Atommanó Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 Na ez is elég egyedi verda bakker... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 kicsit off felajánlották őt a kabrioért cserébe...tetszik, de nem lesz csere..hacsak ez nem kell valakinek ;) szép autó :huh: Barátom első autója volt ilyesmi Taunus coupé, de talán az eggyel későbbi modell, egy 1969-es 1.7-es V4-es. Az mintha már 12V-os lett volna. Egy rozsdatemető volt a gép, de baromi jól ment, és hihetetlen kényelmes és kultúrált volt - már persze az akkori 2105-ös Ladámhoz képest. :) Ecsettel festette le ( :D ), hogy legalább egy színű legyen, de bármikor elcseréltem volna a Zsizsire. :lol: Azé' te inkább tartsd meg a kabrijót. :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 Általános iskolai osztálytársam családjában van ez az érdekes gépezet, és ők hirdetik. Élőben még nem láttam, csak amik iwiw-en fent vannak képek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 Ha valakit érdekel a 7+8X 13-as mattig felniszettem, akkor call me... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 Ha valakit érdekel a 7+8X 13-as mattig felniszettem, akkor call me... :huh: nemá...mi lesz helyette ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 Csak akkor lesz, ha normális áron el tom adni... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 nemá...mi lesz helyette ? egyértelmű minek kéne helyette lenni! :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 egyértelmű minek kéne helyette lenni! :) :D :huh: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 :) :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 :huh: elismerésem, tényleg tudsz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 De ügyes vagy :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 Köszi, de ez igazából semmi... Morcosítás meg ilyen dolgok is mennek... Csak nem mindíg... Színtcserélni meg ilyesmiket nem tudok... Meg kéne tanulnom, csak ahhoz idő is kéne... Meg a legnagyobb baj az hogy egy idő után elveszítem a türelmem és X lesz a vége mentés nélkül. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 Zsolti! Ne foglalkozz velük...ezek csak seggnyalóóóók... :huh: :lol: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 Zsolti! Ne foglalkozz velük...ezek csak seggnyalóóóók... :) :D ;) :D LoL, te meg bannolt felhasználó leszel mindjá. :huh: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 És nincsenek egyedül... :huh: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 teszel a kabrio alá is ATS Cup-oT ? :huh: Zsolti! Ne foglalkozz velük...ezek csak seggnyalóóóók... :) :) :D ;) sztem tőle jön a következő kérés :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 teszel a kabrio alá is ATS Cup-oT ? :huh: Persze, csak linkelj egy képet amire szeretnéd. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 Persze, csak linkelj egy képet amire szeretnéd. :lol: Tessék itt a kép...ez legalább tükrözi a lelkivilágát... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 Persze, csak linkelj egy képet amire szeretnéd. :) köszi :huh: egyébként most jutott eszembe h ATS el vettem a kocsit :) csak az nem volt felninek nevezhető állapotban :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 Tessék itt a kép...ez legalább tükrözi a lelkivilágát... :lol: már csak 2 gumid van :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 Zsolti,nekem nem látszanak a képek amit csináltál a kocsikról a felnikkel! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 Na ugye, hogy szaaaar... :huh: :lol: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 Na ugye, hogy szaaaar... :lol: :) :) :D Lanti meg ne hallja... sztem minden opelre Audi felnit kell rakni :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 Ez is érdekes lett kicsit, de talán a lényeg látszik. :huh: Corsika: Pedig a kepfeltoltes.hu-ra töltöm őket. Semmi extra tárhellyel nem trükközök... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts