Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Veterán Chat:

rtomi

Recommended Posts

Nem billeg mert támasztja a hátsó két kerék. :omg:

Amúgy meg az éppen szerelt lengőkar alatt is van egy kroki mert azzal engedem le nehogy a rugó pofán verjen.

Jaa és rugóősszehúzónak 110-es awab bilincset szoktam használni mert a sima rugóösszehúzó nem fér oda.

Ma fogom összetenni.

Zsolti,ha kell tudok adni telefonszámot aki nekem is hozta a szilenteket.

Az első garnitúra volt 26000 Ft.

mindenképp érdekel ! Thx. !

nekem talán annyival egyszerübb hogy laprugóvan B) a gyrsbilincses megoldás meg zseniális ! :) 18 éve bütykölöm a kocsikat de komolyan eszembe nem jutott ! :o

teljesen jó ötlet ! :)

Megosztás:

Egy levél egy Opel klubtól tagoknak:

741e2c9527b673a3.jpg

Az Opel egy külső szervetnek adja át az Opel Múzeum létrehozását.

Az állandó kiállítás helyszine az Opel telephelyén az alkatrészüzletág régi épületei lesznek, kiállítják majd az Opel több mint 300 autós saját gyüjtményét, valamint privát gyüjtemények is kapnak majd lehetőséget a bemutatkozásra.

A megnyitó tervezett időpontja: 2011 Q1.

Megosztás:

hát nem kapkodják el B) 2011 :)

nem értem hogy miért nem tartsa meg sajátkézben . oké hogy gazdasági meg egyéb szempontok de talán ezt valamiféle büszkeségből sem adnám ki egy teljesen külső cégnek . na de ezt a nagyok jobban tudják bizonyára ....

na de majd elmegyünk megnézzük egyszer :)

Megosztás:

szerintem a pénzügyi érvek miatt

hidd el a befektetőknek nincsenek büszkeségi szempontjai

kisebb az alkalmazotti létszám, profiltisztaság megmarad, kizárólag a tőkemegtérülés számít

a GM-nél a nyugdíjalapok vezetői a befktetők

a Benznél azért más mert ott arabok,

a VW-nél a Porsche mondja meg mi legyen

a BMW-nél meg rohan a szekér.

Ha olcsó Opel kell, akkor nincs történelemápolás...

Ha saját múzeum kell, akkor drágább lesz az újautó, azt meg ugye senki nem akarja, ennyire egyszerű....

Megosztás:

hát igen .. rohadt szemét anyagias világot találunk magunk körűl ha kicsit kikukkantuk az "ablakon" ... fogysztói társadalom tönkre teszi az értékeket mind technikai mind kultúrális tekintetben .

aztán ha elromlik vegyél másikat ! így aztán biztosan környezet kímélő vagy ?

lehet nem ide tartozik de én ha tahetném a hatvanas hetvenes évek csendes állóvizét választanám a maga meghitt nyugalmával :)

Megosztás:

hát igen .. rohadt szemét anyagias világot találunk magunk körűl ha kicsit kikukkantuk az "ablakon" ... fogysztói társadalom tönkre teszi az értékeket mind technikai mind kultúrális tekintetben .

aztán ha elromlik vegyél másikat ! így aztán biztosan környezet kímélő vagy ?

lehet nem ide tartozik de én ha tahetném a hatvanas hetvenes évek csendes állóvizét választanám a maga meghitt nyugalmával :)

csak vigyázni kell h melyik kontinens és melyik ország B)

Megosztás:

naa azért az öreglány sem éppen csúnya...meg hátulról okosabb is B) arról nem is beszélve h rendesen van rajta az "L" betü :)

Na ja az L betű.

Ma szerelgettem a kocsit.

Raktam előre halogén hejzetjelzőket.

Most találtam meg őket. Még kb. 2 éve kaptam a Lajbitól.

Bekábeleztem az eldugott hangszórókat és a Mp3-as fejegységet.

Faragtam neki egy kis dobozt amit még bebőrözök és mehet is be a váltóbox-hoz a cucc.

Természetesen a korhű hi-fi is maradt és működik is.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.