! :) :lol: :o Jóvanna, ha itt maradhatok, akkor nemszótam, de ugye nekem egy OPC-m van, nem Coupém. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Január2, 2006 Megoszt Elküldve Január2, 2006 Jóvanna, ha itt maradhatok, akkor nemszótam, de ugye nekem egy OPC-m van, nem Coupém. :blink: Te itt Tiszteletbeli Tag vagy! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Január2, 2006 Megoszt Elküldve Január2, 2006 Te itt Tiszteletbeli Tag vagy! :) Köszönöm szépen! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Január2, 2006 Megoszt Elküldve Január2, 2006 Mr. Speed! Szép a kocsid belül nagyon! Vannak Magyarországon is rendes emberkék, ez is mutatja. Remélem, hogy igen sok örömöd lesz benne még!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január2, 2006 Megoszt Elküldve Január2, 2006 Ja, és jut eszembe, már nem a 308 mm-es a legnagyobb Opel gyári tárcsa, 321 mm-es kerül az új OPC-re előre, amire viszont 17" a legkisebb kerék, ami felszerelhető. Hú, ezt nem tudtam! :blink: Az már elég baráti méret pizzában is. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Január2, 2006 Megoszt Elküldve Január2, 2006 Nem éheznénk, az biztos... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Január2, 2006 Megoszt Elküldve Január2, 2006 Mr. Speed! Szép a kocsid belül nagyon! Vannak Magyarországon is rendes emberkék, ez is mutatja. Remélem, hogy igen sok örömöd lesz benne még!!! :blink: Köszönöm szépen! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
BeNZiN Elküldve Január2, 2006 Megoszt Elküldve Január2, 2006 Én kocsim előéletéről mit tudtok ? Én csak annyit hogy ki volt a tulaja, de pl a kerekedésben azt mondák hogy főrendőré volt. Legalábbis az egyik kereskedő ezt mondta, a másik meg a rallye versenyzőt. 62e km van benne, de nincs szervizkönyve. Egyébként egy vicc volt amit a kereskedők előadtak mielőtt megvettem, ennyi összefüggéstelen és egymásnak ellentmondó történetet egy autóról. A legdurvább az volt hogy a kocsi az idősebbik Ranga Lacié volt, aki most a BM szerviz vezetője. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Január2, 2006 Megoszt Elküldve Január2, 2006 Én kocsim előéletéről mit tudtok ? Én csak annyit hogy ki volt a tulaja, de pl a kerekedésben azt mondák hogy főrendőré volt. Legalábbis az egyik kereskedő ezt mondta, a másik meg a rallye versenyzőt. 62e km van benne, de nincs szervizkönyve. Egyébként egy vicc volt amit a kereskedők előadtak mielőtt megvettem, ennyi összefüggéstelen és egymásnak ellentmondó történetet egy autóról. A legdurvább az volt hogy a kocsi az idősebbik Ranga Lacié volt, aki most a BM szerviz vezetője. :blink: Minden turbo-s gépet nyilván nem ismerek, de jó párat (vagy 20-at) végignéztem, mielőtt kimentem venni 1et. 2005 márciustól voltam komoly szemlélő (novemberig), szóval, ha mondasz róla vmit, talán én is tudok róla vmit... Link to comment Megosztás: More sharing options...
BeNZiN Elküldve Január2, 2006 Megoszt Elküldve Január2, 2006 Minden turbo-s gépet nyilván nem ismerek, de jó párat (vagy 20-at) végignéztem, mielőtt kimentem venni 1et. 2005 márciustól voltam komoly szemlélő (novemberig), szóval, ha mondasz róla vmit, talán én is tudok róla vmit... Ittvan az előző tulaj (Tóth István) által feladott hirdetés : http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1280 a forgalmi szerint egyébként 2004 9. hóban lett itthon forgalomba helyezve, de a tulaj meg azt mondta, hogy 2-3 éve használja már. Confusing :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Január2, 2006 Megoszt Elküldve Január2, 2006 "Helyhiány miatt eladó"..Jóduma :) Én meg most jöttem a falvédőröl... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január2, 2006 Megoszt Elküldve Január2, 2006 Ittvan az előző tulaj (Tóth István) által feladott hirdetés : http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1280 a forgalmi szerint egyébként 2004 9. hóban lett itthon forgalomba helyezve, de a tulaj meg azt mondta, hogy 2-3 éve használja már. Confusing :) Én egy picit, jobban körüljártam volna a témát...ha ennyi ellentmondásos dolog van... :blink: Ez a kép azért sokat elárul... Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Január2, 2006 Megoszt Elküldve Január2, 2006 Benya! Akkor a Te embered OpelTomi, ebben a topicban ő maga ajánlotta a kocsit: http://www.opelforum.hu/index.php?s=&showt...ndpost&p=149570 Beszélj vele, mert sok az ellentmondás ezen a gépen... de attól még lehet tök jó! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január2, 2006 Megoszt Elküldve Január2, 2006 Tényleg és ezt is írta Tomi: "Csak tudod a Pista 25 éve Rallye versenyző és szereti ha megy a ménes alatta. " Hmmm... Na ez az a Pista akitől vetted... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január2, 2006 Megoszt Elküldve Január2, 2006 Tényleg és ezt is írta Tomi: "Csak tudod a Pista 25 éve Rallye versenyző és szereti ha megy a ménes alatta. " Hmmm... Na ez az a Pista akitől vetted... Megkimélt, idős bácsi használta 2. autónak, nem? Csak a telekre járt vele... Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január2, 2006 Megoszt Elküldve Január2, 2006 Az úriember tényleg Rallye versenyző már több mint 25 éve. :) Paja! Ha jártál volna nála akkor tudnád,hogy tényleg helyhiánnyal küszködik. Főleg azért akarta eladni a turbót mert sokat fogyasztott neki de még mindíg azt mondom,hogy tényleg helyhiánnyal küszködik. :blink: Rengeteg autója van. Főleg OPEL de most vannak Skodák is mert a "Historic" kategóriában indul egy S100-assal. Az,hogy eladja a turbót az nem csoda,hiszen különlegességnek ott pihen a garázsban a LOTUS OMEGA meg egy csomó veterán OPEL. Egyébként tényleg egy BM szervízben dolgozik ha jól tudom. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Január2, 2006 Megoszt Elküldve Január2, 2006 Bocsi igazad van , nem ismerem az uriembert... De én is szeretnék "Helyhiányban szenvedni"... Mármint a sok autó miatt... Igazándibol ha sokat forogsz autókereskedőknél meg piacon, és néha böngészed a használtautó hirdetéseket, akkor nem igazán bízol az ilyen kijelentésekben.....de kivétel erősíti a szsabályt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január2, 2006 Megoszt Elküldve Január2, 2006 Bocsi igazad van , nem ismerem az uriembert... De én is szeretnék "Helyhiányban szenvedni"... Mármint a sok autó miatt... Igazándibol ha sokat forogsz autókereskedőknél meg piacon, és néha böngészed a használtautó hirdetéseket, akkor nem igazán bízol az ilyen kijelentésekben.....de kivétel erősíti a szsabályt! Ok én sem szoktam ezeket elhinni DE a Pistát ismerem és tudom,hogy miért írta amit írt. :) Tényleg kivétel :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Január2, 2006 Megoszt Elküldve Január2, 2006 Szegény BeNZiN! (Rammstein után szabadon? :)) Elég sok - főleg negatív - véleményt és információt kapott most a gépről. :blink: Mindjárt felad egy hirdetést és eladja az autó! :) Amúgy én a képek alapján féltem volna tőle, mert elég mostoha körülmények között van ott tárolva (a fotókon). Mintha csak most hessegették volna le róla a csirkéket (mosás előtt)... :D nem? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január2, 2006 Megoszt Elküldve Január2, 2006 Vagy kigurítottak a jó meleg garázsból... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Január2, 2006 Megoszt Elküldve Január2, 2006 :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január2, 2006 Megoszt Elküldve Január2, 2006 Amúgy én a képek alapján féltem volna tőle, mert elég mostoha körülmények között van ott tárolva (a fotókon). Mintha csak most hessegették volna le róla a csirkéket (mosás előtt)... :) nem? :blink: Hidd el Speed nagyon jó,hozzáértő kezekben volt az az autó :) A képen látható gumifal pedíg a tartalékgumigarnitúrákból van amiket a versenyzéshez használnak. A Coupé a ház alatt volt a fűtött gariba. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Január2, 2006 Megoszt Elküldve Január2, 2006 Vagy kigurítottak a jó meleg garázsból... JA :) aztán, ha már kint volt, oda tolták a falhoz és rátoltak egy versenyautót... jaaa meg mellé pakoltak egy adag régi gumit! :blink: :) :D Hidd el Speed nagyon jó,hozzáértő kezekben volt az az autó :o A képen látható gumifal pedíg a tartalékgumigarnitúrákból van amiket a versenyzéshez használnak. A Coupé a ház alatt volt a fűtött gariba. B) Én elhiszem Neked! Én csak azt írtam le, amilyen benyomást bennem a kép keltett! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Január2, 2006 Megoszt Elküldve Január2, 2006 1 szónak is 100 a vége: Rengeteg balesetmentes km BeNZiN! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts