Gelko Elküldve Június8, 2009 Megoszt Elküldve Június8, 2009 Ez az András kocsia! Rekord néven fórumozik itt néha. :lol: ma reggel én is láttam az Árpád úton parkolni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 nem is láttam még Caravan-t Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június28, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Június28, 2009 nem is láttam még Caravan-t Pedig Érden a DI-FER napokon az Újlaki Peti egy szürkés szinű P2 Caravannal volt kint. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június29, 2009 Megoszt Elküldve Június29, 2009 Pedig Érden a DI-FER napokon az Újlaki Peti egy szürkés szinű P2 Caravannal volt kint. <_< tényleg akkor nála láttam. a házuk elött állt régen Link to comment Megosztás: More sharing options...
S.Zoli Elküldve Július5, 2009 Megoszt Elküldve Július5, 2009 Hű bazzeg <_< 977 http://www.hasznaltauto.hu/3103171_opel_rekord_1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július5, 2009 Megoszt Elküldve Július5, 2009 Hű bazzeg <_< 977 http://www.hasznaltauto.hu/3103171_opel_rekord_1 szép. kár h nem tudja h mit árul :) na meg azok a tükrök :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
S.Zoli Elküldve Július5, 2009 Megoszt Elküldve Július5, 2009 szép. kár h nem tudja h mit árul :) na meg azok a tükrök :) Igen, vannak elírások. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Július5, 2009 Megoszt Elküldve Július5, 2009 Képek alapján jó állapotúnak tűnik. A dátumnál sztem elírt 10 évet <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 Halihó. A hétvégén volt a veterán autóknak Pilis rally. A rajtnál csináltam csak képeket, utána segédkeztem a programok lebonyolitásában, igy sajnos nem készült mindenről kép. http://kep.tar.hu/tmt/50644776#2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
S.Zoli Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 Halihó. A hétvégén volt a veterán autóknak Pilis rally. A rajtnál csináltam csak képeket, utána segédkeztem a programok lebonyolitásában, igy sajnos nem készült mindenről kép. http://kep.tar.hu/tmt/50644776#2 Volt pár szép vas, ahogy nézem a képeket. Az Opeleken kívül még az 55-ös Belair nagyon ütős, meg az Alfa Montreal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 Én sajnálom a legjobban, hogy nem tudtam többet fotozni <_<, mert volt még bőven látnivaló. 2 db Rolls, 1 db LtD, 1 db 1939 Ford, 1 db Tatra 603, meg még sok más is, csak nem jut mind eszembe. Az Alfa Montreal, az nem birta sokáig az utat, és elélvezett.....aztán a tulajok folytatták egy "új" ferrari dino-val :) A Commodore jól ment, de a szlalom pálya nem tetsz(het)ett neki, sokszor beleért a kerék a kasztniba. A régi Käpitan az elég rossz állapotban volt sajnos. A váltó alig vette a sebességet, meg 2 henger is elveszett benne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 Azért nekem az istennő nagyon bejött <_< Ezt a Kapitent egy darabig árulták, ha jól emlékszem, talán pécsiek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
S.Zoli Elküldve Július10, 2009 Megoszt Elküldve Július10, 2009 Kadett B -s zene. Sajnos nem értem teljesen a szöveget, de annyi biztos, hogy pozitív a hozzáállás :) Wizo Kadett B Link to comment Megosztás: More sharing options...
lightning Elküldve Augusztus21, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2009 Sziasztok! Sajnos a Blitz4-es topic le van már zárva, kicsit késve de elkészült a beszáőmolóm sok-sok képpel!! http://lightning.fw.hu/blitz4.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember12, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember12, 2009 Ma hosszú szünet után újra ülhettem C Rekordban. :lol: Jó érzés volt megint Rekiben ülni még úgy is,hogy csak a jobb oldalon és még úgy is,hogy nem Coupé volt,hanem kétajtós limuzin. :lol: Eszembe jutott a régi kis autókám. :lol: :P Mutattam is a KisTominak,hogy ilyen volt apának csak picit szebb. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Szeptember13, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2009 a minap láttam az út szélén 1 ilyet.a hungárián voltam utifutit kölcsönözni és ott 1 mellékutcában áll.már elég régóta ott lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember13, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2009 pont eszembe jutottál mikor péntek reggel elmentem Rekord kocsija mellett :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve November14, 2009 Megoszt Elküldve November14, 2009 Most láttam, hogy a MVOK oldalára kikerültek az 2010-es biztosítási díjak. Tudja vki, hogy ha átkötnék másik biztosítóhoz, akkor is a Trabisokat, illetve a Bogarasokat kell keresni? Nekem eddig Allianznál volt a Rekord, jövőre 14520 ft-os díjjal, de a Generalinál csak 9360-at kellene fizetnem. Anyum Rekordjánál még nagyobb a különbözet: 16162 helyett lenne a Generalinál 9360. Mindenképp váltani fogok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November15, 2009 Megoszt Elküldve November15, 2009 Most láttam, hogy a MVOK oldalára kikerültek az 2010-es biztosítási díjak. Tudja vki, hogy ha átkötnék másik biztosítóhoz, akkor is a Trabisokat, illetve a Bogarasokat kell keresni? Nekem eddig Allianznál volt a Rekord, jövőre 14520 ft-os díjjal, de a Generalinál csak 9360-at kellene fizetnem. Anyum Rekordjánál még nagyobb a különbözet: 16162 helyett lenne a Generalinál 9360. Mindenképp váltani fogok! megkeresem őket ezügyben Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve November15, 2009 Megoszt Elküldve November15, 2009 Köszi. Már én is írtam nekik :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
S.Zoli Elküldve November15, 2009 Megoszt Elküldve November15, 2009 Top Gear -nek volt egy olyan része, hogy Botswanában kalandoztak autóval. Mind a 3-an vettek autót maguknak, és egy túrát tettek velük afrikában kb 1500 Km-t. Az egyik autó egy A Kadett. Na itt ténleg látszott, hogy Opel sose kop el :) Érdemes végig nézni mind a 7 részt. Top Gear Botswana Part 1/7 Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve December12, 2009 Megoszt Elküldve December12, 2009 EZ nagyon király lenne. Amint láttam Blitz árulja. Amióta beszéltema Kapiten-es sráccal, rá vagyok állva a régi Opelekre :huh: Csak sajnos az anyagi lehetőségek nem nagyon engednek meg egy ilyen öreg vasat, a másik kettő mellé :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astra V6 Elküldve December13, 2009 Megoszt Elküldve December13, 2009 Engem meglepett, hogy eladó lett, azt hittem felújítják(restaurálják).. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Apamoly Elküldve December14, 2009 Megoszt Elküldve December14, 2009 Top Gear -nek volt egy olyan része, hogy Botswanában kalandoztak autóval. Sziasztok! Végignéztem mind a hetet! Óriási :-)! A két másikat megrendesen kivégzik! Legszívesebben kimennék oda hazahozni egy autót- ha tehetném és ha lehetne:-(. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December17, 2009 Megoszt Elküldve December17, 2009 ennyiért még jó is lehet Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts