Rekord Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Megint ajtókárpitot gyártok. Drukkoljatok. :) Csak le ne fújd feketée és jó lesz :D ! Én meg ma egy kissé magamba roskadtam a felújítás, pontosabban alkatrész vadászat terén. Hihetetlen hogy mennyire körülményes ez a dolog. Esküszöm hogy nem értem miért.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 Megint ajtókárpitot gyártok. Drukkoljatok. :) képeket képeket ! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március5, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március5, 2008 képeket képeket ! :D Még csak körbevágtam a szőnyeget. Majd hétvégén ragasztom rá a sint. Sima fekete filc szőnyeg. De,ha nagyon akarod teszek fel holnap képet. Szerezzél nekem Kadettre 14,i meg FUN feliratot légyszi ,ha tudsz. :) Jó a bontott is. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 Még csak körbevágtam a szőnyeget. Majd hétvégén ragasztom rá a sint. Sima fekete filc szőnyeg. De,ha nagyon akarod teszek fel holnap képet. Szerezzél nekem Kadettre 14,i meg FUN feliratot légyszi ,ha tudsz. :) Jó a bontott is. :D valaki újonan kínált . de ki is volt az ??? .... lehet hogy a Kadett.hu n a Bagolypisti?? asszem ő volt az! vagy legalábbis mondta hogy van neki ilyen . rendes srác tuti segít ! nekem ami volt az rá vándorolt az E re úgy hogy most Hepi cartácsnak van a vasán az. ami meg volt az az 1 felirat asszem neked adtam már . (váltó mikor aktuális ? tartogatom tartogatom ! :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március7, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március7, 2008 valaki újonan kínált . de ki is volt az ??? .... lehet hogy a Kadett.hu n a Bagolypisti?? asszem ő volt az! vagy legalábbis mondta hogy van neki ilyen . rendes srác tuti segít ! nekem ami volt az rá vándorolt az E re úgy hogy most Hepi cartácsnak van a vasán az. ami meg volt az az 1 felirat asszem neked adtam már . (váltó mikor aktuális ? tartogatom tartogatom ! :D ) Már csak a FUN hiányzik. :D :) Váltóügyben meg kitartás hamarosan kigazdálkodom a pénzt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 Már csak a FUN hiányzik. :D :) Váltóügyben meg kitartás hamarosan kigazdálkodom a pénzt. :D ok. akkor várunk még oszt alakul :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 Hol lehetne utánanézni a hivatalos veteránosításnak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március11, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március11, 2008 Hol lehetne utánanézni a hivatalos veteránosításnak? http://www.mavamsz.hu/index.php Szerintem itt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március12, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március12, 2008 Megint ajtókárpitot gyártok. Drukkoljatok. :D Holnap kész lesz. :D A könyöklők a kilincsburkolatok fent vannak már csak rögzíteni kell pár csavarral. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Március12, 2008 Megoszt Elküldve Március12, 2008 Hol lehetne utánanézni a hivatalos veteránosításnak? eljössz hozám én szívesen elmesélem a tapasztalataimat :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Március12, 2008 Megoszt Elküldve Március12, 2008 Holnap kész lesz. :D A könyöklők a kilincsburkolatok fent vannak már csak rögzíteni kell pár csavarral. :D képeket ! képeket ! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március13, 2008 Megoszt Elküldve Március13, 2008 Köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március13, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március13, 2008 képeket ! képeket ! :D Ilyen lett. Egyszer ugyis szerzek céép gyári kárpitokat. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Március13, 2008 Megoszt Elküldve Március13, 2008 klassz lett ! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rekord Elküldve Március14, 2008 Megoszt Elküldve Március14, 2008 király! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astra V6 Elküldve Március15, 2008 Megoszt Elküldve Március15, 2008 Sziasztok Mit tudtok használtautón hirdetett 1964 es Kapitan ről??? Nem nézte még valaki? Megéri megvenni? Az álmom teljesülne ha sikerülne :D Előre is Köszönöm a segítséget Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március15, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március15, 2008 Sziasztok Mit tudtok használtautón hirdetett 1964 es Kapitan ről??? Nem nézte még valaki? Megéri megvenni? Az álmom teljesülne ha sikerülne :D Előre is Köszönöm a segítséget Erre gondolsz? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astra V6 Elküldve Március15, 2008 Megoszt Elküldve Március15, 2008 Igen erre a kocsira Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astra V6 Elküldve Március15, 2008 Megoszt Elküldve Március15, 2008 Állítolag meg van minden papirjais vannak csak meg kéne nézni, kicsit félek tőle nem sok fut belőle, a félelmem még a 2 sebességes autómata váltó Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március16, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március16, 2008 Én sajna nem ismerem. Ülni is csak egyszer ülem ilyenben. A tegnapi Vetrán Opeles kirándulásrol pár kép. Itt és itt is zippelve. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astra V6 Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 Én sajna nem ismerem. Ülni is csak egyszer ülem ilyenben. A tegnapi Vetrán Opeles kirándulásrol pár kép. Itt és itt is zippelve. :D Hát remélem nekem összejön a gép:), sok bíztatást kaptam:). remélem jövőre én is ott leszek az egyik talin. talán a Kapitánnyal:) Klasszak a képek Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március17, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március17, 2008 Itt is van pár kép. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astra V6 Elküldve Március18, 2008 Megoszt Elküldve Március18, 2008 Amikor Kecskeméten itt voltak a gépek a találkozon, egyből megakadt a szemem a Piros GS en valami hihetetlen jól néz ki, bele is szerettem :D :D No de egyre nő az esély hogy meglesz a Kapitaen:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 Zsolti ! mi a terv a B-vel ? utána ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rekord Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 Amikor Kecskeméten itt voltak a gépek a találkozon, egyből megakadt a szemem a Piros GS en valami hihetetlen jól néz ki, bele is szerettem :D :D No de egyre nő az esély hogy meglesz a Kapitaen:) Szia! Nem ismerem, ezt a konkrét autót, de pár általános igazságot a projektbe kezdés előtt szívlelj meg. Egy régi autót megmenteni az enyészettől nagyon szép dolog, igazából "küldetés" :D A fotók alapján ez az autó még menthető. Ahhoz, hogy szép és jó legyen rengeteg időt energiát és nem utolsó sorban rengeteg pénzt kell bele tolnod a vasba. Szóval nagyon erős elhatározás kell, végig járni az előtted levő utat. De persze a sok szívás mellet rengeteg örömmel is jár a felújítás. Én sok sikert és kitartást kívánok neked ehhez! Várjuk a fejleményeket :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts