rtomi Elküldve Október30, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Október30, 2007 Ez párban van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Október30, 2007 Megoszt Elküldve Október30, 2007 rendelek classicpartstól köll valakinek valami? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Október30, 2007 Megoszt Elküldve Október30, 2007 rendelek classicpartstól köll valakinek valami? 2 tükör :( a B re . de tuti nincsen nekik .gondolom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Október30, 2007 Megoszt Elküldve Október30, 2007 Ez párban van. nem derült ki a gyártója . de elsőre okésnak is tűnhet . Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Október30, 2007 Megoszt Elküldve Október30, 2007 A veteránbizti nekem is érdekes, mert a Reki jövőre 25 éves. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Október30, 2007 Megoszt Elküldve Október30, 2007 A veteránbizti nekem is érdekes, mert a Reki jövőre 25 éves. max hobby lesz belőle nem ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Október30, 2007 Megoszt Elküldve Október30, 2007 2 tükör :( a B re . de tuti nincsen nekik .gondolom. hát az nincs nekik, de semmilyen króm tükrük, viszont ha már tükör: most épp van csepptükör (fekete) 23 eurért origi Opel, épp délután láttam valahol az ebayen, most nem tudom megkeresni hol Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Október30, 2007 Megoszt Elküldve Október30, 2007 max hobby lesz belőle nem ? simán, de már idén is lehetett volna, úgy tudom abban az évben amelyikben a 25be lép Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Október30, 2007 Megoszt Elküldve Október30, 2007 hát az nincs nekik, de semmilyen króm tükrük, viszont ha már tükör: most épp van csepptükör (fekete) 23 eurért origi Opel, épp délután láttam valahol az ebayen, most nem tudom megkeresni hol sajna a veteránra csak a gyári jó . meg az is a szép . elég reménytelen ez a tükör dolog ahogy tellik múlik az idő szóval semmi jó hír . Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Október30, 2007 Megoszt Elküldve Október30, 2007 simán, de már idén is lehetett volna, úgy tudom abban az évben amelyikben a 25be lép asszem igen Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Október30, 2007 Megoszt Elküldve Október30, 2007 De csak jövőre lép 25-be. Szerintem. A hobby pedig a keveset hasznélt gépekre van. Erre veteránt lehet kötni. Anyum Rekijére is az van kötve és az '80-as elvileg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Október31, 2007 Megoszt Elküldve Október31, 2007 annyi minden van hogy megjegyezni se lehet ezeket :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November1, 2007 Szerző Megoszt Elküldve November1, 2007 Ma lőttem a Vaterán egy ilyet. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve November1, 2007 Megoszt Elküldve November1, 2007 Ma lőttem a Vaterán egy ilyet. :( :P én is néztem egy B kadettet de az elég drágának tűnt akkor épp. ez jó áron volt az tuti :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve November1, 2007 Megoszt Elküldve November1, 2007 Én is nézegettem, de nem akartam rád licitálni :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November1, 2007 Szerző Megoszt Elküldve November1, 2007 Én is nézegettem, de nem akartam rád licitálni :P Szerencséd,hogy nem tetted. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve November1, 2007 Megoszt Elküldve November1, 2007 :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November3, 2007 Szerző Megoszt Elküldve November3, 2007 Ma elraktuk télire a kocsit. Az utolsó idei közös kép. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve November3, 2007 Megoszt Elküldve November3, 2007 én sajna már 2 hónapja lassan hogy nem mentem a Kadettal ..... de még az idén remélem összejön :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve November3, 2007 Megoszt Elküldve November3, 2007 hali köll valami? http://search.ebay.de/_W0QQsassZfrancklaure1008 Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve November3, 2007 Megoszt Elküldve November3, 2007 egyébként mi lehet ez a valami: Commodore B Manta A Pumpe wäscht Eis fickó írt valamit, de éniscsak annyira tudok franciául, mint ő németül Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve November3, 2007 Megoszt Elküldve November3, 2007 jobbos tükör meg első ködlámpát nem találtam :( kár..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve November3, 2007 Megoszt Elküldve November3, 2007 csak ködlámpasapka van: 2 Abdeckung Nebelscheinwerfer Opelzeichen Manta B u.a. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve November3, 2007 Megoszt Elküldve November3, 2007 ez nekem túl modern sajna és nem kerek :( köszi hogy nézelődsz :P nem lehet tudni mikor ugrik be valami jó cucc ..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve November4, 2007 Megoszt Elküldve November4, 2007 olykor lánc nélkül is jó ára van Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts