kori Elküldve December18, 2009 Megoszt Elküldve December18, 2009 ennyiért még jó is lehet Ezt én is néztem, és nagyon tetszik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astra V6 Elküldve December23, 2009 Megoszt Elküldve December23, 2009 Urak! Hogyan lehet megyőződni arról hogy au automataváltó wandlerkupplungja jó e, illetve hogyan lehet lehúzni a főtengely végéről? Az kocsi üzemképetlen...A '64es Opelról lenne szó.. A váltó Powergilde 2 sebességes.. Köszönöm.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve December23, 2009 Megoszt Elküldve December23, 2009 Urak! Hogyan lehet megyőződni arról hogy au automataváltó wandlerkupplungja jó e, illetve hogyan lehet lehúzni a főtengely végéről? Az kocsi üzemképetlen...A '64es Opelról lenne szó.. A váltó Powergilde 2 sebességes.. Köszönöm.. Sztem csak menet közben derülne ki, hogy rossz-e a nyomatékváltó. Elvileg a váltóból kicsúszva fennmarad a lendkeréken. de a hivatalos leírás szerint a főtengelyt az ékszíjtárcsa csavarjánál fogva, körbeforgatva a nyomatékváltót a lendkerékre felfogató csavarokat ki kell szedni, majd ezután a váltót a nyomatékváltóval együtt leszedni. Ezzel az a gáz, hogy így máris kétemberes lett a művelet, mert iszonyú súlya van a két cuccnak összesen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December28, 2009 Megoszt Elküldve December28, 2009 Ez nagyon durva :D gyünyörű :rolleyes: :blink: :lol: az árát hagyjuk ;) Őt meg láttuk anno a Di-Fer-ben Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Január6, 2010 Megoszt Elküldve Január6, 2010 Ilyet se kap az ember minden utcasarkon huhhhhhhhhh Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Január7, 2010 Megoszt Elküldve Január7, 2010 Sziasztok! Nem tudja valaki mi lett az MVOK oldalával? 2. napja hibát ír ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január7, 2010 Megoszt Elküldve Január7, 2010 Sziasztok! Nem tudja valaki mi lett az MVOK oldalával? 2. napja hibát ír ki. jan 07 után üzemelni fog Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január7, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Január7, 2010 Sziasztok! Nem tudja valaki mi lett az MVOK oldalával? 2. napja hibát ír ki. A kiszolgáló fejleszt valamit. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január7, 2010 Megoszt Elküldve Január7, 2010 A kiszolgáló fejleszt valamit. :lol: Szia Tomi ! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Január7, 2010 Megoszt Elküldve Január7, 2010 Hejj, akkor megnyugodtam. Már kezdtem aggódni. :lol: Egyedül nem bírok a géppel. :lol: :P :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január7, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Január7, 2010 Szia Tomi ! :P Szia! Mindíg mikor bejelentkezel emesenen egyből azt írja,hogy nem vagy a gépnél. :lol: Pedig néha dumálhatnánk. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Január10, 2010 Megoszt Elküldve Január10, 2010 sziasztok veterános kollegák :lol: hát el jött a nap hogy a Kadett B szedánom is új gazdára talált :lol: gondoltam ezt itt le kell írnom :P maradt egy csomó alkatrész új is meg használt is ha esetleg valakinek kell valami vagy ismerősének, akkor nyugodtan zaklasson :lol: kasztni cuccok,új vízcsövek ami eléggé ritka ! ez C Kadettbe is ! ami a hűtőre megy meg stb. sok sok dolog van amik az évek alatt összegyűltek nálam . van mail címem is : opelzsolt@gmail.com aztán ha kell küldök képet is :lol: üdv. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január11, 2010 Megoszt Elküldve Január11, 2010 :lol: :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január11, 2010 Megoszt Elküldve Január11, 2010 RTOMI boldog szülinapot! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január11, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Január11, 2010 RTOMI boldog szülinapot! :lol: Szia! Köszönöm szépen! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Január12, 2010 Megoszt Elküldve Január12, 2010 RTOMI boldog szülinapot! :lol: csatlakozom !!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január13, 2010 Megoszt Elküldve Január13, 2010 hát el jött a nap hogy a Kadett B szedánom is új gazdára talált :lol: gondoltam ezt itt le kell írnom :lol: jól látom h kereskedő vette meg ? vagyis beszámolta ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Január17, 2010 Megoszt Elküldve Január17, 2010 igen egy jó ismerős kereskedő vette meg :lol: pontosabban cseréltünk :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astra V6 Elküldve Február7, 2010 Megoszt Elküldve Február7, 2010 Sziasztok Segítséget szeretnék kérni. Nincs valakinek egy régi típusú kormányműve, illetve az is megfelelne hogy mi a csapány száma ami belevaló, mert az enyémben szét van törve, plusz a felső csigás tengely i kellene, (asszem pittman tengelynek hívák) mivel a csapány belső fele itt ül föl, és ez is be van rágodva. Ha kell kép róla majd töltök fel(még nem csináltam rola) Előre is köszönöm.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Február25, 2010 Megoszt Elküldve Február25, 2010 Szerintem nem annyira örülsz neki. :lol: ma voltam egy gumis havernál, és mondta,hogy van egy ismerőse akinek Monza kabriója van. Na Gondolhatod. :lol: Szóval valószínűleg rád gondolhatott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február25, 2010 Megoszt Elküldve Február25, 2010 Szerintem nem annyira örülsz neki. :lol: ma voltam egy gumis havernál, és mondta,hogy van egy ismerőse akinek Monza kabriója van. Na Gondolhatod. :lol: Szóval valószínűleg rád gondolhatott. monza kabrió itton ? ????????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Február27, 2010 Megoszt Elküldve Február27, 2010 Sziasztok. Az mit jelenthet egy eladó járműnél, hogy "nem átiratható, de magyar forgalmis"? ( erre gondolok ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Február27, 2010 Megoszt Elküldve Február27, 2010 Sziasztok. Az mit jelenthet egy eladó járműnél, hogy "nem átiratható, de magyar forgalmis"? ( erre gondolok ) sztem ott számokkal lehet vmi........ azért van okos eredetvizsga is a világon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Március1, 2010 Megoszt Elküldve Március1, 2010 sztem ott számokkal lehet vmi........ azért van okos eredetvizsga is a világon. Ezt én is néztem, sajna procedúrás , papír gondjai vannak. Szerintem meglehet oldani csak sok utána járással,és idő ,ha van.. Ja és ,hogy meg e ér az a vas annyi pénzocskát, ügyebár... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Március1, 2010 Megoszt Elküldve Március1, 2010 köszi szépen. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts