rtomi Elküldve Január15, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Január15, 2008 Köszönöm Zsolti Te egy úr vagy. :huh: Jövök neked egy sörrel. Most már csak a Gelko kabriósa alatt lévő Mattigokat kéne a kocsim alá varázsolni,ha lesz egy kis időd. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 Köszönöm Zsolti Te egy úr vagy. :huh: Jövök neked egy sörrel. Most már csak a Gelko kabriósa alatt lévő Mattigokat kéne a kocsim alá varázsolni,ha lesz egy kis időd. :) Nincsmit. Nem alkoholizálom, de azért köszi. :D :) A Mattigok azok amiket lecseréltem az ő képén? Tehát neked az a lemezfelni kell a kocsid alá? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 Közben megnéztem Gelko cs-s oldalát és rájöttem... Parancsolj: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 lehet én vagyok vénbuzi :huh: de erre az öreg vasra nekem a gyári felgen króm dísztárcsával tecc . vagy ha májeros , akkor egy teli króm felni . netán még egy olyan hogy széles peremes acél felni a közepén egy króm disztárcsa mondjuk domború . nem találok képet de gondolom érthető ,,, :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 lehet én vagyok vénbuzi :huh: de erre az öreg vasra nekem a gyári felgen króm dísztárcsával tecc . vagy ha májeros , akkor egy teli króm felni . netán még egy olyan hogy széles peremes acél felni a közepén egy króm disztárcsa mondjuk domború . nem találok képet de gondolom érthető ,,, :lol: Van benne valami,amit mondasz.Kár lenne elrontani az összképet egy "új hullámú" felnivel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 No igen...még a Mattig mutat rajta legjobban...szépen megcsinázni, azt csilivili... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január16, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Január16, 2008 Rekord! Nekem ilyen az elektromos AC-m. A cuccokat megtaláltam,ha jösz Vasárnap. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január16, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Január16, 2008 Amiért beleszerettem a MAttig felnibe. (szkennelt képek) Ez a kedvenc C Rekordom. Nagyon szép. :huh: Egy régi Flash-böl vettem a képeket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Amiért beleszerettem a MAttig felnibe. (szkennelt képek) Ez a kedvenc C Rekordom. Nagyon szép. :huh: Egy régi Flash-böl vettem a képeket. Szép autó. :) Kicsit unatkoztam, gondoltam megpróbálom BBS RM-el... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Hát srácok...nem azért mert pont van ilyenem eladó...de Tomi Rekijén messze a mattig a legütősebb... :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Hát srácok...nem azért mert pont van ilyenem eladó...de Tomi Rekijén messze a mattig a legütősebb... :lol: :huh: Jah, egy faja tükörpolírral szépen is nézne ki rajta... Meg kellene hozzá egy kis szélesítés. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 A Mattigok azok amiket lecseréltem az ő képén? Tehát neked az a lemezfelni kell a kocsid alá? :lol: nana nem leszólni azokat a lemezfelniket :) a Mattig SSF igenis jó felni... külön köszönet a BBS-ekért, régi álom egy olyan :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 nana nem leszólni azokat a lemezfelniket :lol: a Mattig SSF igenis jó felni... külön köszönet a BBS-ekért, régi álom egy olyan :huh: Nem szóltam le a Mattig felniket... Csak hirtelen nem tudtam melyik az és azért írtam hogy lemezfelni... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Tualjdonképpen lemezfelni... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Tualjdonképpen lemezfelni... :lol: tudom..az volt vicces mikor vettem Lalácstól, kérdezte h tudod h ezek nem alufelnik ? :huh: mennyiért adod a tiédet Anti ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Egyenlőre már úgy néz ki, hogy nem eladó, mert ha sikerül összehozni a másik felnit...akkor már elkelt... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rekord Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 Rekord! Nekem ilyen az elektromos AC-m. A cuccokat megtaláltam,ha jösz Vasárnap. :huh: Köszönöm a képet! Az enyém is pont ugyan ilyen! Vasárnap megyek! A tiéd fizikálisan ol van elhelyezve? A tank közelében, vagy a motor térben? Amire bizonyassan rájöttem, hogy ha a pumpa nem szív levegőt szinte zaj mentesen működik. Engem baromira zavar az a lárma amit jelen felállásban csap, úgyhogy valamit minden képpen ki szeretnék találni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rekord Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 Amiért beleszerettem a MAttig felnibe. (szkennelt képek) Ez a kedvenc C Rekordom. Nagyon szép. :huh: Egy régi Flash-böl vettem a képeket. Valóban elég állatul néz ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 nekem a C limón volt anno Mattig SSF . nagyon tetszett ! de akkor horror volt az ára :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január19, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Január19, 2008 nekem a C limón volt anno Mattig SSF . nagyon tetszett ! de akkor horror volt az ára :huh: Volt olyanod is? :lol: Kadett vagy Rekord? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Január19, 2008 Megoszt Elküldve Január19, 2008 Volt olyanod is? :huh: Kadett vagy Rekord? :lol: Kadett C limo 1976 os alsó indexes tök gyári állapotban :) http://img0.tar.hu/opelzsolt/img/27463344.jpg#3 nem túl jó kép papír képről fotóztam . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január19, 2008 Megoszt Elküldve Január19, 2008 Zsolti? Az elöl 7 hátul 8 széles volt??? Bitang jól mutat ám... :lol: Tomi! Nemrég szólt a srác, hogy nem tudja odaadni a felnit...így én sem tom odaadni neked... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Január19, 2008 Megoszt Elküldve Január19, 2008 Zsolti? Az elöl 7 hátul 8 széles volt??? Bitang jól mutat ám... :) Tomi! Nemrég szólt a srác, hogy nem tudja odaadni a felnit...így én sem tom odaadni neked... :huh: igen ! 7/8 volt aszem . vagy 9 de nem esködnék meg . nekem nagyon tetszett főleg kicsit ültetve is volt , olyan volt a kanyarba mint egy gokart :) (némi túlzással :D ) őszintén megvalva nagyon bánom hogy eladtam ..... barom voltam .... most milyen jól mutatna a B mellett :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január20, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Január20, 2008 Tomi! Nemrég szólt a srác, hogy nem tudja odaadni a felnit...így én sem tom odaadni neked... :) Nem baj. Majd megveszem a másikat. Ahhoz legalább van gumim. :huh: Deazé kapok egy fagyit? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 http://img0.tar.hu/opelzsolt/img/27463344.jpg#3 ez nagyon szép :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts