Sörös Sanyi Elküldve Október25, 2007 Elküldve Október25, 2007 Cimborámnak van egy C Commo Caravanja. De annak már nemigen lesz papírja. A terv szerint pickup lesz belőle. Vagy inkább El Camino. A C hogy is áll össze? Valaki már említette pedig. Rekord bódé és Senator orr?
opzsolt Elküldve Október27, 2007 Elküldve Október27, 2007 ebből lehetne szépet varázsolni :lol: ez a forma ,,,,, :lol:
Gelko Elküldve Október27, 2007 Elküldve Október27, 2007 ebből lehetne szépet varázsolni :lol: ez a forma ,,,,, :lol: engem főleg a 2. kép fogott meg :lol: matt feketén is nagyon tetszik
mélykék76 Elküldve Október27, 2007 Elküldve Október27, 2007 engem főleg a 2. kép fogott meg :lol: matt feketén is nagyon tetszik Látom tanulsz :lol: Második képen egy kék kocsi van :lol: Vagy matt feketén tetszene ?
Gelko Elküldve Október27, 2007 Elküldve Október27, 2007 Látom tanulsz :lol: Második képen egy kék kocsi van :lol: Vagy matt feketén tetszene ? már nem ... vicces a hirdetés mert eddig egy C rekord volt ott :lol: és utána a Caravan...módosították
opzsolt Elküldve Október29, 2007 Elküldve Október29, 2007 srácok van nekem egy biztosításom az öregre és a bogarasoknál van egy pártoló tagságom ami évi 6000 e . na én ezt át tudom váltani évi 1000 huf ra de ahoz kellene egy tagsági igazolás pl. a magyar veteránopel vagy MOTE klubból ahova valamelyikbe be is lépnék természetesen ! (fogalmam sincs ki intézi ezt meg stb....) hogy van ez most ? van valakinek infója ? ahogy nézem a dátumokat aránylag sürege a téma . tapasztalat ? stb. :(
Sörös Sanyi Elküldve Október29, 2007 Elküldve Október29, 2007 Sürege? Ez új! :( Azt hiszem (de ez csak az én emlékfoszlányom, szóval nem biztos, hogy így van), hogy az MVOK/MOTE ugyanott intézi a veterán biztit, mint a MOMC, Trabant Wartburg klub és a bogárklub. Szóval ha belépsz az MVOK-ba, akkor is ugyanaz a biztid maradhat, csak nem a bogarasoknak fizetsz támogatóit, hanem az MVOK-nak klubtagságit. De valahol erről a hobbi autó/veterán autó biztosításról van egy topic is nyitva, mert ezt feszegettük egy páran tavaly... Mindjárt megkeresem. Ja, és mégegyszer mondom, hogy én így emlékszem, viszont az emlékeim általában olyanok, mint a csipketerítő...
rtomi Elküldve Október29, 2007 Szerző Elküldve Október29, 2007 1000 forint pártolót fizetünk mi is a bogarasoknak. Mostanában kaptam meg én is a levelet. Nagyon nemtok hozzászólni mert megmondják Blitznél mennyit fizetek és fizetem.
opzsolt Elküldve Október29, 2007 Elküldve Október29, 2007 nekem akkor már inkább az opelos társadalomnak kellene tejelnem valamit ha már ez így megy :( köszi ! ja sürge :P tényleg
rtomi Elküldve Október29, 2007 Szerző Elküldve Október29, 2007 November tizedikén lesz tisztújító klub közgyűlés.
Sörös Sanyi Elküldve Október29, 2007 Elküldve Október29, 2007 ja sürge :P tényleg Tök mindegy, így sem ismerem a szót! :(
Sörös Sanyi Elküldve Október29, 2007 Elküldve Október29, 2007 Sanyi ! köszi a kutatásokat infókat ! Nincs mit! :( Éljenek soká az öreg autók!
Gelko Elküldve Október29, 2007 Elküldve Október29, 2007 nekem akkor már inkább az opelos társadalomnak kellene tejelnem valamit ha már ez így megy :( köszi ! ja sürge :cry: tényleg én azt hittem te tag vagy :D szégyeld magad :P az urak mindent elmondtak már tagsági+1000 Ft ;)
opzsolt Elküldve Október29, 2007 Elküldve Október29, 2007 adjatok egy telefonszámot ! könyörgöm ;) kit hívjak és intézem is ! :( esküszöm :P felhívom elmondom mit akarok és intéződjék a dolog :cry: köfi ! :D
Gelko Elküldve Október29, 2007 Elküldve Október29, 2007 adjatok egy telefonszámot ! könyörgöm :P kit hívjak és intézem is ! :D esküszöm ;) felhívom elmondom mit akarok és intéződjék a dolog :P köfi ! :P ezt hívd fel mondd el mit akarsz és intéződik minden :( :P :cry:
Sörös Sanyi Elküldve Október29, 2007 Elküldve Október29, 2007 ezt hívd fel mondd el mit akarsz és intéződik minden :( :P :cry: Határozottan nem rossz! :D De ez inkább megoldás a problémára. ;)
rtomi Elküldve Október30, 2007 Szerző Elküldve Október30, 2007 Zsolti! Rákerestem a vaterán a ködlámpa szóra és dobott ki pár darabot. Itt is van egy. Nézd meg.
opzsolt Elküldve Október30, 2007 Elküldve Október30, 2007 köszi Tomi ezt már néztem ! sajna 1 darabos :D meg jó lenne főleg Bosch vagy Hella . szóval valami Nszk-s cucc :cry: már nagyon rég mentem a vassal komolyan elvonási tüneteim vannak ;) mikor lesz már jó idő :( közel 2 hónapja nem mentem :P
Recommended Posts