Rekord Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 Az AC-nak semmi baja csak erölködik. A csövezéssel vannak gondok. 6-os csövön megy a benya nekem pölö 8-ason. Azért visít a pumpa mert erölködik. András! Én bennehagytam azt a szűrőt a buvárcső végén. Baja nem lesz tőle. Holnap cseréljük ki a tankon belüli szívó csövet nagyobb átmérőjűre (az enyémben a gyári még a 6 mm-t sem éri el) Sikerült bontóban 8-as zsákszűrőt találni. A tank és a karosszéria között valami spéci impregnált formára nyomott textil tömítő anyag volt. (amely persze egy ideje funkcióját veszítette és inkább a rozsdásításban játszott közre) Ilyen régi tömítő anyaghoz hozzá lehet valahol jutni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rekord Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 hát az kalandos tud lenni ha útközben bedöglik a technika :) ez kímélje picike öreg Opeljainkat meg a rozsda patkány . legyen hozzá mindíg alkatrész, és olcsó Magyar benzint mindenkinek ! :) na jelöltetem magam ! :huh: ha jól értelmezem kell bele egy új AC pumpa??? Megnyerő szöveg, jelölünk! :lol: Ha összeadjuk, hogy az esetemben, az AC az előírásos csőméret alig felén próbálta felvenni az üzemanyagot egy megtört gumicsövön kersztűl és nem kapott testet, akkor csoda hogy eddig bírta :D Remélem gyorsan sikerül befejezni a rekonstrukciót és újra lehet falni a km-eket Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 általában egy AC 10/12 es méreten szívja, és 6/8 as méreten tolja a naftát . ebben az esetben ez nem igaz? nem ismerem annyira a tipust . de ezen nem így kellene lenni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rekord Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 általában egy AC 10/12 es méreten szívja, és 6/8 as méreten tolja a naftát . ebben az esetben ez nem igaz? nem ismerem annyira a tipust . de ezen nem így kellene lenni? De így kellene lennie! A C rekord eredetileg mechanikus AC-s Útólag építették ki az elektromos AC-t és ezért nem stimmelnek nálam a méretek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 ja hát így nem .persze . szűk neki az tuti . biztos van valami okos megoldás :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február4, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február4, 2008 Na ugy néz ki a dolog,hogy célegyenesben vagyok felni ügyben a Rekordra. :) Apropopo REKORD. Mi van a kocsiddal? Nagyon nagy a csend. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Február4, 2008 Megoszt Elküldve Február4, 2008 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február5, 2008 Megoszt Elküldve Február5, 2008 Épp Astrát keresgélek az összetört Corsám helyett és ezt találtam.Veterán klubos rendszám kerettel. Nem ismeri valaki a kocsit?Érdekelne! Astra Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február5, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február5, 2008 Épp Astrát keresgélek az összetört Corsám helyett és ezt találtam.Veterán klubos rendszám kerettel. Nem ismeri valaki a kocsit?Érdekelne! Astra Sajna még nem láttam. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február5, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február5, 2008 Holnap megyünk a felnikért! :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Február5, 2008 Megoszt Elküldve Február5, 2008 Holnap megyünk a felnikért! :) :) Tomi ! milyen felnik ? Mattig ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február6, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február6, 2008 Tomi ! milyen felnik ? Mattig ? Megjöttünk. Elhoztuk a felniket Balatonalmádibol. :) Szép felnik. Már csak arra vagyok kiváncsi,hogy állnak majd az uj felnik a Rekord alatt. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február6, 2008 Megoszt Elküldve Február6, 2008 Megjöttünk. Elhoztuk a felniket Balatonalmádibol. :) Szép felnik. Már csak arra vagyok kiváncsi,hogy állnak majd az uj felnik a Rekord alatt. :) képeket ! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február6, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február6, 2008 képeket ! :) Ha jó leszel holnap megmutatom. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Február6, 2008 Megoszt Elküldve Február6, 2008 képeket !!! -asztalcsapkodós szmájli- :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február6, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február6, 2008 képeket !!! -asztalcsapkodós szmájli- :D Nincsenek képek. :) Lehet,hogy nem is lesz jó a Rekordra mert ET 44 :) Akkor viszont megy a Kadettre :lol: vagy eladom. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február6, 2008 Megoszt Elküldve Február6, 2008 Nincsenek képek. :) Lehet,hogy nem is lesz jó a Rekordra mert ET 44 :) Akkor viszont megy a Kadettre :lol: vagy eladom. :lol: Egy rossz felni miatt nem kellene eladni a Rekordot :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február6, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február6, 2008 Egy rossz felni miatt nem kellene eladni a Rekordot :) :) Akkor a felnit fogom eladni,ha nem lesz jó. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Február6, 2008 Megoszt Elküldve Február6, 2008 licit vége előtt 10mp leütöttem: ma megjött cikkszáma: 9600700 na mi a vége? : 1 gyártás időpontja: 10e7 lefordítva: 1977 apr 10 ami érdekessé teszi, mert csak szeptemberben jött ki az első 20s motor soha nem használt gyári új a fehér sapka rá van ragasztva Blitz-nél láttam már korábban gyári új Pierburg karbit, azon a sapka egy ráilleszthető kupak volt soha nem mertem remélni, hogy az álmom valaha is teljesülni fog, mert tényleg álmodtam róla, hogy egyszer majd talán lesz egy teljesen új Varajet karbim a 20s-re és mennyi volt? 16.50 németek épp pillangószelepházat kerestek, kiokosítottam őket, (nemigen értenek hozzá, a legjobb tanácsuk az volt: tegyél be helyette injektort...) közben szétnéztem mi van kint, gondoltam hátha leüti valamelyik, de nemigen volt rá jelentkező, a dologhoz hozzátartozik, hogy az eladó nem valami okosan tette ki, 5ször ennyiért ment el a 4 hete egy, új ára 300 és bármikor rendelhető Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 Ha jó leszel holnap megmutatom. :) Csak Bogi meg ne tudja :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február7, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február7, 2008 Csak Bogi meg ne tudja :) Szóltam neki,hogy ne lepődjön majd meg. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február8, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február8, 2008 Na itt vannak az uj kerekek: Ma beadtam a dekoroshoz a matricát a kupakra mert eléggé leharcoltak. Keddre kész lesznek azok is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 Na itt vannak az uj kerekek: deszépzanussi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 ....Na itt vannak az uj kerekek.... Ezen hírt nevezhetjük korszakalkotónak a MVOK életében ? :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 nagy királyság ez a karbi ! bekulázás öregem mik vannak :) csak ilyen szerencsém lenne egy tükörrel a kadettre :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts