Gelko Elküldve Június22, 2008 Elküldve Június22, 2008 Keresnék Pierburg 1B1-es karburátorrol leírást,rajzot és egyéb doksit. Valakinek? :rolleyes: az "így csináld" kadett E-ben mintha láttam volna ;) ...
Astra V6 Elküldve Június22, 2008 Elküldve Június22, 2008 Keresnék Pierburg 1B1-es karburátorrol leírást,rajzot és egyéb doksit. Valakinek? :rolleyes: nekem van egy scannelve hova küldjem???
rtomi Elküldve Június22, 2008 Szerző Elküldve Június22, 2008 nekem van egy scannelve hova küldjem??? Szia! Köszi szépen megkaptam. ;) Aztán eszembe jutott,hogy a Kadett szerelési nekem is megvan pdf-ben csak eszembe sem jutott,hogy abban benne lehet. :rolleyes: Egy ismerősöm újít fel egy VW LT teherautót és az van neki rajta.
kori Elküldve Június22, 2008 Elküldve Június22, 2008 Fateromnak volt egy LT-je soros6-os diesel mocival, rövid váltóval. Iszonyat jól gyorsult, és a kocka kialakítás miatt nagyon sok hely volt benne. Azöreg a mai napig visszaemlegeti.
Astra V6 Elküldve Július4, 2008 Elküldve Július4, 2008 Sziasztok Nem tud valaki olyan oldalt ahol utána lehet járni hogy melyik típusnak mivel kezdődik az alvázszáma, illetve a gyártási kódoknak, mit is jelentenek?? Konkrétan a Kapitan A kellene :rolleyes: Köszi De egy szervízkönyv is megtenné ha lenne:) online de nem akarok telhetetlen lenni
opzsolt Elküldve Július5, 2008 Elküldve Július5, 2008 Sziasztok Nem tud valaki olyan oldalt ahol utána lehet járni hogy melyik típusnak mivel kezdődik az alvázszáma, illetve a gyártási kódoknak, mit is jelentenek?? Konkrétan a Kapitan A kellene :rolleyes: Köszi De egy szervízkönyv is megtenné ha lenne:) online de nem akarok telhetetlen lenni add meg a vin-t ! mailban ! opelzsolt@freemail.hu
Astra V6 Elküldve Július5, 2008 Elküldve Július5, 2008 add meg a vin-t ! mailban ! opelzsolt@freemail.hu PÜ ment valamiért rosszalkodik a e mail fiókom
opzsolt Elküldve Július6, 2008 Elküldve Július6, 2008 ha megtalálom a füzetem akkor knézem belőle a dolgot ! egyenlőre nincs meg .....
Colin Elküldve Július8, 2008 Elküldve Július8, 2008 rekord A :rolleyes: További képek és adatok a srác oldalán a cs-n egy nagyon szép autó.
Gelko Elküldve Július8, 2008 Elküldve Július8, 2008 További képek és adatok a srác oldalán a cs-n egy nagyon szép autó. láttam már ott de nem tudtam h ez az az autó...nagyon szép :rolleyes:
rtomi Elküldve Augusztus10, 2008 Szerző Elküldve Augusztus10, 2008 Ma megint Rekordoztunk mivel : nyár van :lol: jóidő :D Vasárnap :D és már nincsen Kadett. :D Már elszoktam tőle,hogy megbámulnak a járókelők. :lol: Vagyis a kocsit. :lol:
opzsolt Elküldve Augusztus17, 2008 Elküldve Augusztus17, 2008 Ma megint Rekordoztunk mivel : nyár van :D jóidő :D Vasárnap :D és már nincsen Kadett. :D Már elszoktam tőle,hogy megbámulnak a járókelők. :lol: Vagyis a kocsit. :lol: zsíír :lol: izé .. Kadett ? nem olvasok mostanában annyit .... eladtad?
rtomi Elküldve Augusztus17, 2008 Szerző Elküldve Augusztus17, 2008 zsíír :lol: izé .. Kadett ? nem olvasok mostanában annyit .... eladtad? Igen eladtam. Astrásodtunk.
opzsolt Elküldve Augusztus18, 2008 Elküldve Augusztus18, 2008 Igen eladtam. Astrásodtunk. klassz ! gazdagon felszerelt darab :lol: gratula ! :lol:
rtomi Elküldve Augusztus18, 2008 Szerző Elküldve Augusztus18, 2008 klassz ! gazdagon felszerelt darab :lol: gratula ! :lol: Köszi! Zsolti jössz Szemesre a hétvégén? Országos Veterán Opel Találkozó is lesz egyben a Blitz Weekenddel. A 4. :lol:
opzsolt Elküldve Augusztus19, 2008 Elküldve Augusztus19, 2008 Köszi! Zsolti jössz Szemesre a hétvégén? Országos Veterán Opel Találkozó is lesz egyben a Blitz Weekenddel. A 4. :lol: elvileg jövök már pénteken ha minden igaz ! ( valami szállást kell ott intéznem mert el lett fuserálva ....... )
berlina Elküldve Augusztus19, 2008 Elküldve Augusztus19, 2008 http://de.youtube.com/watch?v=9qcjK1Bm3Vs
Astra V6 Elküldve Augusztus21, 2008 Elküldve Augusztus21, 2008 Sziasztok Jesszusom ezek normálisak.... :lol: :D :lol: :lol: Szerencsétlen autó...és pont egy Voyage
opzsolt Elküldve Augusztus28, 2008 Elküldve Augusztus28, 2008 hö hö Tomi ! hö hö :D :D nekem mééé nincs ilyen csaj a verdámon ??? :lol: :D ha hiszed ha nem , de én talán ha egyszer találkoztam ott a lányokkal :lol: szóval ugrott a kis közös fotó :lol:
rtomi Elküldve Augusztus29, 2008 Szerző Elküldve Augusztus29, 2008 Majd legközelebb jobban figyelsz és flesselsz majd a csajjal. :lol: első blicc: második blicc:
rtomi Elküldve Augusztus29, 2008 Szerző Elküldve Augusztus29, 2008 deszép :lol: Ez a Hümpfner Miki régi kocsia. Régebben még cikk is volt róla az egyik Opel Magazinban. Jól áll neki a távolság.
Recommended Posts