tgabika76 Elküldve Október23, 2015 Megoszt Elküldve Október23, 2015 Ma megint szép idő volt, úgyhogy felkerültek végre az NFS jóvoltából megszerzett hátsó lökhárító toldatok is. Itt még csak ragasztva van:...aztán kapott egy patentot a kerék felőli végén:...majd egy csavart a másik oldalon (az Irmscher által kiadott gyári leírás szerint is így kell):...és kész is:Most már tolatva sem tudok rendesen odaállni a padkához :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október23, 2015 Megoszt Elküldve Október23, 2015 Én a mai napig nem értem mit esztek ezen az irmscher toldaton... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október24, 2015 Megoszt Elküldve Október24, 2015 Eleinte nekem sem tetszett (hátulról nézve túl széles az autó alja, kicsit tényleg olyan mint egy szoknya), évekig ellen is álltam, de mindig úgy éreztem hogy kicsit magasan van a hátulja optikailag, és a gewinde beszerelése óta ez az érzés még fokozódott. Muszáj volt valamit tennem ez ellen, mert lejjebb tekerni a gewindet már nem tudom, ha nem vagyok elég óvatos/előrelátó, még így is beleér a hátsó kerék a dobbetétbe... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október26, 2015 Megoszt Elküldve Október26, 2015 Jó lett ;) 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Október30, 2015 Megoszt Elküldve Október30, 2015 Nos, cikket kellene írnod Gábor! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október31, 2015 Megoszt Elküldve Október31, 2015 De miről? Össze kéne szednem az emlékeimet, mert a történtek java már a múlt távoli ködébe veszett... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bazsiii Elküldve Január12, 2016 Megoszt Elküldve Január12, 2016 Sziasztok! Még új vagyok ebbe a körben, két hónapja sikerült szert tennem egy G Cabrióra. Két kérdésem lenne: Az első: a csomagtartóban egy tartály van ami gondolom a tető hidraulikáé, a folyadék szintje a minimumon áll összecsukva, milyen olajjal kell feltölteni és hogyan mert a min max között egy csavar van és így nem tudom max-ra tölteni. Vagy jól gondolom, hogy nyitott állapotban kell utántölteni? A második: Mivel és milyen gyakran kell ápolni a vászontetőt? Előre is köszönöm.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Január12, 2016 Megoszt Elküldve Január12, 2016 NeedForSpeed-nek írjál üzenetet, ő a fórum cabriósa, de nem tudom hogy olvassa-e ezt a topikot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bazsiii Elküldve Január13, 2016 Megoszt Elküldve Január13, 2016 18 hours ago, tgabika76 írta: NeedForSpeed-nek írjál üzenetet, ő a fórum cabriósa, de nem tudom hogy olvassa-e ezt a topikot. Köszönöm, írok neki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Január13, 2016 Megoszt Elküldve Január13, 2016 Ilyen olaj kell bele : http://www.ebay.com.au/itm/Genuine-Holden-Astra-Convertible-Hydraulic-Oil-SAAB-Convertible-93165227-/171327192593 A min-en ha jól működik nem kell piszkálni. Nekem is kevéssel fölötte van benne a szint. Egy flakon kb 7-8eFT. Autó orrával lejtőre állsz és úgy tudsz bele tölteni. A tető tisztítására én a homasitában szoktam venni kb5eFt direkt tető tisztítót.Kis kefével együtt árulják. Ezen felül utána le kell fújni impregnálóval is. Azt külön tudsz venni. (Az pl jó cípőre is , sátorra is, hasznos cucc!) 2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
portoky Elküldve Február9, 2016 Megoszt Elküldve Február9, 2016 Sziasztok! Az utóbbi időben 100-as tempó felett eléggé erős lett a menetzaj,sőt hallani ahogy kicsit a szél is beszökik. Nem brutál, de nekem kellemetlen. Az első ablak tömítései meglettek igazítva, javult is a helyzet de nem az igazi. A két ajtó tömítéseire gyanakszom. A kérdés az volna hogy lehet e még valahol Coupe Astra-hoz ajtó tömítést kapni újonnan mert szerintem egy használtal se sokkal lennék előrébb... Lehet kapni újat valahol? Vagy létezik erre valami megoldás? Köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Február9, 2016 Megoszt Elküldve Február9, 2016 7 órája, portoky írta: Sziasztok! Az utóbbi időben 100-as tempó felett eléggé erős lett a menetzaj,sőt hallani ahogy kicsit a szél is beszökik. Nem brutál, de nekem kellemetlen. Az első ablak tömítései meglettek igazítva, javult is a helyzet de nem az igazi. A két ajtó tömítéseire gyanakszom. A kérdés az volna hogy lehet e még valahol Coupe Astra-hoz ajtó tömítést kapni újonnan mert szerintem egy használtal se sokkal lennék előrébb... Lehet kapni újat valahol? Vagy létezik erre valami megoldás? Köszönöm. Hát... írok cikkszámokat, ezek alapján Opel-szalonban rá lehet kérdezni, egy próbát megér, de ha van is, gyanítom hogy olyan árat mondanak majd, hogy nem akarod megvenni... (anno a Calibrára én akartam felső ajtótömítést, olyat mint itt a képen a 19-es, mondták hogy van, 70e... (igen, hetvenezer(!)) forint...) Na szóval akkor a cikkszámok: 9200483 Ablaktömítés belső, bal oldali (a képen a 10-es) 9200484 Ablaktömítés belső, jobb oldali 9194303 Ablaktömítés külső, bal oldali (A képen a 11-es) 9194301 Ablaktömítés külső, jobb oldali 93172490 Gumitömítés, első ajtó, felső, jobb oldali (a képen a 16-os) 93172489 Gumitömítés, első ajtó, felső, bal oldali 9104393 Huzattömítés, B-oszlop és hátsó panel között (a képen a 18-as, mindkét oldalra egyforma) 9195619 Alvázhossztartó karosszéria-gumitömítés, jobb oldali (a képen a 19-es) 9195618 Alvázhossztartó karosszéria-gumitömítés, bal oldali Ennyi lenne, azért ha sikerült venned, írd meg hogy mennyibe került, kíváncsi lennék... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Február9, 2016 Megoszt Elküldve Február9, 2016 32 perce, tgabika76 írta: ...Opel-szalonban rá lehet kérdezni... + Csergőben. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
portoky Elküldve Február11, 2016 Megoszt Elküldve Február11, 2016 On 2016. 02. 09. at 20:56, tgabika76 írta: Hát... írok cikkszámokat, ezek alapján Opel-szalonban rá lehet kérdezni, egy próbát megér, de ha van is, gyanítom hogy olyan árat mondanak majd, hogy nem akarod megvenni... (anno a Calibrára én akartam felső ajtótömítést, olyat mint itt a képen a 19-es, mondták hogy van, 70e... (igen, hetvenezer(!)) forint...) Na szóval akkor a cikkszámok: 9200483 Ablaktömítés belső, bal oldali (a képen a 10-es) 9200484 Ablaktömítés belső, jobb oldali 9194303 Ablaktömítés külső, bal oldali (A képen a 11-es) 9194301 Ablaktömítés külső, jobb oldali 93172490 Gumitömítés, első ajtó, felső, jobb oldali (a képen a 16-os) 93172489 Gumitömítés, első ajtó, felső, bal oldali 9104393 Huzattömítés, B-oszlop és hátsó panel között (a képen a 18-as, mindkét oldalra egyforma) 9195619 Alvázhossztartó karosszéria-gumitömítés, jobb oldali (a képen a 19-es) 9195618 Alvázhossztartó karosszéria-gumitömítés, bal oldali Ennyi lenne, azért ha sikerült venned, írd meg hogy mennyibe került, kíváncsi lennék... Köszönöm a részletes adatokat. Nem messze tőlünk van egy opel bolt. Bemegyek egyik nap és megkérdem. Nekem is hasonló kéne mint ami a 19es a képen. Röhej hogy egy darab gumiért ennyit elkérnek..na de írok majd ha megtudtam valamit! Link to comment Megosztás: More sharing options...
portoky Elküldve Február11, 2016 Megoszt Elküldve Február11, 2016 Első kör Csergőben: 93172490 : 93837 ft,kedvezménnyel: 75070 ft 93172489 : 93837 ft,kedv.: 75070 ft 9195618 : 56590 ft,kedv.: 45271 ft 9195619 : 56590 ft,kedv.: 45271 ft Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Február11, 2016 Megoszt Elküldve Február11, 2016 Kábé ilyesmire számítottam... Bontott meg nincs, vagy az is hasonló állapotú szóval vagy együtt élsz a problémával, vagy megveszed méregdrágán... Link to comment Megosztás: More sharing options...
portoky Elküldve Február13, 2016 Megoszt Elküldve Február13, 2016 On 2016. 02. 11. at 20:00, tgabika76 írta: Kábé ilyesmire számítottam... Bontott meg nincs, vagy az is hasonló állapotú szóval vagy együtt élsz a problémával, vagy megveszed méregdrágán... Na igen. Ezért nem is gondolkoztam bontotban..semmi garancia arra,hogy jobb lesz. Főleg,hogy gumi alkatrészről beszélünk ami öregszik. Még megkérdem egyik autószerelő ismerősömet,hátha ő tud valamit. A másik meg hogy keresek valami gumiápoló szert hátha kicsit javít a helyzeten.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
O.Zsé. Elküldve Február25, 2016 Megoszt Elküldve Február25, 2016 On 2016. 02. 13. at 12:22, portoky írta: Na igen. Ezért nem is gondolkoztam bontotban..semmi garancia arra,hogy jobb lesz. Főleg,hogy gumi alkatrészről beszélünk ami öregszik. Még megkérdem egyik autószerelő ismerősömet,hátha ő tud valamit. A másik meg hogy keresek valami gumiápoló szert hátha kicsit javít a helyzeten.. Itt is érdemes érdeklődni hátha legyártják http://elastoart.hu/Oldal/Gumiprofilok_ Link to comment Megosztás: More sharing options...
PorcioNorbi Elküldve Március8, 2016 Megoszt Elküldve Március8, 2016 On 2015. 10. 23. at 19:13, tgabika76 írta: Ma megint szép idő volt, úgyhogy felkerültek végre az NFS jóvoltából megszerzett hátsó lökhárító toldatok is. Itt még csak ragasztva van: A hátsó lámpák azok gyárilag ilyenek vagy fóliázva vannak? Jól néz ki Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március8, 2016 Megoszt Elküldve Március8, 2016 Fóliázva vannak... kicsit sokallottam a tuninglámpák ~50e/pár körüli árát... (amúgy az elsők is fóliázva vannak, csak azok egy árnyalattal világosabbra). De fóliás még a pótféklámpa, sőt a hátsó rendszámvilágítás is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Március25, 2016 Megoszt Elküldve Március25, 2016 On 2015. 10. 31. at 17:18, tgabika76 írta: De miről? Össze kéne szednem az emlékeimet, mert a történtek java már a múlt távoli ködébe veszett... Sikerült összeszedned? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március25, 2016 Megoszt Elküldve Március25, 2016 7 órája, forumadmin írta: Sikerült összeszedned? Őszintén szólva el is feledkeztem erről az ígéretemről... Ha az autóm történetét kéne megírnom, akkor ráfekszek a témára és megpróbálok valamit összehozni... ha a hétvégén nem is (családi kötelességek miatt), de a jövő héten mindenképp. Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Március26, 2016 Megoszt Elküldve Március26, 2016 Köszi ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve Április9, 2016 Megoszt Elküldve Április9, 2016 Sziasztok! Egy barátom Coupe-jában nem működik a pótféklámpa. Ma megbontottuk a kocsi csomagtartóját, csatlakozónál, lámpánál mértem de nem találtam meg a feszt. Azt láttam hogy a fekete és a sárga/fekete vezeték meg a pótféklámpára. Még a csatlakozót is megtaláltam a csomagtartóban de ott sem volt fesz. Nem tudjátok véletlenül hogy melyik lehet a biztosítéka? Egyáltalán honnét kapja az áramot a lámpa, esetleg másik féklámpáról? Bizti táblában végig néztem az összes 10 és 7,5A biztit de mindegyik jó volt. Jó lenne ha megtalálnánk a hibát 4 nap múlva műszakira megy a kocsi, ott lehet nem nézik jó szemmel ha nem működik a lámpa... Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Április10, 2016 Megoszt Elküldve Április10, 2016 (edited) 38-as. Nekem a cabrioban egyszer elnyíródott a vezeték. Nézd meg hátha. Módosítva Április10, 2016 : NeedForSpeed Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts