Astra V6 Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 Gyönyörüek a gépek a "Mérges" zöld nagyon klassz Bár a sárga szíve az igazi B) Love that cars... B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astra V6 Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 http://indafoto.hu/naked/image/916305-ffc2e946/43749 Rossz látni az ilyet.... B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 ITT is találsz sok ilyen képet. Sajnos nem mindenki autórajongó B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astra V6 Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 Hát igen sajnos..... azokat már láttam B) remélem nemsokára itthon áll a "kapitány" B) várom már Júniust nem csak ebből a szempontból :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 Találtál már alkatrész forrást? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astra V6 Elküldve Május18, 2008 Megoszt Elküldve Május18, 2008 Találtál már alkatrész forrást? Motor alkatrészt meg fékhez dolgokat találtam már, de még nem vettem fel a kapcsolatot a Clubbal hogy tudnak e segíteni bár biztos hogy igen.. Ugy érzem hogy egy lassú de biztos folyamatba kezdek bele...de az eredmény mindenért kárpótól...teljesül az egyik álmon... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május18, 2008 Megoszt Elküldve Május18, 2008 Motor alkatrészt meg fékhez dolgokat találtam már, de még nem vettem fel a kapcsolatot a Clubbal hogy tudnak e segíteni bár biztos hogy igen.. Ugy érzem hogy egy lassú de biztos folyamatba kezdek bele...de az eredmény mindenért kárpótól...teljesül az egyik álmon... :D http://www.veteranopel.hu/felad.php Ha kell valami. De egy klubtagság lassan dukálna nemde ? B) Amúgy hajrá-hajrá B) És légy oly kedves részeletes dokumentálni a lépéseket pls ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május18, 2008 Megoszt Elküldve Május18, 2008 Voyage megint új gazdit keres B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május18, 2008 Megoszt Elküldve Május18, 2008 Voyage megint új gazdit keres B) ajaj megint jön a KATT :D B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bkori Elküldve Május18, 2008 Megoszt Elküldve Május18, 2008 Voyage megint új gazdit keres B) Tudjuk miért válik meg tőle a tulaj? Ez az egyik kedvenc autóm, itt nálunk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 Tudjuk miért válik meg tőle a tulaj? Ez az egyik kedvenc autóm, itt nálunk. konkrétan nem...az tudom h sok nyűgje volt/van a kocsinak, néha nem indul stb...roahdásra azt mondták h csak felületi van rajta... ami aggasztóbb az az alkatrészbeszerzés...kb mindenre várni kell B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 ez se semmi csak kár a felnikért B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 konkrétan nem...az tudom h sok nyűgje volt/van a kocsinak, néha nem indul stb...roahdásra azt mondták h csak felületi van rajta... ami aggasztóbb az az alkatrészbeszerzés...kb mindenre várni kell B) beszéltem Melcsivel, az indítási gondok már megoldva, papíron 1.9 az autó csak fel lett fúrva 2.2 re Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 ez se semmi csak kár a felnikért B) amúgy képről jónak tűnik B) ............... nincs is messze... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astra V6 Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 Sziasztok Szeretnék kérdezni valamit: Mennyire irja le ez a könyv a K.A.D típusok javítását szerelését??? http://www.marotikonyvker.hu/products/product_3041.html Köszönöm elöre is a segítséget Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 Amit az Omegámhoz vettem, az nagyon jó. A Rekordhoz vettben elég sok hiba van, és kicsit hiányos. Apum Fiat Talentójához vett pedig szinte használhatatlan. Sztem, ha teheted nézd meg személyesen mi van benne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 konkrétan nem...az tudom h sok nyűgje volt/van a kocsinak, néha nem indul stb...roahdásra azt mondták h csak felületi van rajta... ami aggasztóbb az az alkatrészbeszerzés...kb mindenre várni kell B) Gellért, Miért adtad el a Senatort ? B) Kétszer ugyanabba a folyóba ? :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 Gellért, Miért adtad el a Senatort ? B) Kétszer ugyanabba a folyóba ? B) :D Csak az a baj, hogy ennek a folyónak, most nincs akkora sodrása, de a vize az ugyanolyan mocskos... ;) ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 Csak az a baj, hogy ennek a folyónak, most nincs akkora sodrása, de a vize az ugyanolyan mocskos... B) B) :D Nem mindegy, hogy a folyósodorja el, vagy a meder alján található valamiben esik el ? Vízes lesz ígyis-úgyis ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 ti ne beszéljetek nekem a racionális autóvásárlásról B) egyik kutya másik eb :D mengéztem a kocsit, nem hibátlan persze, felújítási alapnak jó lenne, de nem felújítani akarok.... egyébként már nem eladó a kocsi...utánam rögtön megnézte más is, majd fél óra múlva hívott Melcsi h nem eladó a kocsi ;) egyébként ilyen részletes hibabemutatást nem láttam még B) szegény lökött csaj el se akarja adni ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
88gsi Elküldve Május22, 2008 Megoszt Elküldve Május22, 2008 Én voltam az a valaki. Kicsit furcsa volt, hogy végig arról volt szó, hogy igazából nem is eladó az autó, meg hogy mi minden baja van neki :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május22, 2008 Megoszt Elküldve Május22, 2008 Én voltam az a valaki. Kicsit furcsa volt, hogy végig arról volt szó, hogy igazából nem is eladó az autó, meg hogy mi minden baja van neki :-) B) nálam is ez volt ;) az autót ismertem de nem néztem még "vevő szemmel" de Melcsi az összes hibát kihagsúlyozva mutogatta végig az autót :D majd egy bő fél óra után jött rá h nem is akarja eladni... nekem nem volt akkora kiesés mert kb 15 percre lakom onnan és valahol meg is tudom érteni őt...bár ha idegen lett volna és utazok a kocsi miatt akkor biztos más lenne a helyzet B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Május25, 2008 Megoszt Elküldve Május25, 2008 srácok a B kadettbe honnét szerezhetnék gyári vagy jó minőségű szilenteket ?? az összes kellene . mindenhova. Berlina Zoli ? valami infód tuti van . ... ?? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Május25, 2008 Megoszt Elküldve Május25, 2008 srácok a B kadettbe honnét szerezhetnék gyári vagy jó minőségű szilenteket ?? az összes kellene . mindenhova. Berlina Zoli ? valami infód tuti van . ... ?? B) az otthoni öntést javaslom weicon urethan-ból üsd be keresőbe weicon urethan oldtimer Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Május25, 2008 Megoszt Elküldve Május25, 2008 az otthoni öntést javaslom weicon urethan-ból üsd be keresőbe weicon urethan oldtimer ránézek köszi ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts