bazs Elküldve December20, 2005 Elküldve December20, 2005 tetőablakot? van rajta étkezőasztalt? felejtsd el
Speed Elküldve December20, 2005 Elküldve December20, 2005 persze mert összevissza ármányok között tettél szert rá :) :) udv a klubban :D :o :lol: Szegény ma megint jól megázott... és saras is lett... le kellene mosatni... de ilyen takony időben... :blink: Amúgy tök zsír a tetőablak mechanikája... B) Nem a tetőbe csúszik bele, hanem először felbillen, aztán pedig - amolyan spoiler módra - ferdén a tető fölé csúszik! B) Szóval majd tolok képeket, ha tudok fotózni! tetőablakot? van rajta étkezőasztalt? felejtsd el B) Én sem raknék rá szárnyat! Illetve én a gyári Coupe szárnyra gondoltam - ami ca. 5 cm magas csak... szinte belesímul a hátuljába. Vagy Irmschert. De csak ilyen picit... Egy ilyet!
FBalazs Elküldve December21, 2005 Elküldve December21, 2005 Persze a GTC-hez meg nem volt rendelhető a tetőablak. Panoráma szélvédő volt, vagy 3 kilóért, de azt valahogy nem kívántam :blink:
Speed Elküldve December21, 2005 Elküldve December21, 2005 Persze a GTC-hez meg nem volt rendelhető a tetőablak. Panoráma szélvédő volt, vagy 3 kilóért, de azt valahogy nem kívántam :blink: GTC-d lesz? :) Az tök zsííír! Rádobsz egy gyári 17"-os 5 küllős felnit, meg a gyári tuning lökhárító szettet... és nagyon patent géped van! :)
Speed Elküldve December21, 2005 Elküldve December21, 2005 Tegnap vettem egy könyöklőt a Tormásiéknál... Használt, de fél áron volt. Alig használta egy ######i, szóval tökéletes állapotban van. Asszem megpróbálom áthúzatni a tetején a fekete bőrt bézs színűre... (vagy barnásra, amilyen az ajtókon van).
Speed Elküldve December21, 2005 Elküldve December21, 2005 Találtam egy annyira királyságos coupe-s oldalt... hogy ihaj! :blink: Majd este linkelek be fotókat! Elég zsír anyag van fent! :)
uhuhu Elküldve December21, 2005 Szerző Elküldve December21, 2005 Találtam egy annyira királyságos coupe-s oldalt... hogy ihaj! :blink: Majd este linkelek be fotókat! Elég zsír anyag van fent! :) ma megrendeltem a krómcsikot hátra a csomiajtóraq... ilyet:
meriva1.8 Elküldve December21, 2005 Elküldve December21, 2005 Szép lesz, az tuti! :) Ezt kérted Karácsonyra? :blink:
Speed Elküldve December21, 2005 Elküldve December21, 2005 Hát akkor mutatok pár képet... Na ez a felni elég ütőőős! Nekem ilyen kellene! Ez 18"-as! Na ez a belső tér azért nem gyenge! :blink: Amúgy beregisztráltam magam egy német Coupe forumra... Egy olyan forum van csak a Coupe-knak, mint nekünk ez az egész opel forum! :D Na mindegy. Szóval beköszöntem, hogy üdv, ki vagyok, mi vagyok, Magyarországról vagyok... és tök jó fejek. Érdeklődnek! Kérik, hogy küldjek képeket a Mi clubbunk Coupe-iról! :) Szóval jó pofa! Nyilván fogok velük kicsit kommunikálni! VAnnak ott is tök jó technikai topic-ok... mint nálunk... csak azok specifikusan coupe topicok! :) :lol:
Speed Elküldve December21, 2005 Elküldve December21, 2005 Az én személyes kedvencem... főleg a színe miatt: Ez sem rossz!!! :) Ebben Angel van... amúgy ez a felni sem rossz... :blink:
bazs Elküldve December21, 2005 Elküldve December21, 2005 utóbbin a morcosítás a szép láttam már itthon is, a G front ezzel hibátlan
Speed Elküldve December22, 2005 Elküldve December22, 2005 A szürkén OPC turbo lökös, nagyon zsíír! bizony-bizony! Mind a 2 szürke lököse nagyon-nagoyn állat!!! Azokat simán bevállalnám!!!
uhuhu Elküldve December22, 2005 Szerző Elküldve December22, 2005 melyik fórumra regisztráltál??? www.astra-coupe.net?
Speed Elküldve December22, 2005 Elküldve December22, 2005 melyik fórumra regisztráltál??? www.astra-coupe.net? AHA!!! :blink:) Teljesen jó arcok! A "Gästebuch"-ban be is mutatkoztam nekik... és tök jó fejek voltak! És várják a képeinket! :)
uhuhu Elküldve December22, 2005 Szerző Elküldve December22, 2005 AHA!!! :blink:) Teljesen jó arcok! A "Gästebuch"-ban be is mutatkoztam nekik... és tök jó fejek voltak! És várják a képeinket! :) http://astra-coupe.net/viewtopic.php?p=183026#183026 az enyém már ittvan :) csak nem tudok németül sajnos....
Speed Elküldve December22, 2005 Elküldve December22, 2005 http://astra-coupe.net/viewtopic.php?p=183026#183026 az enyém már ittvan :) csak nem tudok németül sajnos.... :blink: akkor beírok a vendégkönyvbe a Tiéd linkjét! :) Hogy lássák. Leírom, hogy ez az egyik clubtársam autója!
Speed Elküldve December22, 2005 Elküldve December22, 2005 Ez is elég jóóóól néz ki! :lol: Ez a majom számítógépet pakolt az autóba!!! :blink: Itt a verda... elég jó szerintem! :) Ákos! Az egyik srác kérdezi, hogy tudom-e a hátsó szárnyad gyártóját! Jaaa... és rákérdeztek arra is, hogy nálunk a hosszú antenna a divat? Mert Németországban mindenki minél rövidebbre törekszik... de neked hosszú van. Nyilván mondom nekik majd, hogy kapják be... (az enyém még hosszabb - úgy emlékszem). :) (mármint az antenna) Egyszerűen nekünk még nem volt időnk / keretünk szépíteni az autót ilyen téren! Nekem amúgy kell egy antenna csere, mert ami fent van, nagyon gyengén vesz mindent!
uhuhu Elküldve December22, 2005 Szerző Elküldve December22, 2005 Ez is elég jóóóól néz ki! :o []http://eadi.de/img/IMG_4087.JPG[/] Ez a majom számítógépet pakolt az autóba!!! :) [=http://astra-coupe.net/viewtopic.php?t=4416]Itt a verda... elég jó szerintem! :)[/] Ákos! Az egyik srác kérdezi, hogy tudom-e a hátsó szárnyad gyártóját! Jaaa... és rákérdeztek arra is, hogy nálunk a hosszú antenna a divat? Mert Németországban mindenki minél rövidebbre törekszik... de neked hosszú van. Nyilván mondom nekik majd, hogy kapják be... (az enyém még hosszabb - úgy emlékszem). :lol: (mármint az antenna) Egyszerűen nekünk még nem volt időnk / keretünk szépíteni az autót ilyen téren! Nekem amúgy kell egy antenna csere, mert ami fent van, nagyon gyengén vesz mindent! ja. nálunk ez a divat :D :blink: nem tudom, hogy ki a gyártója sajnos.... majd keresek rajta valami feliratot....
redline Elküldve December22, 2005 Elküldve December22, 2005 csávók, nagyon rápörögtetek erre a kupé vonalra :blink: :) (hajrá)
Speed Elküldve December22, 2005 Elküldve December22, 2005 Hát... van egy rossz hírem... Dec. 20-án bejelentették, hogy 2006. március 31-i hatállyal megszűnik az OPC (Opel Performance Center)! A jelenlegi OPC modellek gyártása az Adam Opel AG egy jelenlegi részlegéhez kerül át.
voszi Elküldve December22, 2005 Elküldve December22, 2005 akkó' én maradok az egytlen OPC-s itt. :blink: de ahogy elnézem, az Opel nem tett ilyen nyilatkozatot. ugratol?
Speed Elküldve December22, 2005 Elküldve December22, 2005 akkó' én maradok az egytlen OPC-s itt. :blink: de ahogy elnézem, az Opel nem tett ilyen nyilatkozatot. ugratol? Neked mid van Voszi? OPC G astra? Hány LE? :)
voszi Elküldve December22, 2005 Elküldve December22, 2005 höhö :blink: az enyém sajnos nem Coupé, de azé' Coupé párti vagyok. Astra G OPC turbo, 200LE.
Speed Elküldve December22, 2005 Elküldve December22, 2005 höhö :blink: az enyém sajnos nem Coupé, de azé' Coupé párti vagyok. Astra G OPC turbo, 200LE. :) Elég királyságos gép lehet! Nem tudsz képeket mutatni? :)
Recommended Posts