rtomi Elküldve Április11, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április11, 2006 Mégis rólam van fent kéép az előző hsz-dnál! :blink: Akkó most mivan?? B) Émmondtam,hogy mennyé onnan. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április12, 2006 Megoszt Elküldve Április12, 2006 Émmondtam,hogy mennyé onnan. ;) B) :D :D ;) A fehér sereg :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április12, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április12, 2006 :D :D ;) ;) A fehér sereg B) és még a legkisebb ott sem volt. ;) (az is fehér) :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
lightning Elküldve Április12, 2006 Megoszt Elküldve Április12, 2006 "Szépek együtt" Hú ezek tényleg szépek együtt!!!!! Nekünk is kéne még egy opelka, hogy tudjunk cruisingolni az asszonnyal! A B kadett tetszik neki! :blink: Lehet egy kétajtóst egyszer benyelintenénk neki! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április13, 2006 Megoszt Elküldve Április13, 2006 Kérdeznék egy olyat, hogy a Veterán szekciónak van-e honlapja? Mert SzaboT most farigcsálja a Debreceni régiójét, és szeretnénk egy linket feltenni róla. Vagy esetleg Peti Lightning oldalát linkeljük oda? Link to comment Megosztás: More sharing options...
lightning Elküldve Április13, 2006 Megoszt Elküldve Április13, 2006 Kérdeznék egy olyat, hogy a Veterán szekciónak van-e honlapja? Mert SzaboT most farigcsálja a Debreceni régiójét, és szeretnénk egy linket feltenni róla. Vagy esetleg Peti Lightning oldalát linkeljük oda? Amúgy én már gondoltam arra, hogy a lightningon, csinálni kellene egy klubtagok al-siteot, ahová MOTE-MVOK-MOMC klubtagok veterán gépei felkerülhetnének, meg a klubokról infók.... Ha lesz időm lehet bele is vágok, fotó leírás, kis sztori, meg linkek a gépekhez, szerintetek???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április13, 2006 Megoszt Elküldve Április13, 2006 Amúgy én már gondoltam arra, hogy a lightningon, csinálni kellene egy klubtagok al-siteot, ahová MOTE-MVOK-MOMC klubtagok veterán gépei felkerülhetnének, meg a klubokról infók.... Ha lesz időm lehet bele is vágok, fotó leírás, kis sztori, meg linkek a gépekhez, szerintetek???? www.veteranopel.hu ? mármint a tagok részét bővíteni nem keverem össze a Moteval meg a Momc.al :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április13, 2006 Megoszt Elküldve Április13, 2006 Szerintem ez nagyon jó ötlet! És mint Lightning, független, ezért szerintem nagyon nagy húzás, hogy a három klub szép és szépülő autói egy helyen lennének. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április14, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április14, 2006 Megvannak az "új" hangszórók a Rekordba. :blink: Boogie segítségével. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április16, 2006 Megoszt Elküldve Április16, 2006 Megvannak az "új" hangszórók a Rekordba. :blink: Boogie segítségével. B) http://img.tar.hu/opeltomi/img/21155896.jpg Berlina is ilyeneket keresett, de lehet keres is még, mert éppen pénteken néztük, hogy ami neki van az nem a legegészségesebb. Legalábbis az egyik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április16, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április16, 2006 Berlina is ilyeneket keresett, de lehet keres is még, mert éppen pénteken néztük, hogy ami neki van az nem a legegészségesebb. Legalábbis az egyik. Tudom de sajnos ezeket nem kaphatja meg. :blink: Majd szerválunk nekji valahonnan. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Április16, 2006 Megoszt Elküldve Április16, 2006 Amúgy én már gondoltam arra, hogy a lightningon, csinálni kellene egy klubtagok al-siteot, ahová MOTE-MVOK-MOMC klubtagok veterán gépei felkerülhetnének, meg a klubokról infók.... Ha lesz időm lehet bele is vágok, fotó leírás, kis sztori, meg linkek a gépekhez, szerintetek???? helloka jo kerdes de ahhoz hogy par ev mulva veterannak nyilvanittasam a kocsit ahhoz ugye nem eleg hogy oreg? B) a nagyapamnak(+) van egy hippi vw transportere, kituno allapotban , tobb mint 30 eves es nem lehetett veteran mert sok a cserealkatresz benne :D a mantammal lmi lesz ha megoregszik? ;) es a kocsim kepe nem kerul fel a mote-momc koze :blink: (ha hulye a kerdes akkor is kerek valaszt, tudatlaln vagyok :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Április16, 2006 Megoszt Elküldve Április16, 2006 helloka jo kerdes de ahhoz hogy par ev mulva veterannak nyilvanittasam a kocsit ahhoz ugye nem eleg hogy oreg? B) a nagyapamnak(+) van egy hippi vw transportere, kituno allapotban , tobb mint 30 eves es nem lehetett veteran mert sok a cserealkatresz benne :D az nem baj, ha alkatrészt cserélnek benne, csak típustiszta legyen a mantammal lmi lesz ha megoregszik? ;) es a kocsim kepe nem kerul fel a mote-momc koze :blink: (ha hulye a kerdes akkor is kerek valaszt, tudatlaln vagyok :D ) Hha majd elmúli 30 éves a kocsid, akkor eldöntheted, hogy veteránosítod, vagy csak simán használod tovább. A 25 évesnél idősebb autóra lehet kötni veterán kötelező biztosítást, ami kedvezőbb, mint a normál. Ezt a biztosítást átalakított autóra is megkötik. A veterán minősítés előnye az, hogy nem kell súlyadót fizetni az autóra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Április17, 2006 Megoszt Elküldve Április17, 2006 szombaton utánérdeklődtem: cserézhető a hangszóró a házban, 87-es vagy más néven 86,8 mm-es jó bele, ha elég vastag a karimája vagy ha nem: müa-val ragasztható a füleknél, de ez utóbbi nem elegáns. a golf ii műszerfali szériahangszórója, egyébként nem egy nagy választékban tartott méret. ez a méret 80 Hz-től tud adni némi hangot. szal nincs elveszve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április24, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április24, 2006 Kaptam Blitztől 2 disztárcsát. Nekiestem megpucolni őket. Alakul a dolog. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Senátor-Admirális Elküldve Április24, 2006 Megoszt Elküldve Április24, 2006 Nekem is van 1 db. Kívülről újszerű állapotban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április25, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április25, 2006 Nekem is van 1 db. Kívülről újszerű állapotban. Ugyis most lomtalanítasz. Elugrom majd érte. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Április25, 2006 Megoszt Elküldve Április25, 2006 csak mert olyan különleges a fogat: tovább Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április27, 2006 Megoszt Elküldve Április27, 2006 a vauxhall vivába jó a C kadett alkatrész ? motorikus, futómű meg ilyenek... haver rendbe akar hozni egyet :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április27, 2006 Megoszt Elküldve Április27, 2006 Gelko hozzászólása után elkezdtem régi Vauxhallokat nézegetni, és erre a nagyon érdekes öszvérre találtam: Ezzel a lefalazott orrésszel hogy hűtöttek? Valami légterelővel alulról vezették a hűtőhöz a levegőt? Vagy a köténylemezen nagyobb rés van, mint a németeken? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április27, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április27, 2006 Gelko az alkatrészt nemtudom csak azt,hogy 7-főn ki lesz állítva a Rekord Esztergomban a Prímás szigeten. Veterán tali lesz. Körülbelül 15 autó és 10 motor várható felhozatalnak. lesz felvonulás a városban meg ügyességi verseny is. :blink: B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április27, 2006 Megoszt Elküldve Április27, 2006 Gelko az alkatrészt nemtudom csak azt,hogy 7-főn ki lesz állítva a Rekord Esztergomban a Prímás szigeten. Veterán tali lesz. Körülbelül 15 autó és 10 motor várható felhozatalnak. lesz felvonulás a városban meg ügyességi verseny is. :blink: B) ez jól hangzik nagyon :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május1, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Május1, 2006 Nah megvolt ez is. Ma Május 1-én Esztergomban Veterántalálkozó volt. Körülbelül 25 autó és 8-10 motorkerékpár gyült össze. Sajnos reggel már induláskor elkezdett esni az eső. :( Azért szépen összegyültünk a Mária Valéria Híd esztergomi lábánál. Képek itt. Dél körül volt egy felvonulás a városban(rendőri felvezetéssel) Azután pedíg egy ügyességi verseny volt ahol kellett: szlalomozni,kerékkel lufit durrantani,tolatva kicentizni egy oszlopot,deszkapallon áthajtani és egy vonalon pontosan megállni. Mindezt 1 perc 20 másodperc alatt. Hibázásért vagy idő tullépésért hibapont járt. A versenyen meglepő eredmény született. Másodikok lettünk az ügyességi versenyen. :) De az első helyen is egy MVOK-s Opel végzett. ;) Tóth Attila egy Ascona A-val. Jaa! és OPEL-ből volt a legtöbb. :P Volt egy Kadett A Kadett B Ascona A Rekord B és Rekord C. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Május1, 2006 Megoszt Elküldve Május1, 2006 A velorex a tombola díj volt? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május1, 2006 Megoszt Elküldve Május1, 2006 Gratulálok Tomi ! a Velorex ugye nem lőrincről ment ki lábon ? :) :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts