CarAvan Power Elküldve Április27, 2010 Megoszt Elküldve Április27, 2010 ebbe nem fér el a sor6. :) de lehet berakni 2.4-es cih motort ami ránézésre pont olyan mint a tiéd.....csak némileg erősebb(125 hp katalizátorral) ahoz csak nagyobb hűtő kell,más nem is. Hát nekem kéznél van a c20ne azt tervezem vele omega korában meg voltam vele elégedve :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
CarAvan Power Elküldve Április27, 2010 Megoszt Elküldve Április27, 2010 ebbe nem fér el a sor6. :) de lehet berakni 2.4-es cih motort ami ránézésre pont olyan mint a tiéd.....csak némileg erősebb(125 hp katalizátorral) ahoz csak nagyobb hűtő kell,más nem is. egy az egybe belemegy??????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Április28, 2010 Megoszt Elküldve Április28, 2010 egy az egybe belemegy??????? bele....a blokk ugyanaz csak más a löket meg a dugóátmérő,de a 20ne sem rossz választás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Április28, 2010 Megoszt Elküldve Április28, 2010 Végre egy jó társaságba csöppentem!! Köszi előre is!! ha bárkinek tudok Énis valamiben segíteni szóljatok :) néhány kép még :D http://kepfeltoltes.hu/100427/DSC00002_www...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/100427/DSC00009_www...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/100427/DSC00011_www...ltoltes.hu_.jpg Szép a gép, Csak bele minden nagy mocit, had alázza a többit. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április28, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Április28, 2010 Ebbe milyen váltó van? 3 sebességes kormányváltó? Nekem is 2,2-es CIH motor volt a C Rekordban. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
CarAvan Power Elküldve Április28, 2010 Megoszt Elküldve Április28, 2010 Ebbe milyen váltó van? 3 sebességes kormányváltó? Nekem is 2,2-es CIH motor volt a C Rekordban. :) Hát ez a baj,az autó eredetileg 1,5ös volt kormányváltóval de belelógattak egy 1,7es motort padlóváltóval. Link to comment Megosztás: More sharing options...
CarAvan Power Elküldve Április28, 2010 Megoszt Elküldve Április28, 2010 bele....a blokk ugyanaz csak más a löket meg a dugóátmérő,de a 20ne sem rossz választás. Ugye van ilyened felesleges? :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
CarAvan Power Elküldve Április28, 2010 Megoszt Elküldve Április28, 2010 Szép a gép, Csak bele minden nagy mocit, had alázza a többit. :D Az lesz egyre jobban gondolkodom hogy ígyhagyom :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április28, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Április28, 2010 Hát ez a baj,az autó eredetileg 1,5ös volt kormányváltóval de belelógattak egy 1,7es motort padlóváltóval. Van egy ilyen váltókar burkolatom,ha gondolod. Úgy láttam az egyik képen,hogy hiányzik neked. Link to comment Megosztás: More sharing options...
CarAvan Power Elküldve Április28, 2010 Megoszt Elküldve Április28, 2010 Van egy ilyen váltókar burkolatom,ha gondolod. Úgy láttam az egyik képen,hogy hiányzik neked. Jól láttad :) mindenféleképpen érdekel!!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Április28, 2010 Megoszt Elküldve Április28, 2010 ebbe nem fér el a sor6. :) Gyárilag szerelték ezt a típust 2,6 sor6 mocival, 100 le volt, valami korai tervezésű volt asszem kapitan-ból. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
CarAvan Power Elküldve Április28, 2010 Megoszt Elküldve Április28, 2010 Gyárilag szerelték ezt a típust 2,6 sor6 mocival, 100 le volt, valami korai tervezésű volt asszem kapitan-ból. :) De ahhoz át kellene alakítani a homlokfalat a hűtő miatt nem ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Április29, 2010 Megoszt Elküldve Április29, 2010 De ahhoz át kellene alakítani a homlokfalat a hűtő miatt nem ? nem tom hogy fér el ott a sor6......a tűzfal is útban lesz asszem. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Április29, 2010 Megoszt Elküldve Április29, 2010 Ugye van ilyened felesleges? :devlish: :lol: van 2.4 és 2.2-es blokkom is kompletten..........már megint van 1 egész bontóra való :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
CarAvan Power Elküldve Április29, 2010 Megoszt Elküldve Április29, 2010 van 2.4 és 2.2-es blokkom is kompletten..........már megint van 1 egész bontóra való :lol: A 2.4es felettébb érdekel :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április29, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Április29, 2010 Jól láttad :devlish: mindenféleképpen érdekel!!! :lol: Megbeszélhetjük. :lol: Esztergomban van az alkatrész. Link to comment Megosztás: More sharing options...
CarAvan Power Elküldve Április29, 2010 Megoszt Elküldve Április29, 2010 Megbeszélhetjük. :lol: Esztergomban van az alkatrész. Okok köszi :devlish: Én szolnoki vagyok de majd megyek arra úgyis :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
CarAvan Power Elküldve Április29, 2010 Megoszt Elküldve Április29, 2010 Döntöttem így marad az autó Rat styban nyomulunk :devlish: Ami nagyon gázos az alján megcsinálom,futóműveket is megcsinálom fékeket is természetesen :lol: Beltér egy kis igazítás után így marad Külső némi módosítás után így marad az autó ék alakban lesz megültetve felniken gondolkozom még :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
CarAvan Power Elküldve Április29, 2010 Megoszt Elküldve Április29, 2010 Ezekre nagy szükségem lenne a teljes összképre: -Első indexek komletten (nam baj ha fakult csak repedt/törött ne legyen) -Első szélvédő -Hátsó lámpák kompletten (nem baj ha fakult törött és repedt ne legyen) -egybepados első ülés -Motort rem sikerül innen bótolni :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Április29, 2010 Megoszt Elküldve Április29, 2010 Döntöttem így marad az autó Rat styban nyomulunk :devlish: Ami nagyon gázos az alján megcsinálom,futóműveket is megcsinálom fékeket is természetesen :lol: Beltér egy kis igazítás után így marad Külső némi módosítás után így marad az autó ék alakban lesz megültetve felniken gondolkozom még :lol: Rat Masine.........filing.... :lol: azért vmi rendes mocit faragj bele......kevés az az egyhét. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Április29, 2010 Megoszt Elküldve Április29, 2010 Ezekre nagy szükségem lenne a teljes összképre: -Első indexek komletten (nam baj ha fakult csak repedt/törött ne legyen) -Első szélvédő -Hátsó lámpák kompletten (nem baj ha fakult törött és repedt ne legyen) -egybepados első ülés -Motort rem sikerül innen bótolni :devlish: nézd meg az ibéjt....a németet. ha nem sűrgős akkor ott lehet venni sokszor 1 euróért jó dolgokat. én 1.5 év alatt ősszeszedtem 1 komplett kasznit........ Link to comment Megosztás: More sharing options...
CarAvan Power Elküldve Április29, 2010 Megoszt Elküldve Április29, 2010 Rat Masine.........filing.... :devlish: azért vmi rendes mocit faragj bele......kevés az az egyhét. :lol: 2.4et szeretnék bele :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
CarAvan Power Elküldve Április29, 2010 Megoszt Elküldve Április29, 2010 nézd meg az ibéjt....a németet. ha nem sűrgős akkor ott lehet venni sokszor 1 euróért jó dolgokat. én 1.5 év alatt ősszeszedtem 1 komplett kasznit........ Sürgős sürgős :lol: Szégyen nem szégyen nem szeretem és nem is használom az e-bay-t :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Április29, 2010 Megoszt Elküldve Április29, 2010 Sürgős sürgős :lol: Szégyen nem szégyen nem szeretem és nem is használom az e-bay-t :devlish: én is csak muszályból..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
CarAvan Power Elküldve Április29, 2010 Megoszt Elküldve Április29, 2010 én is csak muszályból..... Amiket keresek ennyire kurrens cuccok lennének? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts