Gelko Elküldve Január26, 2011 Megoszt Elküldve Január26, 2011 Az meg nem lehet túl jó jel hogy valaki nyáron megveszi, tesz bele egy másik motort és eladja :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Január26, 2011 Megoszt Elküldve Január26, 2011 Az meg nem lehet túl jó jel hogy valaki nyáron megveszi, tesz bele egy másik motort és eladja :D Na igen. Érdekes,hogy bele tesz egy kis lóvét és utána meg eladja. szinte annyiért mint vette!! Hol van ebben a buli?? Biztos mikor alá ment látta a nyúlványokat és utána nézett, hogy mit mennyiért tud be szerezni. És le szakadt az álla. :D El ment a kedve a kocsitól. Ebben az esetben pedig olcsóbban kéne eladnia. Sztm. :lol: De mint forma és megjelenés az nekem is be jön. Én is el fogadnám szívesen. Occsóbban-- és jöhet a lakatolás -- Kárpitozás.- Vagy egy szép GMC belsőt bele!! Nagy fotelokkal. Szex mentest,persze. B) .. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január26, 2011 Megoszt Elküldve Január26, 2011 Na igen. Érdekes,hogy bele tesz egy kis lóvét és utána meg eladja. szinte annyiért mint vette!! Hol van ebben a buli?? Biztos mikor alá ment látta a nyúlványokat és utána nézett, hogy mit mennyiért tud be szerezni. És le szakadt az álla. B) El ment a kedve a kocsitól. Ebben az esetben pedig olcsóbban kéne eladnia. Sztm. :lol: De mint forma és megjelenés az nekem is be jön. Én is el fogadnám szívesen. Occsóbban-- és jöhet a lakatolás -- Kárpitozás.- Vagy egy szép GMC belsőt bele!! Nagy fotelokkal. Szex mentest,persze. :D .. :D Fele ennyiért vehette. Legalábbis amikor én beszéltem az előző tulajjal akkor 350 körül volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 Fele ennyiért vehette. Legalábbis amikor én beszéltem az előző tulajjal akkor 350 körül volt. Húúúú. Akkor tényleg jó sokba lehetett az a motor. Persze minden n-ek meg van az ára. Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 Sziasztok. VII ker Garay tér.20 szám alatt van a PIAC. Említettem hogy itt vannak veterán autók. és most nyilvánosan be mutatják őket. Február 11- 12 én nyilt nap. Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 -- Szóval a múltkori képeket amit meg osztottam veletek . Ahoz csak pár olyan kocsi jött amit ugyan oda raktam fel. Egyből észre vehető mivel tisztábbak a kocsik és némi fényt is be vetettek annak érdekében ,hogy jobban meg lehessen örökíteni őket. Ingyenes és minden hónap második Péntek és Szombaton lehet nyálat csorgatni. ( 8_ 18 ig... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 -- Szóval a múltkori képeket amit meg osztottam veletek . Ahoz csak pár olyan kocsi jött amit ugyan oda raktam fel. Egyből észre vehető mivel tisztábbak a kocsik és némi fényt is be vetettek annak érdekében ,hogy jobban meg lehessen örökíteni őket. Ingyenes és minden hónap második Péntek és Szombaton lehet nyálat csorgatni. ( 8_ 18 ig... <_< többit itt--- Újra polírozva -- :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 Szeretnék egy sport kormányt a gépembe. Jó lenne eredeti OPEL. !! Van valakinek?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február24, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Február24, 2011 Szeretnék egy sport kormányt a gépembe. Jó lenne eredeti OPEL. !! Van valakinek?? Nekem ez volt a Rekiben. <_< Kiszedtem és eltettem. 1975-ös gyártású "Luisi" (olasz) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 Szeretnék egy sport kormányt a gépembe. Jó lenne eredeti OPEL. !! Van valakinek?? Nekem a C Ascona kormánya tetszett nagyon. De elég ritka manapság. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 Nekem a C Ascona kormánya tetszett nagyon. De elég ritka manapság. Kép? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 Kép? http://kepfeltoltes.hu/view/110224/asconaC...ltoltes.hu_.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 http://kepfeltoltes.hu/view/110224/asconaC...ltoltes.hu_.jpg akkor már az SR kormány Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Február25, 2011 Megoszt Elküldve Február25, 2011 -- őrülök,hogy van csak nem az én autómban.--- Homasitában vannak,csak nem olyanok amik tettszenek.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Március11, 2011 Megoszt Elküldve Március11, 2011 HALLÓÓÓ!! Akkor nincs senkinek eladó kormánya?? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március11, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Március11, 2011 HALLÓÓÓ!! Akkor nincs senkinek eladó kormánya?? :D Minden eladó. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Március12, 2011 Megoszt Elküldve Március12, 2011 Minden eladó. :D na igen-- én is ezt vallom.--- persze az ártól is függ. Én se adnám el a kocsim. :) persze ha sok lé van a táskájában... :D talán el gondolkodnék rajta... Szóval, neked van kormányod?? A bulira el hozhatnád-- persze ha eladó??? És nem dédelgeted még a szép emlékeidet. :lol: .. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március12, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Március12, 2011 Ha elfelejtem majd hazaugrom érte. (kb. 3 percre lakunk) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március12, 2011 Megoszt Elküldve Március12, 2011 Minden eladó. :D ez jó..... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március12, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Március12, 2011 Attila! Van egy MOMO sportkormányom Opelbe való agy nélkül. Bőröztetni kell mert lekopott és nem sikerült javítanom. Azt odaadom óccón (csokiért),ha kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Március13, 2011 Megoszt Elküldve Március13, 2011 -- :D --- -Oké. természetesen érdekel... Viszek le egy agyat amit mi nap vettem.--- Most majd gondba leszek,hogy mekkora is legyen az a csokoládé. meg,hogy milyen is legyen. :lol: . - Mint a nagy csoki evő mondaná.. ;) .. lehet Töltött.. Mogyorós, Rizses, Mazsolás, Nugátos, Ét És Tejcsokis..-- Ja és a méret?? :D Oké.. Meg beszéljük.. Akkor LLEEE STOPPPPPOLOM:: MERT tettszik is.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március13, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Március13, 2011 Ma van 2 éve,hogy nincsen veterán autóm. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Március13, 2011 Megoszt Elküldve Március13, 2011 :D -- Könnyes szemeimet láthatnád... :lol: , Sajnálatos dolog.. Azért vissza vennéd ,ha lenne erősséged. Vagy inkább egy újat felújításra... JA Keddig Oldtimer Kiállítás van Kecskeméten Ide is szervezhettünk volna egy kirándulást... Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március13, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Március13, 2011 Azért vissza vennéd ,ha lenne erősséged. Egy D Rekordot szeretnék majd egyszer. :D Kétajtóst vagy Caravant. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március13, 2011 Megoszt Elküldve Március13, 2011 D Rekord nekem is bejön :lol: A Totalcaron végre egy ízig vérig Csikós poszt született :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts