monza Elküldve Április13, 2010 Megoszt Elküldve Április13, 2010 Bocsi fiúk Gyakorlok!! :) -- nagyon megy.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Április19, 2010 Megoszt Elküldve Április19, 2010 Szóval nem tudtam fel tenni a képeket ( még gyakorlom ) :) Szombaton nagy buli volt!! Akit érdekel itt megnézheti a képek egy részét!! Jó buli volt!!! ------ http://monza-attila.xfree.hu/189225 --------------- Link to comment Megosztás: More sharing options...
CarAvan Power Elküldve Április25, 2010 Megoszt Elküldve Április25, 2010 Üdv Mindenkinek! Nemrég került hozzám ez a 1966os Rekord B Caravan Van némi hiányossága de nem vészes,tervem hogy belelógatok egy C20NE-t,tudna valaki esetleg segíteni hogy kivitelezhető e?? :) Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április25, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Április25, 2010 Bele lehet tenni igen. :) De előtte ugye felújítod? :) Szép autó Gratulálok hozzá! Link to comment Megosztás: More sharing options...
CarAvan Power Elküldve Április25, 2010 Megoszt Elküldve Április25, 2010 Bele lehet tenni igen. :D De előtte ugye felújítod? :) Szép autó Gratulálok hozzá! Persze hogy felújítom !! :) keresek pár dolgot hozzá Rakjak még képet be? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Április26, 2010 Megoszt Elküldve Április26, 2010 Persze hogy felújítom !! :) keresek pár dolgot hozzá Rakjak még képet be? :) kell mindjárt hozzá 1 reki ohc váltó........csak az 1.8-as motorosoké jó bele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április26, 2010 Megoszt Elküldve Április26, 2010 Rakjak még képet be? :) Igen ! Sztem csak menjen bele a C20NE és ültesd le...a többi maradhat :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
CarAvan Power Elküldve Április26, 2010 Megoszt Elküldve Április26, 2010 kell mindjárt hozzá 1 reki ohc váltó........csak az 1.8-as motorosoké jó bele. Akkor kérdés van valakinek ilyen váltója??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
CarAvan Power Elküldve Április26, 2010 Megoszt Elküldve Április26, 2010 Igen ! Sztem csak menjen bele a C20NE és ültesd le...a többi maradhat :) Gondoltam rá!! de nem győztem meg magam :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
CarAvan Power Elküldve Április26, 2010 Megoszt Elküldve Április26, 2010 Valamilyen 1,7es motor van benne ami ha kell valakinek váltóstól eladó Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április27, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Április27, 2010 Valamilyen 1,7es motor van benne ami ha kell valakinek váltóstól eladó Tartsd meg szerintem,ha elfér. Ki tudja mikor jöhet jól,hogy megvan az eredeti. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április27, 2010 Megoszt Elküldve Április27, 2010 Gondoltam rá!! de nem győztem meg magam :D Akkor majd én :D 1. Legolcsóbb megoldás mert csak a motor kell, rugók, meg egy garnitúra felni :) 2. Bitang jól nézne ki :) 3. Már mondtam h jól nézne ki ? :D Utána persze majd fel lehet újítani pár év múlva :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Április27, 2010 Megoszt Elküldve Április27, 2010 Akkor majd én :D 1. Legolcsóbb megoldás mert csak a motor kell, rugók, meg egy garnitúra felni :) 2. Bitang jól nézne ki :) 3. Már mondtam h jól nézne ki ? :D Utána persze majd fel lehet újítani pár év múlva :lol: ahoz a mocihoz is kell váltó meg pár apróság....... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
CarAvan Power Elküldve Április27, 2010 Megoszt Elküldve Április27, 2010 ahoz a mocihoz is kell váltó meg pár apróság....... :) A váltóhoz még mi? kardánon kívül? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
