Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Veterán Chat:

rtomi

Recommended Posts

Gondoltam rá!! de nem győztem meg magam :D

Akkor majd én :D

1. Legolcsóbb megoldás mert csak a motor kell, rugók, meg egy garnitúra felni :)

2. Bitang jól nézne ki :)

3. Már mondtam h jól nézne ki ? :D

Utána persze majd fel lehet újítani pár év múlva :lol:

Megosztás:

A váltóhoz még mi? kardánon kívül? :)

a váltóhoz semmi más....elvileg.max a kasznira felfogatást kell lehet(nem biztos)barkácsolni.

a motor játékosabb.....kell hozzá a komplett kábelkötege a mocinak és kell kipuffot is varázsolni hozzá....... :)

ja és a hűtést is meg kell oldani persze......ezek nem nagy dolgok,de ha nem értez hozzá akkor a gatyád is rámegy.

Megosztás:

a váltóhoz semmi más....elvileg.max a kasznira felfogatást kell lehet(nem biztos)barkácsolni.

a motor játékosabb.....kell hozzá a komplett kábelkötege a mocinak és kell kipuffot is varázsolni hozzá....... :)

ja és a hűtést is meg kell oldani persze......ezek nem nagy dolgok,de ha nem értez hozzá akkor a gatyád is rámegy.

Megmondom van bennem félsz eddig nem csináltam hasonló kvalitású átalakítást pedig nap mint nap buszokal foglalkozom és van egypár érdekes dolog

Megosztás:

Végre egy jó társaságba csöppentem!!

Köszi előre is!! ha bárkinek tudok Énis valamiben segíteni szóljatok :)

néhány kép még :)

...

Próbáld mellőzni a képfeltöltés.hu-t, ha lehet. Ilyentájt már nagyon nehezen tölti be a képeket. Ha tudsz, regizz vmelyik ingyenes tárhelyen, és oda feltöltve, és onnan linkeld a képeket. THX.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.