FPepe Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 Lenne 1 kérdésem a tisztelt veterános cartársakhoz: honnan lehetne tipusleírásokat szerezni az Admiral-okról? Ugyanis volt egy idős osztrák úriember a környékünkön (velünk majdnem szemben lakott), akinek volt 1 Admiral-ja, ill. állítólag 2 volt belőle, a másikat alkatrésznek használták. Állítólag valami nagyon ritka tipus, ötven-valahány darab (!) készült belőle. Hatalmas jószág volt, gyönyörűen karbantartva. Sajnos az úriember pár éve elhalálozott, azóta nem tudom, mi lett az autóval, csak pletykákat hallottam, hogy talán a környéken élő (egyébként karosszérialakatos) vejénél van. Mivel akkoriban még nem érdeklődtem ennyire behatóan az Opelek iránt, fényképem nincs az autóról. Az érdekelne, hogy valóban létezett-e ilyen kis darabszámú változata az Admiral tipusnak, képről talán fel is ismerném. Igen látványos lenne, ha mondjuk egy talira beállíthatnék vele... :rolleyes: Előre is köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február27, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Február27, 2006 Háát a coupé-ból kevés volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 Lightning Peti!! Jó lett a dvd amit a veterántaliról csináltál. Drakulálok. ;) tegnap este megnéztem én is és tellég jó kis dvd...a legjobb a tequilázós rész :rolleyes: és én is rajta vagyok :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 Háát a coupé-ból kevés volt. Hasonló volt, de kicsit talán nagyobb, más az eleje, nem ilyen előre döntött :rolleyes: Jó régen láttam :blink: Alighanem ilyen volt: http://www.opelmotorsport.com/arkiv/pkw/ad...lb_28E_1976.htm Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Február28, 2006 Megoszt Elküldve Február28, 2006 Nem tudom volt-e már, de ez nagyon tetsz. DIPLOMAT 5.4 V8 Link to comment Megosztás: More sharing options...
lightning Elküldve Március2, 2006 Megoszt Elküldve Március2, 2006 Nem rossz, sőt!!!! De az ára kicsit húzós.... http://cgi.ebay.de/OPEL-DIPLOMAT-5-4-V8-7-...1QQcmdZViewItem http://cgi.ebay.de/Opel-Admiral-2-8l-Autom...1QQcmdZViewItem főleg hogy már nincs regadó.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Március2, 2006 Megoszt Elküldve Március2, 2006 szombat napközben Szegeden fogok furikázni, ha a Zöldelefánt is úgy akarja :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Március10, 2006 Megoszt Elküldve Március10, 2006 pár perce láttam egy szép állapotú mogyorószín 4a B Kadett Sedan-t a Hungárián a Mol kút mögött Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március10, 2006 Megoszt Elküldve Március10, 2006 nem tudjátok h ez milyen kormány ? azt irják h jó Ascona A-C be...meg mantába...ezt kétlem mert a mantáé nem jó ascona C be.... :) (bocs h rossz a kép) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március10, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március10, 2006 nem tudjátok h ez milyen kormány ? azt irják h jó Ascona A-C be...meg mantába...ezt kétlem mert a mantáé nem jó ascona C be.... ;) (bocs h rossz a kép) http://img.tar.hu/gelko/size2/20331902.jpg Ez B Manta kormány pedíg. Annakidején a Rekordon is ilyen volt mikor vettem. Alig bírtam leszedni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Március10, 2006 Megoszt Elküldve Március10, 2006 nem tudjátok h ez milyen kormány ? azt irják h jó Ascona A-C be...meg mantába...ezt kétlem mert a mantáé nem jó ascona C be.... :) (bocs h rossz a kép) http://img.tar.hu/gelko/size2/20331902.jpg Az enyém is ilyen csak lukak nélkül!! ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március11, 2006 Megoszt Elküldve Március11, 2006 Enyem is ilyen, csak krom kullokkel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Március11, 2006 Megoszt Elküldve Március11, 2006 utángyártott ajtóablak vízlehúzókéderre filcréteget hogyan a legjobb fölvinni? vannak tippjeim: - vékony selymet ráragasztani, - filcport ráragasztani (valahogy) - esetleg flokkoltatni - ? több, mint valószínü, hogy ez általános veterános probl., az is könnyen lehet, hogy van rá jól bevált eljárás, bár nem emlékszem, hogy valahol olvastam volna róla tapasztalatokra lenne szükségem elöre is köszi mindenkinek Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március11, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március11, 2006 Szerintem flokkoltatni a legegyszerűbb. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március11, 2006 Megoszt Elküldve Március11, 2006 Szerintem flokkoltatni a legegyszerűbb. :) ésw talán az a legszebb is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
lightning Elküldve Március12, 2006 Megoszt Elküldve Március12, 2006 Na hali! Hívatalosan ma estétől a lightning oldaláról is lehet rendelni "Veterán Opel Találkozó Kecskemét 2005" DVD-t!!! infók itt: DVD rendelés Az anyag 68 perces, az összeállítás végigkíséri a helyszíneket: szépségverseny, felvonulás, ügyességi verseny, koncert, vetítés. Érdemes megnézni az öreg villámok találkáját, és feleleveníteni ezt a juniusi hétvégét! Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Március13, 2006 Megoszt Elküldve Március13, 2006 bitte bitte bitte valaki tudó keressem nekem itt egy online adatbázist : automotive-tradition.com állítólag vagyon firefoxxal nem találok... ja: alkatrészekrol, nem bajszosemberes fotókról, az megvan Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Március14, 2006 Megoszt Elküldve Március14, 2006 megvan... kiderült, hogy nincs is kint, még hegesztik, majd csak aprilis elején tudják kitenni az internetre ratatatatatata Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Március18, 2006 Megoszt Elküldve Március18, 2006 Kadett C / Ascona A gyártásközi ellenörzőív 1975 May Mérete kb 80*50 cm, A/4-ívekben összhajtva, ebédszünet után nem volt meg ezért csak az első részek vannak kitöltve. 2000-ben lett meg újra, a hátsóülés mögött egy Kadett-ben. http://mitglied.lycos.de/Bromosel/KadettC/...m%2016009-2.pdf Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március19, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március19, 2006 Végre megvan a 7 éve keresett alkatrész!! ;) ;) 4000 forintért sikerült hozzájutnom. :) 6ártalan a bódottá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március19, 2006 Megoszt Elküldve Március19, 2006 Akkor gratula hozzá, használd egészséggel! Nekem meg ma sikerült intézni egy jobb hátsó lámpát, marha olcsón. Olyan olcsón, hogy inkább a dupláját fizetem, mert megéri! Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március19, 2006 Megoszt Elküldve Március19, 2006 Végre megvan a 7 éve keresett alkatrész!! ;) ;) Gratula! ;) Egyébként mi is ez? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március19, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március19, 2006 Gratula! ;) Egyébként mi is ez? :) Na most már tudod? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március19, 2006 Megoszt Elküldve Március19, 2006 szép lesz ez Tomi Garatula ! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március19, 2006 Megoszt Elküldve Március19, 2006 de nem lesz útban a rádio ? vagy gondolom megy a 2es műszer helyére :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts