Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Veterán Chat:

rtomi

Recommended Posts

Gibbonpitti!

Mi van a senatorokkal? El lettek bontva?

Telefonon beszéltünk durván egy hónapja, nekem kellene gólyaláb fékestül, meg tetőablak.

Vártam hogy hívsz ha össze tudtad szervezni az embereket.

Az mvok fórum meg behalt. :wacko:

Nekem utána meg hirtelen lett egy rakás melóm plusz a kocsit is intézni kellett, szóval nem volt időm foglalkozni a dologgal.

Bizos Pisti is el van havazva :D sok a munkája. Meg készül a másik kocsija is.

Megosztás:

Gibbonpitti!

Mi van a senatorokkal? El lettek bontva?

Telefonon beszéltünk durván egy hónapja, nekem kellene gólyaláb fékestül, meg tetőablak.

Vártam hogy hívsz ha össze tudtad szervezni az embereket.

Az mvok fórum meg behalt. :wacko:

Nekem utána meg hirtelen lett egy rakás melóm plusz a kocsit is intézni kellett, szóval nem volt időm foglalkozni a dologgal.

megbeszéltük,hogy itt lesz pesten a cucc..........itt is volt,de már kiszórtam őket.írtam is a veterán fórumon,nekem az tökéletesen mükszik.... :D

ha kell valami akkor el kell érte jönni,van minden most is ha kell.de már találomra nem bontok ki semmit sem.eljössz-kiszeded-kifizeted. :wacko:

Megosztás:

megbeszéltük,hogy itt lesz pesten a cucc..........itt is volt,de már kiszórtam őket.írtam is a veterán fórumon,nekem az tökéletesen mükszik.... :D

ha kell valami akkor el kell érte jönni,van minden most is ha kell.de már találomra nem bontok ki semmit sem.eljössz-kiszeded-kifizeted. :wacko:

Nekem ezt adja be már jóideje:

http://kepfeltoltes.hu/100729/721433044n_v...ltoltes.hu_.jpg

Nem is kell találomra kibontani semmit sem. :wacko:

Kiszedem én azt magamnak természetesen. :wacko:

Megosztás:

Nekem ezt adja be már jóideje:

http://kepfeltoltes.hu/100729/721433044n_v...ltoltes.hu_.jpg

Nem is kell találomra kibontani semmit sem. :D

Kiszedem én azt magamnak természetesen. :wacko:

nekem meg megy rendesen........ :wacko:

ha kell valami akkor elötte felhívsz és megbeszéljük,de már csak 1 senator van amit elbontok.

a többi marad egyben.

Megosztás:

Mi is lenn leszünk Omegával. Esetleg lehet szó róla, hogy a lendkereket és az injektorokat elhozd? Nagy segítség lenne, mert a Rekord benzin része teljesen meghalt :wacko:

megyek haza is elötte és ha el nem felejtem elviszem,de a lendkerék asszem a cégnél van és már oda nem annyira akarok bemenni. :D

kb. 2 körül leszünk lent..........csörögj majd rám akkor légyyszíves.

Megosztás:

Sajnos miután beírtam, hogy légyszi hozzad a cuccoat, már nem volt időm olvasni, és nem tudtam, hogy tényleg jössz-e. Ráadásul kék Vauxhallt kerestem. Milyen géppel voltatok lenn?

mazda......telis-tele kannával.... :D

mindenkinek kellett valami,félig a repi cuccokkal volt tele az autó,de senki nem keresett meg. :wacko:

Megosztás:

nem a kezem volt üres hanem a kannák.............megnőni az eb meg felnőtkorára fog.... :wacko:

Nehogy mán ?? Az a kutya lesz nagyobb. :wacko: Ez nem az a fajta ami marad zseb kutyus?? :D

Biztos fog nőni..

- autó rádió ügyben ,hol tartunk?? És az 5 csatis elektronika?? Jó lenne próbálgatni. Van itt Pesten belőle??

üdv atti

Megosztás:

lehet,hogy kérdezted csak rosszul.

Mivel én mondtam,hogy fizetek is érte. Te azt mondtad EBAY on rá ugrottak mint a Tyúk a takonyra. na akkor miről is beszélünk.??

Vagy a Monza. Állítólag szarért , hugyért vetted. És a végén kiderült . hogy azé. ^_^ Nem is volt olyan OCCCSSÓ: :D

- A Szeni az biztos szét lesz szedve hamarosan. És sajna nem az enyém. Nekem tudnom kéne ,hogy mit kérsz érte, mert a havernak ki kell fizetnem a lökösöket. ( és nem hülye a srác,hogy szarért oda adja ,még nekem is) Remélem érted..

Jó Lenne tisztába lenni a dolgokkal és tényeket kéne közölni. 30. E ft/db a lökös mindent ad hozzá ami benne van. És nem sérültek a krómok .

- Volt nála egy pasi és azt mondta neki, ( Állítólag) ,hogy olcsón adná oda. Végül is , ha valakinek össze törik és muszáj a lökös akkor biztos ad érte többet is.

- Úgy ahogy nekem ki fizettek a koccanásért a hátuljára kp 60. E ft ot. mert nem talált a passi ilyen lökhárítót sehol.

Ennyi.. a dolog.

Megosztás:

lehet,hogy kérdezted csak rosszul.

Mivel én mondtam,hogy fizetek is érte. Te azt mondtad EBAY on rá ugrottak mint a Tyúk a takonyra. na akkor miről is beszélünk.??

Vagy a Monza. Állítólag szarért , hugyért vetted. És a végén kiderült . hogy azé. ^_^ Nem is volt olyan OCCCSSÓ: :D

- A Szeni az biztos szét lesz szedve hamarosan. És sajna nem az enyém. Nekem tudnom kéne ,hogy mit kérsz érte, mert a havernak ki kell fizetnem a lökösöket. ( és nem hülye a srác,hogy szarért oda adja ,még nekem is) Remélem érted..

Jó Lenne tisztába lenni a dolgokkal és tényeket kéne közölni. 30. E ft/db a lökös mindent ad hozzá ami benne van. És nem sérültek a krómok .

- Volt nála egy pasi és azt mondta neki, ( Állítólag) ,hogy olcsón adná oda. Végül is , ha valakinek össze törik és muszáj a lökös akkor biztos ad érte többet is.

- Úgy ahogy nekem ki fizettek a koccanásért a hátuljára kp 60. E ft ot. mert nem talált a passi ilyen lökhárítót sehol.

Ennyi.. a dolog.

ok.

te győztél...... :D

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.