opzsolt Elküldve Április17, 2009 Megoszt Elküldve Április17, 2009 Szerintem hírdesd meg te is a mobile.de-n. Itthon sosem adnának annyit érte mint amennyit kérsz. :P Én is 7-ért hírdettem de max. 5-öt adtak volna érte. ;) Így meg Euróban kaptam érte és 7-nél jóval több lett mire beváltottam. ;) hát igen . itt ennek a dolognak nincs még piaca . itt tartunk még. és jobb nem is lesz (mostanában) ;) igaziból a hely hiánya ami ezt a eladós dolgot hozza mert hát az utcára nem tehetek ki egy ilyen kocsit .de egy asszonynak való vackot már igen -_- aztán ne nyúzza se a kadettet (E) se a mercit . Tomi amúgy jól vagytok? ok minden? Blitz lesz? jöttök?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április18, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Április18, 2009 Tomi amúgy jól vagytok? ok minden? Blitz lesz? jöttök?? Igen köszi jól vagyunk. ;) Blitz lesz-e azt nem tudom de nyáron már talán eltudunk menni a kicsivel egy napos találkozóra. Persze Astrával mert már csak az van. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Április18, 2009 Megoszt Elküldve Április18, 2009 Hahó. A hétvégén zajlik az Oldtimer expo a vasúttörténeti parkban. Akit kicsit is érdekelnek a régi autók, az menjen ki, bár főleg Audi és Mini van, de előfordul néhány más érdekesség is. Opelből idén egy Kadett B CarAvan, két A Manta és egy A Kadett van kiállítva. Modellbörze is zajlik, ahol láttam néhány szép Opel. pl Senator, Rekord, Monza, Kapitan. De sajnos aranyárban mérik őket és kilóra........5-10.000 Ft. Képeim: http://kep.tar.hu/tmt Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Április21, 2009 Megoszt Elküldve Április21, 2009 Hahó. A hétvégén zajlik az Oldtimer expo a vasúttörténeti parkban. Akit kicsit is érdekelnek a régi autók, az menjen ki, bár főleg Audi és Mini van, de előfordul néhány más érdekesség is. Opelből idén egy Kadett B CarAvan, két A Manta és egy A Kadett van kiállítva. Modellbörze is zajlik, ahol láttam néhány szép Opel. pl Senator, Rekord, Monza, Kapitan. De sajnos aranyárban mérik őket és kilóra........5-10.000 Ft. Képeim: http://kep.tar.hu/tmt köszi a képeket ! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Április21, 2009 Megoszt Elküldve Április21, 2009 Igen köszi jól vagyunk. ;) Blitz lesz-e azt nem tudom de nyáron már talán eltudunk menni a kicsivel egy napos találkozóra. Persze Astrával mert már csak az van. ;) http://opeltomi.uw.hu/tomikomp.jpg astra mindenit :P akkor ha lesz Blitz ütközünk -_- gyerek ember növekszik ám !!! :D megy az idő na....... jó egészséget nektek ! és üdvözlöm Gábort is ! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
S.Zoli Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 Tegnap ezt láttam Pilisvörösváron kitéve az út mellé. Volna mit tenni rajta, de jó alap. Legalábbis ahogy egy gyors szemrevételezésből meg tudtam állapítani. Rekord B Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május3, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Május3, 2009 Tegnap ezt láttam Pilisvörösváron kitéve az út mellé. Volna mit tenni rajta, de jó alap. Legalábbis ahogy egy gyors szemrevételezésből meg tudtam állapítani. Rekord B A Hubai Józsi bácsié. Jól áll neki a távolság. <_< Elég drágán adhatja mert minden autóját aranyáron akarja eladni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 Tegnap ezt láttam Pilisvörösváron kitéve az út mellé. Volna mit tenni rajta, de jó alap. Legalábbis ahogy egy gyors szemrevételezésből meg tudtam állapítani. Rekord B ezt ma én is láttam délután....... <_< :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 ezt ma én is láttam délután....... <_< :lol: Lehet, hogy még mindig ott állt ? :lol: :lol: Ez a Gondola környéke, ha jól szemlélem, állandóan oda állnak az eladó autókkal :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astra V6 Elküldve Május5, 2009 Megoszt Elküldve Május5, 2009 Opel Diplomat B Coupe Lehet hogy valaki már "látta" a neten, nekem újdonság <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május5, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Május5, 2009 Opel Diplomat B Coupe Lehet hogy valaki már "látta" a neten, nekem újdonság :lol: Mintha egy C Rekord Coupét alakítottak volna át. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Május5, 2009 Megoszt Elküldve Május5, 2009 Mintha egy C Rekord Coupét alakítottak volna át. <_< azért az a V8 nagyon ott van!!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Május5, 2009 Megoszt Elküldve Május5, 2009 ha jól emlékszem egy kék ilyen érdekében adta el a valamilyen Péter a piros Rekord 6-et tavaly ha igaz Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május5, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Május5, 2009 ha jól emlékszem egy kék ilyen érdekében adta el a valamilyen Péter a piros Rekord 6-et tavaly ha igaz Mikolasek Tibor a neve és Győrben lakik. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
S.Zoli Elküldve Május5, 2009 Megoszt Elküldve Május5, 2009 Opel Diplomat B Coupe Lehet hogy valaki már "látta" a neten, nekem újdonság :lol: Azannya , ez állat. :lol: Csak ha már mindenképp motort cserélt benne az ember inkább maradt volna valami GM blokknál, mondjuke egy jó 455-ös elég nyomatékos is. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 Lehet, hogy még mindig ott állt ? :lol: :lol: Ez a Gondola környéke, ha jól szemlélem, állandóan oda állnak az eladó autókkal <_< Ma láttam a Bécsi úti Shell kúton átgurulni, be van törve jobb oldalon a pillangóablak :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május8, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Május8, 2009 Ma láttam a Bécsi úti Shell kúton átgurulni, be van törve jobb oldalon a pillangóablak :lol: A Józsi vezette? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
S.Zoli Elküldve Május8, 2009 Megoszt Elküldve Május8, 2009 Ma láttam a Bécsi úti Shell kúton átgurulni, be van törve jobb oldalon a pillangóablak <_< Hát én is már anélkül láttam. Sőt elöl is csak a vezetőülés volt benne, de az sem gyári. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május8, 2009 Megoszt Elküldve Május8, 2009 Ha Budapest felől bemegyünk Fótra és az első utcán lefordulunk jobbra az autóbontó fele, van ott egy üzemszerűség és az udvarán áll egy citromsárga elég kopottas Bedford Blitz lakóautó.rendszám nincs rajta. ember nem volt a közelben így nem tudtam informálódni kéne egy ilyen <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május8, 2009 Megoszt Elküldve Május8, 2009 A Józsi vezette? <_< Mi ebben a csoda ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május8, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Május8, 2009 Mi ebben a csoda ? Betört negyedablak esetleg más fosőr. Arra gondoltam talán ellopták. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május8, 2009 Megoszt Elküldve Május8, 2009 Betört negyedablak esetleg más fosőr. Arra gondoltam talán ellopták. <_< Ő volt az, asszem barna szalaggal és kartonnal volt pótolva a hiányzó darabka. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június4, 2009 Megoszt Elküldve Június4, 2009 őt nagyon elfogadnám :lol: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
S.Zoli Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 őt nagyon elfogadnám :lol: :D :lol: Én is én is :D Ma meg ezt a C rekordot láttam újpesten Rekord fehér Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június5, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Június5, 2009 Ez az András kocsia! Rekord néven fórumozik itt néha. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts