rtomi Elküldve Március19, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március19, 2006 de nem lesz útban a rádio ? vagy gondolom megy a 2es műszer helyére ;) Jól gondolod. Az a box át lesz adva az örökkévalóságnak. ;) Magnó meg nem lesz benne csak a gyári rádió gömbhangszórókkal. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március19, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március19, 2006 Nincs ennél gyönyörűbb vasárnapi naplemente. :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március19, 2006 Megoszt Elküldve Március19, 2006 ezek ma készültek ? és mi van a manta alatt ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Március19, 2006 Megoszt Elküldve Március19, 2006 ezek ma készültek ? és mi van a manta alatt ? :) Nézz be a Manta topicba! ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március19, 2006 Megoszt Elküldve Március19, 2006 Nézz be a Manta topicba! ;) :) szegény Tomi egész nap kereket cserélt ;) 24 kerék ? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március20, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március20, 2006 szegény Tomi egész nap kereket cserélt ;) 24 kerék ? ;) Az bizony. De én vállaltam be. ;) Meg motoroztam is délelőtt. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március20, 2006 Megoszt Elküldve Március20, 2006 Az bizony. De én vállaltam be. ;) Meg motoroztam is délelőtt. :) én meg tegnap is meg ma is kabrioztam ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március20, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március20, 2006 én meg tegnap is meg ma is kabrioztam :) Én meg megyek motorozni mindjárt beee.... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március20, 2006 Megoszt Elküldve Március20, 2006 Én meg délelőtt hűtlenkedtem kicsit, beüzemeltem a Rekit, csak hogy szokjam 2.2-t. Jóóóóóó naaagyon! ;) Azért, hogy ne legyen féltékenység, visszaraktam az akksit, és kerültem egyet a Mantával is. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
lightning Elküldve Március20, 2006 Megoszt Elküldve Március20, 2006 De jó hogy mindenkinek, ilyen jó napja volt!!!! Nekem nem igen.... eltört a jobb oldali laprugóm... :) Kész vagyok ettől a rengeteg kátyútól!!!! A közúti miniszter vagy ki MONDJON LEE!!! Nem tudom mit kéne csinálni.... van mindenből egy rakat pótalkatrész, ebből nincs... Még a híd is elmozdult a merőleges irányból.... Most lehet szétkapni az egészet. Nem tudom, valahogy le kellene gyártatni, vagy tudja valaki, hogy milyen típusét lehetne használni??? Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március24, 2006 Megoszt Elküldve Március24, 2006 Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március24, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március24, 2006 Nem bírtam ki bepróbáltam a műszeregységet. :) ;) Nekem teccik. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március25, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március25, 2006 Nemtudja valaki véletlenül,hogy a C Rekordon az első fölső lengökarok egyformák-e vagy különböző a jobbos-balos? :) Ránézésre tök egyforma de kezdek kételkedni a szemmértékemben. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Március26, 2006 Megoszt Elküldve Március26, 2006 (edited) Ascona-ban a felsö lengökar hátsó szilentje lentebb van, a tengelynek van pár fok dölése. tehát nem egyforma, lehet h már a Rekordban is így volt. Megnéztem szervízkönyvben Asona/Manta A -nál ezt írja: "Um Bremsnickbewegungen zu dämpfen, sind die Horizontalachsen vom oberen und unteren Lenker gegeneinander Verschänkt. (Anti-Dive)" A Bremsnickbewegung szót nem tudom lefordítani, de a mondat második fele azt jelenti, h a felső és alsó lengőkar vízszintes tengelye egymással szöget zár. Azt sajnios nem találtam meg, h mekkora ez a szög. Ha a képen jól látom: Ascona/Manta A elsőfelfüggesztése szerkezetileg azonos a C Rekordéval. Módosítva Március26, 2006 : berlina Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április1, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április1, 2006 NNa úgy néz ki megoldódni látszik a fékproblémám. Délelőtt a helyi BOSCH szervízben féket mértünk az autón és műszakis fék van rajta. Ami annyit jelent,hogy ezzel most átmenne a műszakivizsgán. :blink: B) :D Ennek örülök nagyon. Valószínű,hogy rossz lengőkar lett feltéve tavaly és ez okozza a problémát. Remélem holnap ki tudom cserélni és akkor már csak egy futóműállítás lesz hátra és el is felejtem milyen a Kadettel autókázni 7 végén. :D ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április2, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április2, 2006 Tegnap este hazafelé az Árpád hídnál utolértük Blitz régi A Commodore Coupéját. Nagyon szép az az autó és elcsodálkoztam rajta,hogy milyen nagy. B) Vajon az enyém is ilyen hatalmasnak tűnik menet közben? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Április2, 2006 Megoszt Elküldve Április2, 2006 én meg Őt követtem az Árpád hídtól a Róbert Károlyig tegnap a talira menet: Ez egy kétkerékhajtásos oldalkocsis motorkerékpár. Elég jól megy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Április8, 2006 Megoszt Elküldve Április8, 2006 Eladó szélvédők itt: http://www.opel-hecktriebler-forum.de/ db*ár Ascona-A in klar 1X 120� Ascona-B in klar 10X 70� Ascona-B in grün Blauk. 3X 150� Ascona-B in bronce Blauk. 1X 180� Manta-A in grün Blauk. 10X 150� Manta-B in klar 3X 100� Manta-B in grün Blaukeil 1X 200� Rekord-E 2(mit Sph.)in grün Blauk. 3X 140� Kadett-C Coupe klar 1X 120� kadett-C Coupe in grün Blauk. 5X 180� Frontkratzer Scheibe,vielleicht Interresant,es sind ja einige hier die sowas haben. Kadett-D in klar 2X 50� Kadett-D in grün Blauk. 4X 100� Kadett-D in bronce Blauk. 2X 100� Ascona-C in bronce Blauk. 1X 100� Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Április8, 2006 Megoszt Elküldve Április8, 2006 Képek Essen-ből: Képek Essen-ből: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április8, 2006 Megoszt Elküldve Április8, 2006 Jó képek! Hétfőn lehet, hogy én is rakhatok fel párat, a cimborák kint vannak, várom az élménybeszámolójukat, meg a képeiket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Április11, 2006 Megoszt Elküldve Április11, 2006 Végre elkezdték kitenni az anyagot: http://www.automotive-tradition.de/de/wiss...isten/index.htm Itt elég régi doksikban találni elég régi alkatrész azonosítókat. http://www.automotive-tradition.de/de/wiss...en/frameset.htm Minden PDF-ben van, ez utóbbi oldal kicsit furmányos, mert nincs jobb oldalt csúszkasáv, le-fel nyíllal találni meg a tipusokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április11, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április11, 2006 Szépek együtt. :blink: B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április11, 2006 Megoszt Elküldve Április11, 2006 Azért nem csak a kocsik, de ti is jól mutattok együtt. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április11, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április11, 2006 Azért nem csak a kocsik, de ti is jól mutattok együtt. :D Jóó de a veteráncsetbe nem tehetek fel rólunk fotót mert még csak énvok veterán. B) :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Április11, 2006 Megoszt Elküldve Április11, 2006 Mégis rólam van fent kéép az előző hsz-dnál! :blink: Akkó most mivan?? B) A Mustangról nem rakod fel a képet a Ford-os topicba?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts