opzsolt Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 sztem. is eldöntötted már :D (ezekre a cuccokra gondoltam hogy neccesen kemény áron beszerezhető dolgok ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 a vételár felett számolj rá még egy métert . ha belefér akkor hajrá ! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astra V6 Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 a vételár felett számolj rá még egy métert . ha belefér akkor hajrá ! :D Sziasztok Hát csalodtam magamban is mert lehet hogy nem lesz belőle semmi:(, bánt a dolog ugyan , bár a tulaj azt mondta mindenben segít....de mennyiért......:-O, kicsit kétértelműen viselkedett, olyan mitha meg akart vona szabadulni tőle de nem akarta olcsóbban adni Ja annyi még hogy a vételárra számoljak egy métert az azt jelenti hogy KB 1 Milla? Kis számolgatás után reméltem hogy 6-700 e be megáll:( Az is visszatart hogy nem találtam hozzá alkatrészt, mármint olyan oldalt ami foglalkozik ilyen kocsikkal Most bánom , de lehet hogy lesz még alkalom rá hogy legyen egy hasonló gépem:( Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 Ha jól eml, akkor a hasznaltauton van egy ugyan ilyen fekete, tuti állapotban. Lehet érdemesebb azt megnézned. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 Sajnos már nincs fenn :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astra V6 Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 Sajnos már nincs fenn :D Sajnos de nem baj nem adtam fel csak egy időre remélhetőleg lesz még hasonló gép a fekete valami aranyáron kelt el 1,5 -1,7M között hirdették talán. Bár ennek a tulaja állítolag megnézte azt az autót de nem dícsérte agyon, gondolom miért... Azota már rengeteget kersedéltem kérdezősködtem az alkatrészek felől de csak horror áron vannak, bontani nem bontják, szerintem még Németben sem, igy mindenből új kell:( Bár ebben az autóban láttam volna fantáziát ha ugy 50 és 100e között elhozták volna:) Imádnivaló blokkja van sokkal szebb mint a 2.8 as ok, a hangja....:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astra V6 Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDeta...mp;pageNumber=3 Ezért szerintem igencsak megéri a pénz:) :D Autóval: 1 027 km – körülbelül 9 óra 13 perc nincs is messze :D a google szerint :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 Csak az a gáz, hogy ez Admiral és nem Diplomat, ahogy a hírdetésben szerepel. Akartam írni, hogy pesten hirdettek egy Diplomatot 1.5M körül, a képeken patyolet volt, 5.4-es mocival, de már az sincs fenn :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 Lagzis autóm volt. Thenksz Szenátor-Admirálisnak :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április6, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Április6, 2008 Sajnos már nincs fenn :D Fent van az mert láttam nemrég. Máshogy kell beirni a keresőbe. Pölö ha beírod Rekord akkor kiad pár oldalt Recordra megint kiad párat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 Most kerestem rá, de nem dobta ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 Amúgy lagzi előtt öcsém letolatta az Admiral egyik hátsó lámpáját, ami term összetörött. Egy bontott búra 20e volt és örültem, hogy kaptam, igaz 400 km-t kellett autóznom érte. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Április10, 2008 Megoszt Elküldve Április10, 2008 Sziasztok Hát csalodtam magamban is mert lehet hogy nem lesz belőle semmi:(, bánt a dolog ugyan , bár a tulaj azt mondta mindenben segít....de mennyiért......:-O, kicsit kétértelműen viselkedett, olyan mitha meg akart vona szabadulni tőle de nem akarta olcsóbban adni Ja annyi még hogy a vételárra számoljak egy métert az azt jelenti hogy KB 1 Milla? Kis számolgatás után reméltem hogy 6-700 e be megáll:( Az is visszatart hogy nem találtam hozzá alkatrészt, mármint olyan oldalt ami foglalkozik ilyen kocsikkal Most bánom , de lehet hogy lesz még alkalom rá hogy legyen egy hasonló gépem:( 1 milla igen . 6 -7 ? több az hidd el . sajna több. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Április10, 2008 Megoszt Elküldve Április10, 2008 ha valkit érdekel a dolog az öreg Kadett b eladó . 1m 80e . állapotát nem taglalom ismeritek kb. tárolási problémáim vannak . kinőttem a helységeket . Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Április12, 2008 Megoszt Elküldve Április12, 2008 admiral mezei futrinka volt még évekkel ezelőtt, aztán meg pajtát örzött beépített pontosidővel.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Április12, 2008 Megoszt Elküldve Április12, 2008 érdekes képek . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április12, 2008 Megoszt Elküldve Április12, 2008 érdekes képek . rossz nézni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április13, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Április13, 2008 Ma hekkeltük a Rekord kipuját mert a garázsból ki és beálláskor leért nagyon. Mag amúgy is lelógott. Most már nem lóg le de még mindíg leér a garázslejáróba. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április14, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Április14, 2008 Ma meg átkábeleztem az elektronyos ablakemelőket,hogy szebben fusson. Bogi meg lefujta a lámpakereteket szépre. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 Tomi ! garázs küszöb bontás lesz majd :D :D ki fújt mit ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április15, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Április15, 2008 Tomi ! garázs küszöb bontás lesz majd :D :lol: ki fújt mit ? :D Bontás nem lesz mert nem az enyém a garázs. Majd ritkábban állok ki vele. Boogi a zasszony. :D Lefújta a lámpakeretet ami az első lámpák körül vannak (ezüst és fekete szinű) Ma átdörzsöltem a kocsit Citromos Ciffel és polírpasztával. Visszaálltam a garázsba és letakartam pokróccal a kocsit. :D Jaa meg levettem a hátsó ablakokról a fóliát is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 akkor neked van segítséged :D na én mondanám a zasszonynak hogy csináljon valamit az autókon :D az rá se néz . nem érdekli a dolog . képzeld a veteránban egyszer ült ! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április15, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Április15, 2008 akkor neked van segítséged :D na én mondanám a zasszonynak hogy csináljon valamit az autókon :D az rá se néz . nem érdekli a dolog . képzeld a veteránban egyszer ült ! :D Nálunk ő is fertőzött. Sajna már Szegeden hasít . :D (Mármint a kocsi) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 klassz :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts