Tom Elküldve Június6, 2006 Megoszt Elküldve Június6, 2006 Mivel ma ünnepnap volt a Rekorddal közlekedtem a Kadett helyett. Jó volt látni,hogy az emberek még mindíg megbámulják az öreglányt. :huh: Mivel gyöngyörű, azért. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június6, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Június6, 2006 Mivel gyöngyörű, azért. :huh: Köszönjük szépen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június6, 2006 Megoszt Elküldve Június6, 2006 ....Ma.... Na mán tudom miért nem voltatok klubtalin :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június6, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Június6, 2006 Na mán tudom miért nem voltatok klubtalin :lol: Miért visszahoztad a dvd -lemezeimet? :huh: Egyébként a klubnap az szombaton volt a veterán meet meg vasárnap. klubnapon azért nem voltam mert szét kellett szedni ezt: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június7, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Június7, 2006 Ma belekezdtem a vonóhorog lecserélésébe. Amivel vettem az ilyen nagy bumszli volt: Régebben bontottunk egy C Rekit és arról elhoztam egy másikat ami nem ilyen nagy hanem csak a fej látszik ki. Először jól letakarítottam aztán jól lealapoztam. A végén meg lefestettem. A közepe azért piros mert az üza. tank is piros és így nem üt el anyira. De ha hülyén fog kinézni akkor az is fekete lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Június7, 2006 Megoszt Elküldve Június7, 2006 németek nem tudták eldönteni mi ez: http://cgi.ebay.co.uk/VAUXHALL-VIVA-SL90-U...1QQcmdZViewItem talán egy zsugor Reki... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június7, 2006 Megoszt Elküldve Június7, 2006 Ma belekezdtem a vonóhorog lecserélésébe. Mi is két napja vonóhoroggal szívunk. Sexy 1980-as Manta B CC-je vonóhoroggal van műszakiztatva, de egyszer meg lett ütve, és most a kasztnizás után egyszerűen nem akart felmenni. Tudtátok milyen szép ívben tud repülni a vonóhorog a pincegarázsból az udvar közepére? No mindegy, ma fél kilenc körül már lefestve tettük fel. Idétlenül néz ki vele a Manta, de műszaki után úgyis lekerül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június7, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Június7, 2006 németek nem tudták eldönteni mi ez: http://cgi.ebay.co.uk/VAUXHALL-VIVA-SL90-U...1QQcmdZViewItem talán egy zsugor Reki... Szerintem meg Axóna vagy Kadett mutáns. Piliscsaba Jászfalun van egy ilyen. Itt a magyarnyelvű prospektusa meg ittis Link to comment Megosztás: More sharing options...
Nyuzó Gyula Elküldve Június7, 2006 Megoszt Elküldve Június7, 2006 :huh: Szevasz Tomi! Összeraktam a Monzát és mentem vele egy kanyart(meg le is mostam) nagyon király volt Te tudtat hogy 5-ös getragból van legalább 4 féle,egy hétbe telt a váltócsere! Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június8, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Június8, 2006 :lol: Szevasz Tomi! Összeraktam a Monzát és mentem vele egy kanyart(meg le is mostam) nagyon király volt Te tudtat hogy 5-ös getragból van legalább 4 féle,egy hétbe telt a váltócsere! Gratulálok. :) Én kettő fajtárol tudtam. :huh: Tegnap én is lepucoltam a Rekordot. Most szabin vagyok és azt szeretgetem. (A Kadett egy hete be sem volt indítva) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június8, 2006 Megoszt Elküldve Június8, 2006 Akkor megint csili vili a csajozós verda? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június8, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Június8, 2006 Akkor megint csili vili a csajozós verda? :lol: Alakul. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június10, 2006 Megoszt Elküldve Június10, 2006 Miért visszahoztad a dvd -lemezeimet? :huh: Egyébként a klubnap az szombaton volt a veterán meet meg vasárnap. klubnapon azért nem voltam mert szét kellett szedni ezt: Nálam csak 1 van, többi a Balázsnál. Jah tényleg, megkevertem a napokat :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Június11, 2006 Megoszt Elküldve Június11, 2006 No.