Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Veterán Chat:

rtomi

Recommended Posts

• 3 weeks later...

Én sajnálom a legjobban, hogy nem tudtam többet fotozni <_<, mert volt még bőven látnivaló.

2 db Rolls, 1 db LtD, 1 db 1939 Ford, 1 db Tatra 603, meg még sok más is, csak nem jut mind eszembe.

Az Alfa Montreal, az nem birta sokáig az utat, és elélvezett.....aztán a tulajok folytatták egy "új" ferrari dino-val :)

A Commodore jól ment, de a szlalom pálya nem tetsz(het)ett neki, sokszor beleért a kerék a kasztniba.

A régi Käpitan az elég rossz állapotban volt sajnos. A váltó alig vette a sebességet, meg 2 henger is elveszett benne.

Megosztás:

• 1 month later...
  • 3 weeks later...

Ma hosszú szünet után újra ülhettem C Rekordban. :lol:

38188709.jpg

Jó érzés volt megint Rekiben ülni még úgy is,hogy csak a jobb oldalon és még úgy is,hogy

nem Coupé volt,hanem kétajtós limuzin. :lol:

Eszembe jutott a régi kis autókám. :lol: :P

Mutattam is a KisTominak,hogy ilyen volt apának csak picit szebb. :lol:

37044736.jpg

Megosztás:

• 2 months later...

Most láttam, hogy a MVOK oldalára kikerültek az 2010-es biztosítási díjak. Tudja vki, hogy ha átkötnék másik biztosítóhoz, akkor is a Trabisokat, illetve a Bogarasokat kell keresni? Nekem eddig Allianznál volt a Rekord, jövőre 14520 ft-os díjjal, de a Generalinál csak 9360-at kellene fizetnem. Anyum Rekordjánál még nagyobb a különbözet: 16162 helyett lenne a Generalinál 9360. Mindenképp váltani fogok!

Megosztás:

Most láttam, hogy a MVOK oldalára kikerültek az 2010-es biztosítási díjak. Tudja vki, hogy ha átkötnék másik biztosítóhoz, akkor is a Trabisokat, illetve a Bogarasokat kell keresni? Nekem eddig Allianznál volt a Rekord, jövőre 14520 ft-os díjjal, de a Generalinál csak 9360-at kellene fizetnem. Anyum Rekordjánál még nagyobb a különbözet: 16162 helyett lenne a Generalinál 9360. Mindenképp váltani fogok!

megkeresem őket ezügyben

Megosztás:

• 4 weeks later...
Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.