monza Elküldve Március13, 2011 Megoszt Elküldve Március13, 2011 Egy D Rekordot szeretnék majd egyszer. :D Kétajtóst vagy Caravant. :lol: Na ja-- Minap loptak el egyet a Nagyvárad térről .. szegényke,hova is vihették. Remélhetőleg nem a bontóba... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március13, 2011 Megoszt Elküldve Március13, 2011 Na ja-- Minap loptak el egyet a Nagyvárad térről .. szegényke,hova is vihették. Remélhetőleg nem a bontóba... az E1-es volt..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március13, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Március13, 2011 az E1-es volt..... Hagyd rá! :) Nem ért hozzá. :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március13, 2011 Megoszt Elküldve Március13, 2011 Hagyd rá! :) Nem ért hozzá. :D :lol: :D azt látod tudom.... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Március14, 2011 Megoszt Elküldve Március14, 2011 azt csak azért írtam,hogy keresett a karaván a piacon. Jó lesz vigyázni velük. már a öregecske autókat is lopikálják. :D -- tényleg D reki kombi nagyon ritka?? Mint a fehér holló .. Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Március14, 2011 Megoszt Elküldve Március14, 2011 ITT EGY D REKORD ajándékba Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március14, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Március14, 2011 :D -- tényleg D reki kombi nagyon ritka?? Mint a fehér holló .. Főleg,hogy nem kombi volt hanem Caravan! :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Március14, 2011 Megoszt Elküldve Március14, 2011 Főleg,hogy nem kombi volt hanem Caravan! :lol: :D --Kössünk mán bele valamibe. :D .... Na ja Karavan az van - vót.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Március14, 2011 Megoszt Elküldve Március14, 2011 Voltam Kecskeméten. meg néztük a Oldtimer Show kicsi változatát. Káder Attila nem volt jelen a kis autójával. De volt egy szép Kék Opel. Természetesen képeket fel rakom --épp most,ha fent van mind meg osztom veletek is. Persze, ha valakit érdekel egyáltalán.. Az Opel nem Karaván.. Hanem sima de gömbölyű. :D .. -- http://s11.www.tvn.hu/sid12poiuztrewqasdfg...&aid=217647 ---SHOW Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 Látod TOMI..-- Szinte csak mi írunk erre az oldalra. Ezen a oldalon csak szinte fiatal Opel tulajdonosok képezik a csapat szellemet. De azért Mi ezt a kis helyet tartsuk csak meg magunknak , Veteránosoknak.... -remélhetőleg jó időnk lesz majd Esztergomban... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március20, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Március20, 2011 Látod TOMI..-- Szinte csak mi írunk erre az oldalra. Ezen a oldalon csak szinte fiatal Opel tulajdonosok képezik a csapat szellemet. De azért Mi ezt a kis helyet tartsuk csak meg magunknak , Veteránosoknak.... -remélhetőleg jó időnk lesz majd Esztergomban... <_< Reméljük jó idő lesz. :angry: Már napok óta azon gondolkodunk,hogy vjon hány klubtag fog jönni. Mennyi alapanyagot vegyünk a kajához. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 Nem kell kétségbe esni én mindig olvasom <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 Sőt kísértésbe estem egy narancssárga b ascona után, csak már elkelt <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március20, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Március20, 2011 Sőt kísértésbe estem egy narancssárga b ascona után, csak már elkelt <_< Az amelyikbe OHC motort akart tenni az ember? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 Látod TOMI..-- Szinte csak mi írunk erre az oldalra. Ezen a oldalon csak szinte fiatal Opel tulajdonosok képezik a csapat szellemet. De azért Mi ezt a kis helyet tartsuk csak meg magunknak , Veteránosoknak.... -remélhetőleg jó időnk lesz majd Esztergomban... <_< Én is itt vagyok ám, mint fiatal veterános. :angry: Csak csendben olvasgatok általában, meg igyekszem végre összelapátolni a gépet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 Az amelyikbe OHC motort akart tenni az ember? Aha, fent van még a hahun... Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március20, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Március20, 2011 Aha, fent van még a hahun... Az mi?? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 Az mi?? <_< HAsználtauto.HU :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március20, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Március20, 2011 HAsználtauto.HU :P Már megijedtem,hogy valami új közösségi portál. <_< :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Március21, 2011 Megoszt Elküldve Március21, 2011 Nagyon örülök a szemlélődőknek,és a lesi puskásoknak is.. És,hogy valaki ifjonc az nem baj. Gelko meg csak gondolkodjon,hogy mit is fog venni :-) <_< .. Mert hamar el kelnek a csoda kocsik. és a jók. Ja Gelko A Klub kárttyát ki külditek?? vagy reggel 7 kor át vehetem lacházán. Mert ügye én máshova megyek.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március21, 2011 Megoszt Elküldve Március21, 2011 Nagyon örülök a szemlélődőknek,és a lesi puskásoknak is.. És,hogy valaki ifjonc az nem baj. Gelko meg csak gondolkodjon,hogy mit is fog venni :-) <_< .. Mert hamar el kelnek a csoda kocsik. és a jók. Ja Gelko A Klub kárttyát ki külditek?? vagy reggel 7 kor át vehetem lacházán. Mert ügye én máshova megyek.... Posta :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Március24, 2011 Megoszt Elküldve Március24, 2011 Posta <_< Mög érkezett a kártyácska. Jó bulit. Reméljük nem találták el a jósok,hogy nem erre jön az eső. Szombaton.. csaó- Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március26, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Március26, 2011 Na megvolt ez is. Jó sokan voltunk. A kaja mind elfogyott.A későn jövőknek nem is jutott. Fújt a szél azon kívül jó volt minden. Sokan dicsérték a gulyást pedig Bogi most főzött először. Főleg ennyi embernek. Átsétáltunk Szlovákiába és megnéztünk egy veterános magángyűsteményt. Mi jól éreztük magunkat.El is fáradtam rendesen. Képeket majd töltök fel. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Március26, 2011 Megoszt Elküldve Március26, 2011 Sokan dicsérték a gulyást pedig Bogi most főzött először. Főleg ennyi embernek. Mármint gulyáslevest most főztem először, és ennyi emberre ráadásul. Szoktam itthon főzni, ne értsétek félre! <_< :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március27, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Március27, 2011 A tegnapi találkozóról képek ITT. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts