Gelko Elküldve Augusztus29, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2008 Ez a Hümpfner Miki régi kocsia. Régebben még cikk is volt róla az egyik Opel Magazinban. Jól áll neki a távolság. akkor meg drága :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Augusztus29, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2008 Ahol csináltatva lesz az Omi, áll egy 1936-os merci kabrio felújítás közben. A szaki még a favázat is legyártotta hozzá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Augusztus30, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2008 http://www.majortom.de/y131.htm Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Augusztus31, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2008 Oktober 1973. Im Monat der ersten weltweiten Ölkrise, stellt ein 14 Jahre alter gechoppter Opel einen neuen Verbrauchs-Weltrekord auf. Ein stark modifizierter 1959er Opel Rekord P1 Caravan fährt in Wood River/Illinois mit einer Gallone Sprit (3,785 Liter) über 376 Meilen (605,92 km) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember8, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2008 azért ez nem olyan rossz ár <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Josszi Elküldve Szeptember8, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2008 http://www.hasznaltauto.hu/2358026_opel_ascona_1977 SZiasztok.. beteszem ide is hátha.. <_< AZ apósom asconája, 29 éve van nála de most másik kocsi vásárlása miatt szegénynek mennie kell.. az első ülések és övek valamint az első indexek kivételével minden eredeti.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Szeptember8, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2008 azért ez nem olyan rossz ár <_< sminkesek sokat gályáztak rajta ...... ráadásul kezd gagyisztikus lenni szegény GT (sajna a felét sem éri ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Szeptember8, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2008 Ahol csináltatva lesz az Omi, áll egy 1936-os merci kabrio felújítás közben. A szaki még a favázat is legyártotta hozzá. http://img0.tar.hu/opelzsolt/img/33696154.jpg én is idejárok javíttatni ha komoly minőséget kívánok <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Szeptember8, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2008 Majd legközelebb jobban figyelsz és flesselsz majd a csajjal. :D flesseltem én ! de valahogy nem emlékszem a csajokra annyira ! sosem voltak testközelben hogy észre is vegyem őket :huh: tényleg valahogy elkerülődött a dolog :lol: meg voltak sokan akiket vagy nem ismertem meg ,mert ugye tényleg ritkán találkozunk vagy egyáltalán csak egyszer, de tőlük most kérek elnézést ! nekem az arc memommal legendásan sok baj van és vicces sztorik is keletkeztek az évek alatt :D állítólag Berlina Zoli is ott volt többek között ...... ugye jól flesssselek , ? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember9, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2008 (edited) http://img0.tar.hu/opelzsolt/img/33696154.jpg én is idejárok javíttatni ha komoly minőséget kívánok <_< Nem semmi! Úgy elkapott a veterán hangulat, hogy a jobbra lévő szék csíkos mintájára először azt hittem, hogy valami régi motor léghűtéses hengerfeje! Csodálkoztam is, hogy hogy nem vágja a szaki sejhaját. :D állítólag Berlina Zoli is ott volt többek között ...... ugye jól flesssselek , ? :huh: Rá én is emlékszem, de az én emlékezetem még a tiednél is legendásan rosszabb! (Illetve volt mindíg mitől felejteni :D) Ui: Beugrott! Ott volt! Ő volt az, aki Kojaknak hosszasan ecsetelte a C Rekord és az A Commodore közti különbségeket! Módosítva Szeptember9, 2008 : Sörös Sanyi Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Szeptember9, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2008 Sanyi vazze ! mi talákoztunk ! tuti ! :D azt nem mondom hogy nagyon szín alkohol mentes állapotban voltál sőőőt :D talán inkább kicsit mintha vagy mégse?? <_< :lol: no mindegy is én meg péntek este/éjjel néztem az üveg mélyére nem egyedül volt segítség bőven :D ajjjaj ..... :huh: :D bár mintha a szombat sem lett volna nagyon különb csak kevesebben voltunk :P esett a fene vigye el ..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október20, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Október20, 2008 Zsolti! Ezt lőttem a Vaterán a Rekihez! :lol: Eztet-e! Link to comment Megosztás: More sharing options...
lightning Elküldve Október21, 2008 Megoszt Elküldve Október21, 2008 Zsolti! Ezt lőttem a Vaterán a Rekihez! :D Eztet-e! Húúú!! Ez szép! de A-B reki tükör ám!!!! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október22, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Október22, 2008 Húúú!! Ez szép! de A-B reki tükör ám!!!! ;) Nekem ilyen volt a C-n mikor vettem csak balos. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Október23, 2008 Megoszt Elküldve Október23, 2008 mázlista ! :P elég jó lenne már a kadetten egy jobbos pislantó ..... fene hogy így nem tudok rendesen parkolni a garagéba ... ;) meg annyira béna a szimetriája a tükör nélkül :D Tomi ezt okosan kifogtad ! :D Grat ! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október24, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Október24, 2008 mázlista ! :P elég jó lenne már a kadetten egy jobbos pislantó ..... fene hogy így nem tudok rendesen parkolni a garagéba ... ;) meg annyira béna a szimetriája a tükör nélkül :D Tomi ezt okosan kifogtad ! :D Grat ! :D Köszi szépen. Remélem jó lesz. Zsolti! Gábor üzeni,hogy B Kadett tárcsás futómű most nincsen de az öccse szerint rápróbálhatnád a D Rekordét mert ránézésre ugyanaz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Baluka Elküldve November19, 2008 Megoszt Elküldve November19, 2008 Sziasztok! Segítségeteket kérem van egy Opel Kadett C 1979-es 4 ajtós jó állapotban műszakival üzemképesen és helyhiány miatt sürgősen el szeretném adni, hogy legyen aki az állapotát meg tudja óvni még sokáig. Ha tudtok valakit akit pont ilyen kocsi érdekel akkor írjatok. Előre is köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve November19, 2008 Megoszt Elküldve November19, 2008 Rakd fel ide: veteranopel.hu esetleg lightning.fw.hu . Link to comment Megosztás: More sharing options...
kismanta Elküldve November20, 2008 Megoszt Elküldve November20, 2008 Sziasztok! Eladó remotec alufelni! 6x13-as,ET 20-as,4x100lyukasztású. Görgöztetve,centíroztatva,festve,középrészel együtt,gumival együtt,a gumi méret elöl 185/70,hátul meg 205/60-as. I.Ár:95.000ft Elérhetőség : 06702276109 http://www.opelforum.hu/index.php?autocom=...si&img=2308 http://www.opelforum.hu/index.php?autocom=...si&img=2307 http://www.opelforum.hu/index.php?autocom=...si&img=2306 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve December18, 2008 Megoszt Elküldve December18, 2008 Ismeritek? Sziasztok! Eladó remotec alufelni! 6x13-as,ET 20-as,4x100lyukasztású. Görgöztetve,centíroztatva,festve,középrészel együtt,gumival együtt,a gumi méret elöl 185/70,hátul meg 205/60-as. Istenem ezek gyönyörűek. Beszámítasz ATS CUP-okat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kismanta Elküldve Január6, 2009 Megoszt Elküldve Január6, 2009 ATS CUP-ot nem számítok be mert olyan már volt nekem. Ha érdekel még a felni,akkor az ára 80.000ft. Ja és a pereme polírozva lett! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január15, 2009 Megoszt Elküldve Január15, 2009 1.300.000 FT ;) :blush: B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január15, 2009 Megoszt Elküldve Január15, 2009 csajozós kocsi B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január15, 2009 Megoszt Elküldve Január15, 2009 csajozós kocsi B) Ez tényleg. ;) :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január15, 2009 Megoszt Elküldve Január15, 2009 Ez tényleg. B) ;) egyébként most kié ez a kocsi ? anno talikon láttam... igazán megtanulhatná hogy kell leírni azt h REKORD Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts