Gelko Elküldve Augusztus9, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2007 Hol látsz te a képen nílusi krokodilt ? :) az a krokodil lehet épp nílusi is nemdebár ? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
lightning Elküldve Augusztus9, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2007 Szia Tomi! Gratula a szilentcseréhez!!!!!!!!! Frankó lett!!!! Jó látni, hogy mindíg csinálsz valami hasznosat a gépen! Én most sajna hanyagolom, most Senator projektek vannak, hogy majd le tudjam állítani a Brekit egy kis ránfelvarrásra... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus9, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2007 az a krokodil lehet épp nílusi is nemdebár ? B) Nem, de, bár, akár :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Augusztus9, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2007 nahát, hogy ez mennyire egyszerű próbálkoztam már sokmindennel, ez pont nem jutott eszembe. köszi a tippet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Augusztus9, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2007 szerbusz Péter ! köszi a pólót !!! :) lét megkaptad ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Augusztus9, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2007 Nem billeg mert támasztja a hátsó két kerék. :omg: Amúgy meg az éppen szerelt lengőkar alatt is van egy kroki mert azzal engedem le nehogy a rugó pofán verjen. Jaa és rugóősszehúzónak 110-es awab bilincset szoktam használni mert a sima rugóösszehúzó nem fér oda. Ma fogom összetenni. Zsolti,ha kell tudok adni telefonszámot aki nekem is hozta a szilenteket. Az első garnitúra volt 26000 Ft. mindenképp érdekel ! Thx. ! nekem talán annyival egyszerübb hogy laprugóvan B) a gyrsbilincses megoldás meg zseniális ! :) 18 éve bütykölöm a kocsikat de komolyan eszembe nem jutott ! :o teljesen jó ötlet ! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Augusztus11, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2007 Egy levél egy Opel klubtól tagoknak: Az Opel egy külső szervetnek adja át az Opel Múzeum létrehozását. Az állandó kiállítás helyszine az Opel telephelyén az alkatrészüzletág régi épületei lesznek, kiállítják majd az Opel több mint 300 autós saját gyüjtményét, valamint privát gyüjtemények is kapnak majd lehetőséget a bemutatkozásra. A megnyitó tervezett időpontja: 2011 Q1. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Augusztus11, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2007 hát nem kapkodják el B) 2011 :) nem értem hogy miért nem tartsa meg sajátkézben . oké hogy gazdasági meg egyéb szempontok de talán ezt valamiféle büszkeségből sem adnám ki egy teljesen külső cégnek . na de ezt a nagyok jobban tudják bizonyára .... na de majd elmegyünk megnézzük egyszer :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Augusztus11, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2007 szerintem a pénzügyi érvek miatt hidd el a befektetőknek nincsenek büszkeségi szempontjai kisebb az alkalmazotti létszám, profiltisztaság megmarad, kizárólag a tőkemegtérülés számít a GM-nél a nyugdíjalapok vezetői a befktetők a Benznél azért más mert ott arabok, a VW-nél a Porsche mondja meg mi legyen a BMW-nél meg rohan a szekér. Ha olcsó Opel kell, akkor nincs történelemápolás... Ha saját múzeum kell, akkor drágább lesz az újautó, azt meg ugye senki nem akarja, ennyire egyszerű.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Augusztus11, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2007 hát igen .. rohadt szemét anyagias világot találunk magunk körűl ha kicsit kikukkantuk az "ablakon" ... fogysztói társadalom tönkre teszi az értékeket mind technikai mind kultúrális tekintetben . aztán ha elromlik vegyél másikat ! így aztán biztosan környezet kímélő vagy ? lehet nem ide tartozik de én ha tahetném a hatvanas hetvenes évek csendes állóvizét választanám a maga meghitt nyugalmával :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus11, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2007 hát igen .. rohadt szemét anyagias világot találunk magunk körűl ha kicsit kikukkantuk az "ablakon" ... fogysztói társadalom tönkre teszi az értékeket mind technikai mind kultúrális tekintetben . aztán ha elromlik vegyél másikat ! így aztán biztosan környezet kímélő vagy ? lehet nem ide tartozik de én ha tahetném a hatvanas hetvenes évek csendes állóvizét választanám a maga meghitt nyugalmával :) csak vigyázni kell h melyik kontinens és melyik ország B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Augusztus11, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2007 igen ! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus14, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus14, 2007 Tegnap Blitz-nél volt szerencsém élőben látni ezt az autót: Újságban szebb volt. :) De azért még így is klasszisokkal szebb mint az enyém. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus14, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2007 De azért még így is klasszisokkal szebb mint az enyém. B) naa azért az öreglány sem éppen csúnya...meg hátulról okosabb is :) arról nem is beszélve h rendesen van rajta az "L" betü :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus14, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus14, 2007 naa azért az öreglány sem éppen csúnya...meg hátulról okosabb is B) arról nem is beszélve h rendesen van rajta az "L" betü :) Na ja az L betű. Ma szerelgettem a kocsit. Raktam előre halogén hejzetjelzőket. Most találtam meg őket. Még kb. 2 éve kaptam a Lajbitól. Bekábeleztem az eldugott hangszórókat és a Mp3-as fejegységet. Faragtam neki egy kis dobozt amit még bebőrözök és mehet is be a váltóbox-hoz a cucc. Természetesen a korhű hi-fi is maradt és működik is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Augusztus14, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2007 volt az a filmforgatós dolog . azt komolyan is gondolta az illető ? nem kellene összeállni egy közös öregopeles snittre ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Augusztus15, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2007 És volt egy naptár készítés lehetősége is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Augusztus15, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2007 erről nem is hallottam :) de nekem tetszik B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus15, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus15, 2007 Tessék itt egy györönyűség. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus15, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2007 Tomi, nem kötekedésképp, de frissebb képed nincs? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus15, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus15, 2007 Tomi, nem kötekedésképp, de frissebb képed nincs? :) Ez a legfrissebb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Augusztus15, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2007 erről nem is hallottam :) de nekem tetszik B) Társalgó-Chat topikban van egy Naptár altopik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Augusztus15, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2007 köfi! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Augusztus17, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2007 képek, háttérképek http://www.seriouswheels.com/cars/top-Opel...s-of-Summer.htm Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus18, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus18, 2007 Elmentem ma autósboltba vonóhorog csatit venni a Rekire. Aluházast kerestem ami strapabíróbb. Találtam egyet ami nagyon jól néz ki. Még az Endékában készült. Bele van ütve a DéDéeR. :unsure: Csak 850 Forintba került. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts