Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Veterán Chat:

rtomi

Recommended Posts

Köszönöm Zsolti Te egy úr vagy. :huh:

Jövök neked egy sörrel.

Most már csak a Gelko kabriósa alatt lévő Mattigokat kéne a kocsim alá varázsolni,ha lesz egy kis időd. :)

Nincsmit. Nem alkoholizálom, de azért köszi. :D :)

A Mattigok azok amiket lecseréltem az ő képén? Tehát neked az a lemezfelni kell a kocsid alá? :lol:

Megosztás:

lehet én vagyok vénbuzi :huh: de erre az öreg vasra nekem a gyári felgen króm dísztárcsával tecc . vagy ha májeros , akkor egy teli króm felni .

netán még egy olyan hogy széles peremes acél felni a közepén egy króm disztárcsa mondjuk domború . nem találok képet de gondolom érthető ,,, :lol:

Megosztás:

lehet én vagyok vénbuzi :huh: de erre az öreg vasra nekem a gyári felgen króm dísztárcsával tecc . vagy ha májeros , akkor egy teli króm felni .

netán még egy olyan hogy széles peremes acél felni a közepén egy króm disztárcsa mondjuk domború . nem találok képet de gondolom érthető ,,, :lol:

Van benne valami,amit mondasz.Kár lenne elrontani az összképet egy "új hullámú" felnivel?

Megosztás:

Rekord!

Nekem ilyen az elektromos AC-m.

A cuccokat megtaláltam,ha jösz Vasárnap. :huh:

Köszönöm a képet!

Az enyém is pont ugyan ilyen! Vasárnap megyek!

A tiéd fizikálisan ol van elhelyezve? A tank közelében, vagy a motor térben?

Amire bizonyassan rájöttem, hogy ha a pumpa nem szív levegőt szinte zaj mentesen működik. Engem baromira zavar az a lárma amit jelen felállásban csap, úgyhogy valamit minden képpen ki szeretnék találni.

Megosztás:

Zsolti?

Az elöl 7 hátul 8 széles volt???

Bitang jól mutat ám... :)

Tomi!

Nemrég szólt a srác, hogy nem tudja odaadni a felnit...így én sem tom odaadni neked... :huh:

igen ! 7/8 volt aszem . vagy 9 de nem esködnék meg . nekem nagyon tetszett főleg kicsit ültetve is volt , olyan volt a kanyarba mint egy gokart :)

(némi túlzással :D )

őszintén megvalva nagyon bánom hogy eladtam ..... barom voltam .... most milyen jól mutatna a B mellett :lol:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.