CarAvan Power Elküldve Április27, 2010 Megoszt Elküldve Április27, 2010 Akkor majd én :D 1. Legolcsóbb megoldás mert csak a motor kell, rugók, meg egy garnitúra felni :) 2. Bitang jól nézne ki :) 3. Már mondtam h jól nézne ki ? :D Utána persze majd fel lehet újítani pár év múlva :D hátnemtudom még :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
CarAvan Power Elküldve Április27, 2010 Megoszt Elküldve Április27, 2010 Tartsd meg szerintem,ha elfér. Ki tudja mikor jöhet jól,hogy megvan az eredeti. Hát nem tudom nemhiszem hogy megtartom nem tudom hova tenni Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Április27, 2010 Megoszt Elküldve Április27, 2010 A váltóhoz még mi? kardánon kívül? :) a váltóhoz semmi más....elvileg.max a kasznira felfogatást kell lehet(nem biztos)barkácsolni. a motor játékosabb.....kell hozzá a komplett kábelkötege a mocinak és kell kipuffot is varázsolni hozzá....... :) ja és a hűtést is meg kell oldani persze......ezek nem nagy dolgok,de ha nem értez hozzá akkor a gatyád is rámegy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
CarAvan Power Elküldve Április27, 2010 Megoszt Elküldve Április27, 2010 a váltóhoz semmi más....elvileg.max a kasznira felfogatást kell lehet(nem biztos)barkácsolni. a motor játékosabb.....kell hozzá a komplett kábelkötege a mocinak és kell kipuffot is varázsolni hozzá....... :) ja és a hűtést is meg kell oldani persze......ezek nem nagy dolgok,de ha nem értez hozzá akkor a gatyád is rámegy. Megmondom van bennem félsz eddig nem csináltam hasonló kvalitású átalakítást pedig nap mint nap buszokal foglalkozom és van egypár érdekes dolog Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Április27, 2010 Megoszt Elküldve Április27, 2010 Megmondom van bennem félsz eddig nem csináltam hasonló kvalitású átalakítást pedig nap mint nap buszokal foglalkozom és van egypár érdekes dolog ha szereled őket akkor ez sem lehet akadáj... Link to comment Megosztás: More sharing options...
CarAvan Power Elküldve Április27, 2010 Megoszt Elküldve Április27, 2010 ha szereled őket akkor ez sem lehet akadáj... Hát kasznis vagyok bár mostanság egyre többet szerelek :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Április27, 2010 Megoszt Elküldve Április27, 2010 Hát kasznis vagyok bár mostanság egyre többet szerelek :) akkor ne félj...vagyunk itt páran akik szivesen segítenek ha kell...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
CarAvan Power Elküldve Április27, 2010 Megoszt Elküldve Április27, 2010 akkor ne félj...vagyunk itt páran akik szivesen segítenek ha kell...... Végre egy jó társaságba csöppentem!! Köszi előre is!! ha bárkinek tudok Énis valamiben segíteni szóljatok :) néhány kép még :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Április27, 2010 Megoszt Elküldve Április27, 2010 ebbe nem fér el a sor6. :) de lehet berakni 2.4-es cih motort ami ránézésre pont olyan mint a tiéd.....csak némileg erősebb(125 hp katalizátorral) ahoz csak nagyobb hűtő kell,más nem is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április27, 2010 Megoszt Elküldve Április27, 2010 Végre egy jó társaságba csöppentem!! Köszi előre is!! ha bárkinek tudok Énis valamiben segíteni szóljatok :) néhány kép még :) ... Próbáld mellőzni a képfeltöltés.hu-t, ha lehet. Ilyentájt már nagyon nehezen tölti be a képeket. Ha tudsz, regizz vmelyik ingyenes tárhelyen, és oda feltöltve, és onnan linkeld a képeket. THX. Link to comment Megosztás: More sharing options...
CarAvan Power Elküldve Április27, 2010 Megoszt Elküldve Április27, 2010 Próbáld mellőzni a képfeltöltés.hu-t, ha lehet. Ilyentájt már nagyon nehezen tölti be a képeket. Ha tudsz, regizz vmelyik ingyenes tárhelyen, és oda feltöltve, és onnan linkeld a képeket. THX. Okok Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts