Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Veterán Chat:

rtomi

Recommended Posts

srácok van nekem egy biztosításom az öregre és a bogarasoknál van egy pártoló tagságom ami évi 6000 e .

na én ezt át tudom váltani évi 1000 huf ra de ahoz kellene egy tagsági igazolás pl. a magyar veteránopel vagy MOTE klubból ahova valamelyikbe be is lépnék természetesen ! (fogalmam sincs ki intézi ezt meg stb....)

hogy van ez most ? van valakinek infója ? ahogy nézem a dátumokat aránylag sürege a téma .

tapasztalat ? stb.

:(

Megosztás:

Sürege? Ez új! :( Azt hiszem (de ez csak az én emlékfoszlányom, szóval nem biztos, hogy így van), hogy az MVOK/MOTE ugyanott intézi a veterán biztit, mint a MOMC, Trabant Wartburg klub és a bogárklub. Szóval ha belépsz az MVOK-ba, akkor is ugyanaz a biztid maradhat, csak nem a bogarasoknak fizetsz támogatóit, hanem az MVOK-nak klubtagságit. De valahol erről a hobbi autó/veterán autó biztosításról van egy topic is nyitva, mert ezt feszegettük egy páran tavaly...

Mindjárt megkeresem.

Ja, és mégegyszer mondom, hogy én így emlékszem, viszont az emlékeim általában olyanok, mint a csipketerítő...

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.