Tom Elküldve Június6, 2006 Elküldve Június6, 2006 Mivel ma ünnepnap volt a Rekorddal közlekedtem a Kadett helyett. Jó volt látni,hogy az emberek még mindíg megbámulják az öreglányt. :huh: Mivel gyöngyörű, azért. :lol:
rtomi Elküldve Június6, 2006 Szerző Elküldve Június6, 2006 Mivel gyöngyörű, azért. :huh: Köszönjük szépen.
mélykék76 Elküldve Június6, 2006 Elküldve Június6, 2006 ....Ma.... Na mán tudom miért nem voltatok klubtalin :huh:
rtomi Elküldve Június6, 2006 Szerző Elküldve Június6, 2006 Na mán tudom miért nem voltatok klubtalin :lol: Miért visszahoztad a dvd -lemezeimet? :huh: Egyébként a klubnap az szombaton volt a veterán meet meg vasárnap. klubnapon azért nem voltam mert szét kellett szedni ezt:
rtomi Elküldve Június7, 2006 Szerző Elküldve Június7, 2006 Ma belekezdtem a vonóhorog lecserélésébe. Amivel vettem az ilyen nagy bumszli volt: Régebben bontottunk egy C Rekit és arról elhoztam egy másikat ami nem ilyen nagy hanem csak a fej látszik ki. Először jól letakarítottam aztán jól lealapoztam. A végén meg lefestettem. A közepe azért piros mert az üza. tank is piros és így nem üt el anyira. De ha hülyén fog kinézni akkor az is fekete lesz.
berlina Elküldve Június7, 2006 Elküldve Június7, 2006 németek nem tudták eldönteni mi ez: http://cgi.ebay.co.uk/VAUXHALL-VIVA-SL90-U...1QQcmdZViewItem talán egy zsugor Reki...
Sörös Sanyi Elküldve Június7, 2006 Elküldve Június7, 2006 Ma belekezdtem a vonóhorog lecserélésébe. Mi is két napja vonóhoroggal szívunk. Sexy 1980-as Manta B CC-je vonóhoroggal van műszakiztatva, de egyszer meg lett ütve, és most a kasztnizás után egyszerűen nem akart felmenni. Tudtátok milyen szép ívben tud repülni a vonóhorog a pincegarázsból az udvar közepére? No mindegy, ma fél kilenc körül már lefestve tettük fel. Idétlenül néz ki vele a Manta, de műszaki után úgyis lekerül.
rtomi Elküldve Június7, 2006 Szerző Elküldve Június7, 2006 németek nem tudták eldönteni mi ez: http://cgi.ebay.co.uk/VAUXHALL-VIVA-SL90-U...1QQcmdZViewItem talán egy zsugor Reki... Szerintem meg Axóna vagy Kadett mutáns. Piliscsaba Jászfalun van egy ilyen. Itt a magyarnyelvű prospektusa meg ittis
Nyuzó Gyula Elküldve Június7, 2006 Elküldve Június7, 2006 :huh: Szevasz Tomi! Összeraktam a Monzát és mentem vele egy kanyart(meg le is mostam) nagyon király volt Te tudtat hogy 5-ös getragból van legalább 4 féle,egy hétbe telt a váltócsere!
rtomi Elküldve Június8, 2006 Szerző Elküldve Június8, 2006 :lol: Szevasz Tomi! Összeraktam a Monzát és mentem vele egy kanyart(meg le is mostam) nagyon király volt Te tudtat hogy 5-ös getragból van legalább 4 féle,egy hétbe telt a váltócsere! Gratulálok. :) Én kettő fajtárol tudtam. :huh: Tegnap én is lepucoltam a Rekordot. Most szabin vagyok és azt szeretgetem. (A Kadett egy hete be sem volt indítva)
Atommanó Elküldve Június8, 2006 Elküldve Június8, 2006 Akkor megint csili vili a csajozós verda? :huh:
rtomi Elküldve Június8, 2006 Szerző Elküldve Június8, 2006 Akkor megint csili vili a csajozós verda? :lol: Alakul. :huh:
mélykék76 Elküldve Június10, 2006 Elküldve Június10, 2006 Miért visszahoztad a dvd -lemezeimet? :huh: Egyébként a klubnap az szombaton volt a veterán meet meg vasárnap. klubnapon azért nem voltam mert szét kellett szedni ezt: Nálam csak 1 van, többi a Balázsnál. Jah tényleg, megkevertem a napokat :lol:
berlina Elküldve Június11, 2006 Elküldve Június11, 2006 No.-ban leadták bontóba: egy tulaj 81-óta áll 68ekm motor üzemképes ...
berlina Elküldve Június16, 2006 Elküldve Június16, 2006 (edited) az elöbb parkolt be a westendbe a mozi elé ez az MB és a Riley http://www.berlina.tar.hu/oldalakhoz/verdak.jpg nagy a kép Módosítva Június16, 2006 : bazs
Sörös Sanyi Elküldve Június16, 2006 Elküldve Június16, 2006 Túlságosan bíztam a Német tartóságra törekvésben. Magyarán balf@sz voltam. Hülye gyerek módjára megnéztem, hogy mit bír a precíz játék. Dehát az 1.2-es diffije nem a 2.2-es lövetésére van kitalálva. Fél óra sem kellett hozzá, hogy kinyírjam hétfőn. Szégyellem magam, elkapott a lendület. A múltkor még bíztam benne, hogy csak a kipu ver bele a kardánba, azért ráz. Aztán aláfeküdtem, kotyogott a kardán, még akkor is azt hittem, hogy csak valami támcsapágy, vagy efféle hullott szét, de tegnap kiderült a kegyetlen valóság. Hídcsere. Pedig annyira jó volt így. :huh:
berlina Elküldve Június17, 2006 Elküldve Június17, 2006 hogyan lehet cserélni a tükörüveget a házban? a ház karcmentes, de az ezüstréteg leázott a széleken.... ja és mennyit érhet ez a tükör ebben az állapotban, ha drmanta-nál 120 eur egy hibátlan?
Gelko Elküldve Június17, 2006 Elküldve Június17, 2006 hogyan lehet cserélni a tükörüveget a házban? elviszed egy üvegeshez nem tudják megcsinálni ?
berlina Elküldve Június17, 2006 Elküldve Június17, 2006 a ház sérülése nélkül nem biztos nem tudom, hogy ragasztott-e, vagy rá van hajtva a lemez ha ragasztott az talán könnyebb, ha tudni hogyan kell leszedni a házról
berlina Elküldve Június26, 2006 Elküldve Június26, 2006 alig hiszem, hogy ez elment 261,01 usa dollárért: 1975 buick opel sport wagon
berlina Elküldve Június28, 2006 Elküldve Június28, 2006 kárpitot keresek az ülésekre a zöld Asconába drappot ilyen spéci szövéssel, meg a 16-osba fekete lyukacsos mübört tudtok ajánlani Pesten boltot vagy mühelyt ahol érdemes keresnem?
lightning Elküldve Június28, 2006 Elküldve Június28, 2006 hogyan lehet cserélni a tükörüveget a házban? a ház karcmentes, de az ezüstréteg leázott a széleken.... ja és mennyit érhet ez a tükör ebben az állapotban, ha drmanta-nál 120 eur egy hibátlan? Én már cseréltem tükröt! Nagy szívás volt, nagy nehezen rongyal áttekerve befogattam a szárát satuba, majd tartva a tányérrészt egy éles lapos erős késsel kiperemeztem a keretet. Levágattam egy ugyan ekkora tükröt, majd visszatettem. A visszaperemezés volt a nehezebb... Valami görgős peremező kellett volna, de nem volt, asszem bekentem síkosítóval a szélét, és egy rongyot tettem oda, hogy ne karistolodjon, és forgatva rányomtam a szélére vissza a lemezt. Jó játék volt, nem lett gyári, de nem volt nagyon észrevehető.... Ja és előtte tettem szilikont alá, hogy a víz ne szivárogjon alá, és a tükör hátulját is megfújtam mégegyszer, nehogy ledobja a foncsort.... Na hogy álltok veteránosok???? Közeledik a találkozó!!! Glancoljátok a gépeket, és riasszátok a heverokat, hogy készüljenek!!!!! Fehér Zoli barátom is készül!!!!
Korzika Elküldve Június28, 2006 Elküldve Június28, 2006 alig hiszem, hogy ez elment 261,01 usa dollárért: 1975 buick opel sport wagon Biztosan ti már tudtátok,nekem még új volt,hogy a Vanishing Point(nálunk "a száguldás a semmibe") című kult amerikai filmben szerepel egy ilyen Opel sportkombi.Amikor az üldözöttek elrejtőznek az autókereskedésben és önkéntes rendőrök tüzet nyitnak rájuk ,azok érkeztek ilyen piros kombival. Ja és a filmért köszönet FPepe,Need for Speed,kiscsiko és Mackosajt kartársaknak akik a film felkutatásában,írásában és hozzám való eljuttatásában segítettek.
rtomi Elküldve Június28, 2006 Szerző Elküldve Június28, 2006 . Na hogy álltok veteránosok???? Közeledik a találkozó!!! Glancoljátok a gépeket, és riasszátok a heverokat, hogy készüljenek!!!!! Alakul a dolog azért. :huh: Telefonoskép azért car. :lol:
lightning Elküldve Június28, 2006 Elküldve Június28, 2006 ez tényleg szép! MIIIIEZZZZZZ?? :lol: Ez nagyon veterános!!! De nem ezzel (is) jöttök, nem??? (sajna.. :huh: vagy lemaradtam???
Recommended Posts