-ban leadták bontóba: egy tulaj 81-óta áll 68ekm motor üzemképes ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Június16, 2006 Megoszt Elküldve Június16, 2006 (edited) az elöbb parkolt be a westendbe a mozi elé ez az MB és a Riley http://www.berlina.tar.hu/oldalakhoz/verdak.jpg nagy a kép Módosítva Június16, 2006 : bazs Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június16, 2006 Megoszt Elküldve Június16, 2006 Túlságosan bíztam a Német tartóságra törekvésben. Magyarán balf@sz voltam. Hülye gyerek módjára megnéztem, hogy mit bír a precíz játék. Dehát az 1.2-es diffije nem a 2.2-es lövetésére van kitalálva. Fél óra sem kellett hozzá, hogy kinyírjam hétfőn. Szégyellem magam, elkapott a lendület. A múltkor még bíztam benne, hogy csak a kipu ver bele a kardánba, azért ráz. Aztán aláfeküdtem, kotyogott a kardán, még akkor is azt hittem, hogy csak valami támcsapágy, vagy efféle hullott szét, de tegnap kiderült a kegyetlen valóság. Hídcsere. Pedig annyira jó volt így. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Június17, 2006 Megoszt Elküldve Június17, 2006 hogyan lehet cserélni a tükörüveget a házban? a ház karcmentes, de az ezüstréteg leázott a széleken.... ja és mennyit érhet ez a tükör ebben az állapotban, ha drmanta-nál 120 eur egy hibátlan? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június17, 2006 Megoszt Elküldve Június17, 2006 hogyan lehet cserélni a tükörüveget a házban? elviszed egy üvegeshez nem tudják megcsinálni ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Június17, 2006 Megoszt Elküldve Június17, 2006 a ház sérülése nélkül nem biztos nem tudom, hogy ragasztott-e, vagy rá van hajtva a lemez ha ragasztott az talán könnyebb, ha tudni hogyan kell leszedni a házról Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Június26, 2006 Megoszt Elküldve Június26, 2006 alig hiszem, hogy ez elment 261,01 usa dollárért: 1975 buick opel sport wagon Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Június28, 2006 Megoszt Elküldve Június28, 2006 kárpitot keresek az ülésekre a zöld Asconába drappot ilyen spéci szövéssel, meg a 16-osba fekete lyukacsos mübört tudtok ajánlani Pesten boltot vagy mühelyt ahol érdemes keresnem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
lightning Elküldve Június28, 2006 Megoszt Elküldve Június28, 2006 hogyan lehet cserélni a tükörüveget a házban? a ház karcmentes, de az ezüstréteg leázott a széleken.... ja és mennyit érhet ez a tükör ebben az állapotban, ha drmanta-nál 120 eur egy hibátlan? Én már cseréltem tükröt! Nagy szívás volt, nagy nehezen rongyal áttekerve befogattam a szárát satuba, majd tartva a tányérrészt egy éles lapos erős késsel kiperemeztem a keretet. Levágattam egy ugyan ekkora tükröt, majd visszatettem. A visszaperemezés volt a nehezebb... Valami görgős peremező kellett volna, de nem volt, asszem bekentem síkosítóval a szélét, és egy rongyot tettem oda, hogy ne karistolodjon, és forgatva rányomtam a szélére vissza a lemezt. Jó játék volt, nem lett gyári, de nem volt nagyon észrevehető.... Ja és előtte tettem szilikont alá, hogy a víz ne szivárogjon alá, és a tükör hátulját is megfújtam mégegyszer, nehogy ledobja a foncsort.... Na hogy álltok veteránosok???? Közeledik a találkozó!!! Glancoljátok a gépeket, és riasszátok a heverokat, hogy készüljenek!!!!! Fehér Zoli barátom is készül!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Június28, 2006 Megoszt Elküldve Június28, 2006 alig hiszem, hogy ez elment 261,01 usa dollárért: 1975 buick opel sport wagon Biztosan ti már tudtátok,nekem még új volt,hogy a Vanishing Point(nálunk "a száguldás a semmibe") című kult amerikai filmben szerepel egy ilyen Opel sportkombi.Amikor az üldözöttek elrejtőznek az autókereskedésben és önkéntes rendőrök tüzet nyitnak rájuk ,azok érkeztek ilyen piros kombival. Ja és a filmért köszönet FPepe,Need for Speed,kiscsiko és Mackosajt kartársaknak akik a film felkutatásában,írásában és hozzám való eljuttatásában segítettek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június28, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Június28, 2006 . Na hogy álltok veteránosok???? Közeledik a találkozó!!! Glancoljátok a gépeket, és riasszátok a heverokat, hogy készüljenek!!!!! Alakul a dolog azért. :huh: Telefonoskép azért car. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
lightning Elküldve Június28, 2006 Megoszt Elküldve Június28, 2006 ez tényleg szép! MIIIIEZZZZZZ?? :lol: Ez nagyon veterános!!! De nem ezzel (is) jöttök, nem??? (sajna.. :huh: vagy lemaradtam??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts