Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Veterán Chat:

rtomi

Recommended Posts

--ezek szerint el kelt. És az új tulaj tett rá egy garnitúra gumit. :o Ezééé nőtt meg az ára.. Bánhatod, látod mennyit kereshettél volna rajta. :( .. persze ,ha el is kell ennyiért.

Amúgy tettszik a gép, biztos jó is lehet,Persze,ha nagy motor van benne.. :)

Ez a felni volt rajta akkor is. A motor meg 1.8 70le :)

Ebben nincs két egyforma ülés. :D

Tényleg lebeszéltek.. (én voltam az egyik) :D

Köszönöm mégegyszer :(

Megosztás:

dede elkelt. Gyorsan lecseréltem a képeket mindenhol hogy ne is lássam :(

Biztos nem egyszerű megválni egy ilyen szép autótól. TAvaly még mi is beszélgettünk Sanyival arról ,hogy megvennénk tőled, de akkor már lepaktáltunk a Tüzi mantájára és hát arra a kocsira azóta vágytam,hogy megláttam. Így a cabrio lemaradt a vásárlólistáról. :excl:

Megosztás:

Pontosan :lol:

Korinak is igaza van, ha az ember eldönti már hogy mennie kell akkor menjen minnél hamarabb :lol:

Szerintem is ,ha el akartad már adni. ( meg volt annak is az oka ) el kell mennie. Mert már nem láttál benne semit ami izgalomba hoz vele kapcsolatba. Vagyis már meg untad . az a helyzet.

Sajnos sokáig is hirdetted,nálunk idehaza,nagyon lagymatagos a kereslet. Olcsón és jó állapotú autókat keresnek. De ha jó a kocsi és tényleg szép is akkor meg drágállják.

Csak egy felújítás nem olcsó játék. Sokan nincsenek is tudatába ,hogy mi meló és mi utánjárás ha nincs alkatrészed.

Jó az a Omega. Csak még nem veterán korú.... :lol: . :excl: . :( ..

Megosztás:

• 2 weeks later...
Nagyon jó kis naptár lesz - azok alapján amit láttam :lol:

Kicsit irigykedem is :lol:

Irigykedsz?? :excl: Némelyiken 6kg vax volt,meg púder. az arcukon. :lol: És szerintem a csajok el rontották a képeket. :( Amúgy nagyon sok fotó lett készítve. Én is kaptam belőle párat.

Majd férre rakatunk neked is egy naptárt. :lol:

Megosztás:

Eljött az ideje ,hogy féltve őrzött kincseinket el rakjuk, vagy ha van mit csinálni rajta akkor ebben a télies időben neki lehet állni.na persze,ha van olyan autó amihez nem kel hozzányúlni akkor ők csak nézegessék csak a garázsban.

le szedtem a felniket,viszem újra políroztatni,kap egy új garnitúra gumit. Fékeket át nézem és betét csere lesz.

Lökhárítókat leszedem,át fújatom őket és le cserélem a rossz dísz csíkokat.

Szép telet mindenkinek.

Megosztás:

Eljött az ideje ,hogy féltve őrzött kincseinket el rakjuk, vagy ha van mit csinálni rajta akkor ebben a télies időben neki lehet állni.na persze,ha van olyan autó amihez nem kel hozzányúlni akkor ők csak nézegessék csak a garázsban.

le szedtem a felniket,viszem újra políroztatni,kap egy új garnitúra gumit. Fékeket át nézem és betét csere lesz.

Lökhárítókat leszedem,át fújatom őket és le cserélem a rossz dísz csíkokat.

Szép telet mindenkinek.

Az enyém még csak most lesz elővéve.... :lol:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.