Sörös Sanyi Elküldve Október25, 2007 Megoszt Elküldve Október25, 2007 Cimborámnak van egy C Commo Caravanja. De annak már nemigen lesz papírja. A terv szerint pickup lesz belőle. Vagy inkább El Camino. A C hogy is áll össze? Valaki már említette pedig. Rekord bódé és Senator orr? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Október26, 2007 Megoszt Elküldve Október26, 2007 A futómű is Senator, ha jól tudom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október27, 2007 Megoszt Elküldve Október27, 2007 Rekord C Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Október27, 2007 Megoszt Elküldve Október27, 2007 ebből lehetne szépet varázsolni :lol: ez a forma ,,,,, :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október27, 2007 Megoszt Elküldve Október27, 2007 ebből lehetne szépet varázsolni :lol: ez a forma ,,,,, :lol: engem főleg a 2. kép fogott meg :lol: matt feketén is nagyon tetszik Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október27, 2007 Megoszt Elküldve Október27, 2007 engem főleg a 2. kép fogott meg :lol: matt feketén is nagyon tetszik Látom tanulsz :lol: Második képen egy kék kocsi van :lol: Vagy matt feketén tetszene ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október27, 2007 Megoszt Elküldve Október27, 2007 Látom tanulsz :lol: Második képen egy kék kocsi van :lol: Vagy matt feketén tetszene ? már nem ... vicces a hirdetés mert eddig egy C rekord volt ott :lol: és utána a Caravan...módosították Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 srácok van nekem egy biztosításom az öregre és a bogarasoknál van egy pártoló tagságom ami évi 6000 e . na én ezt át tudom váltani évi 1000 huf ra de ahoz kellene egy tagsági igazolás pl. a magyar veteránopel vagy MOTE klubból ahova valamelyikbe be is lépnék természetesen ! (fogalmam sincs ki intézi ezt meg stb....) hogy van ez most ? van valakinek infója ? ahogy nézem a dátumokat aránylag sürege a téma . tapasztalat ? stb. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 Sürege? Ez új! :( Azt hiszem (de ez csak az én emlékfoszlányom, szóval nem biztos, hogy így van), hogy az MVOK/MOTE ugyanott intézi a veterán biztit, mint a MOMC, Trabant Wartburg klub és a bogárklub. Szóval ha belépsz az MVOK-ba, akkor is ugyanaz a biztid maradhat, csak nem a bogarasoknak fizetsz támogatóit, hanem az MVOK-nak klubtagságit. De valahol erről a hobbi autó/veterán autó biztosításról van egy topic is nyitva, mert ezt feszegettük egy páran tavaly... Mindjárt megkeresem. Ja, és mégegyszer mondom, hogy én így emlékszem, viszont az emlékeim általában olyanok, mint a csipketerítő... Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október29, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Október29, 2007 1000 forint pártolót fizetünk mi is a bogarasoknak. Mostanában kaptam meg én is a levelet. Nagyon nemtok hozzászólni mert megmondják Blitznél mennyit fizetek és fizetem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 nekem akkor már inkább az opelos társadalomnak kellene tejelnem valamit ha már ez így megy :( köszi ! ja sürge :P tényleg Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október29, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Október29, 2007 November tizedikén lesz tisztújító klub közgyűlés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 ja sürge :P tényleg Tök mindegy, így sem ismerem a szót! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 sürge = sürgős aránylag sürgős :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 Sanyi ! köszi a kutatásokat infókat ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 Sanyi ! köszi a kutatásokat infókat ! Nincs mit! :( Éljenek soká az öreg autók! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 nekem akkor már inkább az opelos társadalomnak kellene tejelnem valamit ha már ez így megy :( köszi ! ja sürge :cry: tényleg én azt hittem te tag vagy :D szégyeld magad :P az urak mindent elmondtak már tagsági+1000 Ft ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 adjatok egy telefonszámot ! könyörgöm ;) kit hívjak és intézem is ! :( esküszöm :P felhívom elmondom mit akarok és intéződjék a dolog :cry: köfi ! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 adjatok egy telefonszámot ! könyörgöm :P kit hívjak és intézem is ! :D esküszöm ;) felhívom elmondom mit akarok és intéződjék a dolog :P köfi ! :P ezt hívd fel mondd el mit akarsz és intéződik minden :( :P :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 :( ezt a szennyet ami "itt " van :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 ezt hívd fel mondd el mit akarsz és intéződik minden :( :P :cry: Határozottan nem rossz! :D De ez inkább megoldás a problémára. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 dobtam egy P.ü-t az illetékesnek :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október30, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Október30, 2007 Zsolti! Rákerestem a vaterán a ködlámpa szóra és dobott ki pár darabot. Itt is van egy. Nézd meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Október30, 2007 Megoszt Elküldve Október30, 2007 köszi Tomi ezt már néztem ! sajna 1 darabos :D meg jó lenne főleg Bosch vagy Hella . szóval valami Nszk-s cucc :cry: már nagyon rég mentem a vassal komolyan elvonási tüneteim vannak ;) mikor lesz már jó idő :( közel 2 hónapja nem mentem :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Október30, 2007 Megoszt Elküldve Október30, 2007 Tomi cucc megérkezett ?? jó lesz ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts