Zsoltee Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 Nem baj. Majd megveszem a másikat. Ahhoz legalább van gumim. :huh: Deazé kapok egy fagyit? :lol: Mindíg rohadt gyorsan eltűnsz meló után a parkolóból... Nehogy véletlenül tudjak köszönni. :D :) Amikor beérek ( 18:35 kb ) akkor már rég ott áll a kocsid... Amikor meg jövök ki, ( azt így kb nemtom mikor... de a festőben nekem át kell öltöznöm meg ilyesmi ) akkor már hűlt helye a morcos Kadettnek. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 Ez a Kadett állt sokáig a lánycsóki autómosóban eladóként? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rekord Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 Opel Rekord C megtisztított kormánymű részletek. (Én szeretem az ilyen képeket ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 Kadett C limo 1976 os alsó indexes tök gyári állapotban :lol: http://img0.tar.hu/opelzsolt/img/27463344.jpg#3 nem túl jó kép papír képről fotóztam . Van még képed róla??? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január20, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Január20, 2008 Ez az a kormánymű ami tőlem van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 Tomi! Vagyi kőőő??? Már nem is söröcske??? Mi van örexel??? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január20, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Január20, 2008 Tomi! Vagyi kőőő??? Már nem is söröcske??? Mi van örexel??? :lol: Én sem vagyok már a régi. Így egy hete a Krisztusi korban. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rekord Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 Ez az a kormánymű ami tőlem van? Igen! Még egyszer ezer köszönet mindenért! :huh: Izgalmas volt a haza út is Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 Van még képed róla??? :huh: sajnos nincs :) akkoriban nem sokat foglakoztam a digit fényképezéssel aztán sajna így kimaradt . sajna.. nagyon szép kocsi volt ! tényleg azt lehet mondani hogy újszerü volt pár apró hibát leszámítva. egy vidéki garázsban állt ott találtam rá . (némi információ gyűjtés után vagy hogy mondjam :) ) nagyon utálom magam hogy eladtam ! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 Ez a Kadett állt sokáig a lánycsóki autómosóban eladóként? nem nem ez nem . az egy piros volt . ami meg amúgy Lánycsókon volt azt is természetesen én vettem meg :huh: (okker sárga volt az és 2 ajtós limó '79 es ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 kár... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 ez nagyon szép :lol: a kép kicsit torz mert papír képről csináltam jobb híjján . élőben nagyon ütős volt a kerekekkel ! és az 1.2 motorral is konkrétan ment amiben volt 114 e km ! nagyon szépen ketyegett ! egy XE volt terben hogy bele pattintom de aztán jött egy gyenge pillanatom és eladtam :) igaz hogy eléggé megfizették :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 B Kadett kapcsán ugye nem lesz gyenge pillanatod ? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 kár... :huh: talán valahol van egy videó a kocsiról ha jól emlékszem de nem nálam . a sógornőméket ezen vittem az esküvőjükre. megérdeklődöm. de akkor még nem a mattig ssf felgenek voltak . valami alu volt rajta . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hepi Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 ja egy kép a kocsi pofijáról :lol: http://img0.tar.hu/opelzsolt/img/31663487.jpg#3 http://img0.tar.hu/opelzsolt/img/31663485.jpg#3 egyértelmű hogy nem illene :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 B Kadett kapcsán ugye nem lesz gyenge pillanatod ? :lol: de de lenne . ha találnék egy árban megfelelő normális GT-t :huh: max. ha lenne helyem hova rakni akkor maradna az is meg ha az anyagiak úgy jönnének össze..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 egyértelmű hogy nem illene :huh: van gyári kapcsoló meg relé meg mindene csak valahogy a ködös nincsen rajta . a régimen volt . és tetszett :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 de de lenne . ha találnék egy árban megfelelő normális GT-t :huh: max. ha lenne helyem hova rakni akkor maradna az is meg ha az anyagiak úgy jönnének össze..... Normális állapot alatt mit értesz ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hepi Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 amilyen a mostani B-je sztem az gyári állapot, na olyat GT-ben találni nem lesz egyszerű az tuti... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 Normális állapot alatt mit értesz ? :lol: hááát,, legalább olyan minta B kadett . legalább. tudom nem egyszerü de lassú víz partot mos , majd talán talán . a B is így indult anno :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január21, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Január21, 2008 Tegnap nálunk járt Rekord cartárs. Tényleg idegesítően visított az AC pumpája a kocsinak. Megnéztük a kocsimat aztán a garázsban adtam neki pár alkatrészt az autóhoz. Ekkor már kicsit rángatott neki a kocsi. Aztán amikor elindult haza el is jutott vagy 60 méterre mert sürü durrogások közepette megállt a verda. Kiderítettük,hogy szikra van. Az AC pumpa nem kapott rendesen testet. Megcsiszolta András a testcsavart de mint kiderült kevés volt neki. Adtam neki egy tartalék-tartalék AC-t és rákötöttem a testet a hátsólökös felfogatócsavarjára. Az is kiderült,hogy az AC bemenő csöve nagyon meg van törve és ezen dolgok összessége okozta a pumpa hihetetlen hangos működését. Fura volt látni,hogy a motortérben álltalam kikisérletezett és beszerzett alkatrészek köszöntek vissza. Hamar sikerült beazonosítani a kocsi előző előtti gazdáját aki MVOK klubtag. Mindenesetre azért tartalmas délutánunk volt. Mikor mentünk be Esztergomba tök furi volt a tükörben nézni a C Rekordot. Kérdeztem is Bogit,hogy: Az enyém is ennyire szép amikor megy az úton? :huh: András a képen látszik az az élgumi ami a tetőkárpitot szoritja le a hátsó szélvédőnél. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január21, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Január21, 2008 Ezt a pár képet találtam a kocsirol. Régebbi klubtalikon készültek Blitznél. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rekord Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 Ezt a pár képet találtam a kocsirol. Régebbi klubtalikon készültek Blitznél. Mégegyszer köszönök mindent! Nélküled aliga nem ott töltöm az estét. :huh: A pumpa hazafelé is ordított, illetve néha rángatott a gép, úgy hogy volt izgalom. Ma kiszedtem a tankot. Belűl még nem rozsdás, de a preme ennek is rohad rendesen. (persze ott ahol a beázás miatt rendszeresen vízzel érintkezett.) Valószínűleg Gabinak sincs rendes, úgy hogy a sajátommal folytatom a projektet. Viszont lenne egy kérdésem Ha az AC előtt van előszűrő, akkor van értelme a tankban lévő zsákos üzemanyag szűrőnek? Ha igen akkor merre érdemes elindúlni, ha 10 mm-es csőátmérőhöz valóra van szükség? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 hát az kalandos tud lenni ha útközben bedöglik a technika :lol: ez kímélje picike öreg Opeljainkat meg a rozsda patkány . legyen hozzá mindíg alkatrész, és olcsó Magyar benzint mindenkinek ! :) na jelöltetem magam ! :huh: ha jól értelmezem kell bele egy új AC pumpa??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január22, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Január22, 2008 Az AC-nak semmi baja csak erölködik. A csövezéssel vannak gondok. 6-os csövön megy a benya nekem pölö 8-ason. Azért visít a pumpa mert erölködik. András! Én bennehagytam azt a szűrőt a buvárcső végén. Baja nem lesz tőle. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts