Gelko Elküldve November8, 2010 Megoszt Elküldve November8, 2010 --ezek szerint el kelt. És az új tulaj tett rá egy garnitúra gumit. :o Ezééé nőtt meg az ára.. Bánhatod, látod mennyit kereshettél volna rajta. :( .. persze ,ha el is kell ennyiért. Amúgy tettszik a gép, biztos jó is lehet,Persze,ha nagy motor van benne.. :) Ez a felni volt rajta akkor is. A motor meg 1.8 70le :) Ebben nincs két egyforma ülés. :D Tényleg lebeszéltek.. (én voltam az egyik) :D Köszönöm mégegyszer :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve November12, 2010 Megoszt Elküldve November12, 2010 Ez a felni volt rajta akkor is. A motor meg 1.8 70le :excl: Köszönöm mégegyszer :( Kívülről nem is olyan rossz amúgy. sajnos ezekből kidobálták az ülést mert cuccoltak ezekkel is.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November12, 2010 Megoszt Elküldve November12, 2010 Kívülről nem is olyan rossz amúgy. sajnos ezekből kidobálták az ülést mert cuccoltak ezekkel is.. Sztem ez alapból dobozod lehetett. nézd meg h kicsit bénák az ablakok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve November16, 2010 Megoszt Elküldve November16, 2010 Sztem ez alapból dobozod lehetett. nézd meg h kicsit bénák az ablakok. jajjjj. Csak nem el kellt a Tető nélküli autó??? Hogy az Omi van most ki rakva... :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November17, 2010 Megoszt Elküldve November17, 2010 jajjjj. Csak nem el kellt a Tető nélküli autó??? Hogy az Omi van most ki rakva... :excl: dede elkelt. Gyorsan lecseréltem a képeket mindenhol hogy ne is lássam :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve November17, 2010 Megoszt Elküldve November17, 2010 dede elkelt. Gyorsan lecseréltem a képeket mindenhol hogy ne is lássam :excl: Gratula-- És maradt az omi?? Te jársz vele?? Eladó lett--- http://picasaweb.google.com/monzaattila/GPS# ----- Sd kártyás 2010.10 havi IGO Animációkkal. Bluetooth,Transmitter, Kép és Videó nézegetés.. 18.000.- pénz.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November17, 2010 Megoszt Elküldve November17, 2010 Gratula-- És maradt az omi?? Te jársz vele?? Ez nem az Édesanyámé -neki ezüst sedanja van- , ez egy 96os caravan. Kb 2 hónapja vettem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November17, 2010 Megoszt Elküldve November17, 2010 Ez nem az Édesanyámé -neki ezüst sedanja van- , ez egy 96os caravan. Kb 2 hónapja vettem... sper van benne? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November17, 2010 Megoszt Elküldve November17, 2010 sper van benne? Fogalmam sincs. A 2.0 16V-vell még nem volt ingerenciám kipróbálni :excl: Sztem nincs Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve November17, 2010 Megoszt Elküldve November17, 2010 Fogalmam sincs. A 2.0 16V-vell még nem volt ingerenciám kipróbálni :( Sztem nincs Biztos .hogy nem raktak bele. :excl: .. Jó az omi. Csak az első gömbfejek és a szilentek nem bírják a pesti utakat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November17, 2010 Megoszt Elküldve November17, 2010 Biztos .hogy nem raktak bele. :excl: .. Jó az omi. Csak az első gömbfejek és a szilentek nem bírják a pesti utakat. Kopog is :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve November17, 2010 Megoszt Elküldve November17, 2010 dede elkelt. Gyorsan lecseréltem a képeket mindenhol hogy ne is lássam :excl: Mi volt vele a baj hogy így nyilatkozol róla? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November17, 2010 Szerző Megoszt Elküldve November17, 2010 Mi volt vele a baj hogy így nyilatkozol róla? Tudod milyen eladni egy ilyen atót? FÁJDALMAS!!! :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve November17, 2010 Megoszt Elküldve November17, 2010 Tudod milyen eladni egy ilyen atót? FÁJDALMAS!!! :excl: Pláne hogy mióta árulta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve November17, 2010 Megoszt Elküldve November17, 2010 Kopog is :excl: Szilentből csak gyárit. Mert ha elszáll, csak abból veszed észre, hogy megette az első gumikat az autó. A gyári sokkal tovább bírja, mint az ugy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November18, 2010 Megoszt Elküldve November18, 2010 Tudod milyen eladni egy ilyen atót? FÁJDALMAS!!! :( Pontosan :excl: Korinak is igaza van, ha az ember eldönti már hogy mennie kell akkor menjen minnél hamarabb :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve November18, 2010 Megoszt Elküldve November18, 2010 dede elkelt. Gyorsan lecseréltem a képeket mindenhol hogy ne is lássam :( Biztos nem egyszerű megválni egy ilyen szép autótól. TAvaly még mi is beszélgettünk Sanyival arról ,hogy megvennénk tőled, de akkor már lepaktáltunk a Tüzi mantájára és hát arra a kocsira azóta vágytam,hogy megláttam. Így a cabrio lemaradt a vásárlólistáról. :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve November19, 2010 Megoszt Elküldve November19, 2010 Pontosan :lol: Korinak is igaza van, ha az ember eldönti már hogy mennie kell akkor menjen minnél hamarabb :lol: Szerintem is ,ha el akartad már adni. ( meg volt annak is az oka ) el kell mennie. Mert már nem láttál benne semit ami izgalomba hoz vele kapcsolatba. Vagyis már meg untad . az a helyzet. Sajnos sokáig is hirdetted,nálunk idehaza,nagyon lagymatagos a kereslet. Olcsón és jó állapotú autókat keresnek. De ha jó a kocsi és tényleg szép is akkor meg drágállják. Csak egy felújítás nem olcsó játék. Sokan nincsenek is tudatába ,hogy mi meló és mi utánjárás ha nincs alkatrészed. Jó az a Omega. Csak még nem veterán korú.... :lol: . :excl: . :( .. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November28, 2010 Szerző Megoszt Elküldve November28, 2010 :excl: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November28, 2010 Megoszt Elküldve November28, 2010 Nagyon jó kis naptár lesz - azok alapján amit láttam :excl: Kicsit irigykedem is :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve November29, 2010 Megoszt Elküldve November29, 2010 Nagyon jó kis naptár lesz - azok alapján amit láttam :lol: Kicsit irigykedem is :lol: Irigykedsz?? :excl: Némelyiken 6kg vax volt,meg púder. az arcukon. :lol: És szerintem a csajok el rontották a képeket. :( Amúgy nagyon sok fotó lett készítve. Én is kaptam belőle párat. Majd férre rakatunk neked is egy naptárt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve December5, 2010 Megoszt Elküldve December5, 2010 Eljött az ideje ,hogy féltve őrzött kincseinket el rakjuk, vagy ha van mit csinálni rajta akkor ebben a télies időben neki lehet állni.na persze,ha van olyan autó amihez nem kel hozzányúlni akkor ők csak nézegessék csak a garázsban. le szedtem a felniket,viszem újra políroztatni,kap egy új garnitúra gumit. Fékeket át nézem és betét csere lesz. Lökhárítókat leszedem,át fújatom őket és le cserélem a rossz dísz csíkokat. Szép telet mindenkinek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December5, 2010 Szerző Megoszt Elküldve December5, 2010 Azért tavaszig még gyere. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve December6, 2010 Megoszt Elküldve December6, 2010 Eljött az ideje ,hogy féltve őrzött kincseinket el rakjuk, vagy ha van mit csinálni rajta akkor ebben a télies időben neki lehet állni.na persze,ha van olyan autó amihez nem kel hozzányúlni akkor ők csak nézegessék csak a garázsban. le szedtem a felniket,viszem újra políroztatni,kap egy új garnitúra gumit. Fékeket át nézem és betét csere lesz. Lökhárítókat leszedem,át fújatom őket és le cserélem a rossz dísz csíkokat. Szép telet mindenkinek. Az enyém még csak most lesz elővéve.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve December9, 2010 Megoszt Elküldve December9, 2010 Az enyém még csak most lesz elővéve.... :lol: Végülis lehet használni télen is. meg hóban is. Legalább tavaszra kiderül,hogy milyen munkát végzett a karosszériás.... :D :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts