Gelko Elküldve Június22, 2008 Megoszt Elküldve Június22, 2008 Keresnék Pierburg 1B1-es karburátorrol leírást,rajzot és egyéb doksit. Valakinek? :rolleyes: az "így csináld" kadett E-ben mintha láttam volna ;) ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astra V6 Elküldve Június22, 2008 Megoszt Elküldve Június22, 2008 Keresnék Pierburg 1B1-es karburátorrol leírást,rajzot és egyéb doksit. Valakinek? :rolleyes: nekem van egy scannelve hova küldjem??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június22, 2008 Megoszt Elküldve Június22, 2008 rtomikukachdsnet.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június22, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Június22, 2008 nekem van egy scannelve hova küldjem??? Szia! Köszi szépen megkaptam. ;) Aztán eszembe jutott,hogy a Kadett szerelési nekem is megvan pdf-ben csak eszembe sem jutott,hogy abban benne lehet. :rolleyes: Egy ismerősöm újít fel egy VW LT teherautót és az van neki rajta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Június22, 2008 Megoszt Elküldve Június22, 2008 Fateromnak volt egy LT-je soros6-os diesel mocival, rövid váltóval. Iszonyat jól gyorsult, és a kocka kialakítás miatt nagyon sok hely volt benne. Azöreg a mai napig visszaemlegeti. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astra V6 Elküldve Július4, 2008 Megoszt Elküldve Július4, 2008 Sziasztok Nem tud valaki olyan oldalt ahol utána lehet járni hogy melyik típusnak mivel kezdődik az alvázszáma, illetve a gyártási kódoknak, mit is jelentenek?? Konkrétan a Kapitan A kellene :rolleyes: Köszi De egy szervízkönyv is megtenné ha lenne:) online de nem akarok telhetetlen lenni Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Július5, 2008 Megoszt Elküldve Július5, 2008 Sziasztok Nem tud valaki olyan oldalt ahol utána lehet járni hogy melyik típusnak mivel kezdődik az alvázszáma, illetve a gyártási kódoknak, mit is jelentenek?? Konkrétan a Kapitan A kellene :rolleyes: Köszi De egy szervízkönyv is megtenné ha lenne:) online de nem akarok telhetetlen lenni add meg a vin-t ! mailban ! opelzsolt@freemail.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astra V6 Elküldve Július5, 2008 Megoszt Elküldve Július5, 2008 add meg a vin-t ! mailban ! opelzsolt@freemail.hu PÜ ment valamiért rosszalkodik a e mail fiókom Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Július6, 2008 Megoszt Elküldve Július6, 2008 ha megtalálom a füzetem akkor knézem belőle a dolgot ! egyenlőre nincs meg ..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július8, 2008 Megoszt Elküldve Július8, 2008 rekord A :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Július8, 2008 Megoszt Elküldve Július8, 2008 rekord A :rolleyes: További képek és adatok a srác oldalán a cs-n egy nagyon szép autó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július8, 2008 Megoszt Elküldve Július8, 2008 További képek és adatok a srác oldalán a cs-n egy nagyon szép autó. láttam már ott de nem tudtam h ez az az autó...nagyon szép :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus10, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus10, 2008 Ma megint Rekordoztunk mivel : nyár van :lol: jóidő :D Vasárnap :D és már nincsen Kadett. :D Már elszoktam tőle,hogy megbámulnak a járókelők. :lol: Vagyis a kocsit. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Augusztus17, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2008 Ma megint Rekordoztunk mivel : nyár van :D jóidő :D Vasárnap :D és már nincsen Kadett. :D Már elszoktam tőle,hogy megbámulnak a járókelők. :lol: Vagyis a kocsit. :lol: zsíír :lol: izé .. Kadett ? nem olvasok mostanában annyit .... eladtad? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus17, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus17, 2008 zsíír :lol: izé .. Kadett ? nem olvasok mostanában annyit .... eladtad? Igen eladtam. Astrásodtunk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Igen eladtam. Astrásodtunk. klassz ! gazdagon felszerelt darab :lol: gratula ! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus18, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 klassz ! gazdagon felszerelt darab :lol: gratula ! :lol: Köszi! Zsolti jössz Szemesre a hétvégén? Országos Veterán Opel Találkozó is lesz egyben a Blitz Weekenddel. A 4. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Augusztus19, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2008 Köszi! Zsolti jössz Szemesre a hétvégén? Országos Veterán Opel Találkozó is lesz egyben a Blitz Weekenddel. A 4. :lol: elvileg jövök már pénteken ha minden igaz ! ( valami szállást kell ott intéznem mert el lett fuserálva ....... ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Augusztus19, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2008 http://de.youtube.com/watch?v=9qcjK1Bm3Vs Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astra V6 Elküldve Augusztus21, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2008 Sziasztok Jesszusom ezek normálisak.... :lol: :D :lol: :lol: Szerencsétlen autó...és pont egy Voyage Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus26, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 hö hö Tomi ! hö hö :D :D nekem mééé nincs ilyen csaj a verdámon ??? :lol: :D ha hiszed ha nem , de én talán ha egyszer találkoztam ott a lányokkal :lol: szóval ugrott a kis közös fotó :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus29, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus29, 2008 Majd legközelebb jobban figyelsz és flesselsz majd a csajjal. :lol: első blicc: második blicc: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus29, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2008 deszép :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus29, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus29, 2008 deszép :lol: Ez a Hümpfner Miki régi kocsia. Régebben még cikk is volt róla az egyik Opel Magazinban. Jól áll neki a távolság. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts