Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Veterán Chat:

rtomi

Recommended Posts

a vételár felett számolj rá még egy métert . ha belefér akkor hajrá ! :D

Sziasztok Hát csalodtam magamban is mert lehet hogy nem lesz belőle semmi:(, bánt a dolog ugyan , bár a tulaj azt mondta mindenben segít....de mennyiért......:-O, kicsit kétértelműen viselkedett, olyan mitha meg akart vona szabadulni tőle de nem akarta olcsóbban adni

Ja annyi még hogy a vételárra számoljak egy métert az azt jelenti hogy KB 1 Milla?

Kis számolgatás után reméltem hogy 6-700 e be megáll:(

Az is visszatart hogy nem találtam hozzá alkatrészt, mármint olyan oldalt ami foglalkozik ilyen kocsikkal

Most bánom , de lehet hogy lesz még alkalom rá hogy legyen egy hasonló gépem:(

Megosztás:

Sajnos már nincs fenn :D

Sajnos de nem baj nem adtam fel csak egy időre remélhetőleg lesz még hasonló gép a fekete valami aranyáron kelt el 1,5 -1,7M között hirdették talán. Bár ennek a tulaja állítolag megnézte azt az autót de nem dícsérte agyon, gondolom miért...

Azota már rengeteget kersedéltem kérdezősködtem az alkatrészek felől de csak horror áron vannak, bontani nem bontják, szerintem még Németben sem, igy mindenből új kell:(

Bár ebben az autóban láttam volna fantáziát ha ugy 50 és 100e között elhozták volna:)

Imádnivaló blokkja van sokkal szebb mint a 2.8 as ok, a hangja....:D

Megosztás:

Sziasztok Hát csalodtam magamban is mert lehet hogy nem lesz belőle semmi:(, bánt a dolog ugyan , bár a tulaj azt mondta mindenben segít....de mennyiért......:-O, kicsit kétértelműen viselkedett, olyan mitha meg akart vona szabadulni tőle de nem akarta olcsóbban adni

Ja annyi még hogy a vételárra számoljak egy métert az azt jelenti hogy KB 1 Milla?

Kis számolgatás után reméltem hogy 6-700 e be megáll:(

Az is visszatart hogy nem találtam hozzá alkatrészt, mármint olyan oldalt ami foglalkozik ilyen kocsikkal

Most bánom , de lehet hogy lesz még alkalom rá hogy legyen egy hasonló gépem:(

1 milla igen . 6 -7 ? több az hidd el . sajna több.

Megosztás:

Tomi ! garázs küszöb bontás lesz majd :D :lol:

ki fújt mit ? :D

Bontás nem lesz mert nem az enyém a garázs.

Majd ritkábban állok ki vele.

Boogi a zasszony. :D

Lefújta a lámpakeretet ami az első lámpák körül vannak (ezüst és fekete szinű)

Ma átdörzsöltem a kocsit Citromos Ciffel és polírpasztával.

Visszaálltam a garázsba és letakartam pokróccal a kocsit. :D

Jaa meg levettem a hátsó ablakokról a fóliát is.

Megosztás:

akkor neked van segítséged :D na én mondanám a zasszonynak hogy csináljon valamit az autókon :D

az rá se néz . nem érdekli a dolog . képzeld a veteránban egyszer ült ! :D

Nálunk ő is fertőzött.

23785771.jpg

Sajna már Szegeden hasít . :D (Mármint a kocsi)

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.