Dini Elküldve Július18, 2007 Megoszt Elküldve Július18, 2007 Sziasztok! Van egy Operatős barátom aki referenciákat szeretne csinálni magának és amennyiben lehetséges ( én ajánlottam neki) veterán Opelekről is szeretne felvételeket! Komolyan foglakozik a dologgal vágja is őket tehát akár szép emlék is lesz belölle! Természetesen Ezért pénzt nem kér csupán annyit hogy amibe neki kerül azaz a 1000ft os Digitalis kazetta meg a dvd árát kellene kifizetni de ügye ezt meg is kapjátok. Most nemrégy csinált egy Uralról felvételt ami pár nappal késöbba totalcar oldalara került fel. Amennyiben láttok tis is fantázát akkor irjatok és megpróbálunk össze hozni valamit :) It a film amit az uralról készített: Ural M63 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Július19, 2007 Megoszt Elküldve Július19, 2007 Komolyan foglakozik a dologgal vágja is őket tehát akár szép emlék is lesz belölle! Mondjuk én nem szereném, ha vágná az autómat :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Július19, 2007 Megoszt Elküldve Július19, 2007 Majd akkor nem adunk flexet a kezibe... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július19, 2007 Megoszt Elküldve Július19, 2007 Ugyan! Ha az ember nagyon lelkes, akkor körömollóval is nekiállhat darabolni! :) Mindamellett jó ötletnek tűnik. (No, nem a vágás! B)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Július19, 2007 Megoszt Elküldve Július19, 2007 Sziasztok! Van egy Operatős barátom aki referenciákat szeretne csinálni magának és amennyiben lehetséges ( én ajánlottam neki) veterán Opelekről is szeretne felvételeket! Komolyan foglakozik a dologgal vágja is őket tehát akár szép emlék is lesz belölle! Természetesen Ezért pénzt nem kér csupán annyit hogy amibe neki kerül azaz a 1000ft os Digitalis kazetta meg a dvd árát kellene kifizetni de ügye ezt meg is kapjátok. Most nemrégy csinált egy Uralról felvételt ami pár nappal késöbba totalcar oldalara került fel. Amennyiben láttok tis is fantázát akkor irjatok és megpróbálunk össze hozni valamit B) It a film amit az uralról készített: Ural M63 elgondolkoztat .... tetszik :) korrekt ez a filmecske korrekt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Augusztus5, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2007 Brutus story:Attila blogja videók a fakasztniba építve soha senki nem merte lepadlózni a lezárt reptéren se Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Augusztus5, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2007 ördögien hangzik a sztori ! brutális jószág :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 Brutus... Brutális... Annyira, hogy tényleg a múzeumban a helye :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus6, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 Ma használtam picit a kocsit. Bár nemnagyon örült neki. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 Ebből is láccik, hogy napi használatra alkalmas. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus6, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 Egy elég meredek köves földúton kellett felhúzni a futót . A végén már folyamatosan pörgő kerekekkel húztam. Nem az erővel volt a baj csak kicsi volt a tengelyterhelés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 Tomi, ahogy öregszik az Öreglány, úgy lesz egyre szebb a szememben! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus6, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 Tomi, ahogy öregszik az Öreglány, úgy lesz egyre szebb a szememben! B) Az csak az uccsifuccsi miatt lehet. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus8, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus8, 2007 Na megyek szétkapom a kocsit. Első futómű komplett szilentblock csere. Pár napig el leszek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus8, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2007 ....Pár napig el leszek.... Némi hidegélelmet vihetnél magaddal :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus8, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus8, 2007 Némi hidegélelmet vihetnél magaddal B) Hideg sört viszek. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus8, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus8, 2007 Na kicseréltem az alsó lengőkar szilenteket Bogi apukájának segítségével. Holnap már csak össze kell rakni. A régiek eléggé carul néznek ki. :-( Jelenleg itt tartok: Bent az új szilentek. Régi szilentek 1. Régi szilentek 2. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Augusztus8, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2007 én is tervezek ilyesmit valamikor csak még a cuc nincsen meg hozzá :) vagy le kell gyártatnom , vagy vagy .... bár még nem vészesek csak ha legalvanizáltatom a karokat egyebeket akkor már mindenképpen új kell . rtomi ! csak 1 helyen volt kitámasztva a kocsi ? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Augusztus8, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2007 most nézem van ott egy krokodil is . nem billegett ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus8, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2007 most nézem van ott egy krokodil is . nem billegett ? Nílusi krokodil Hatalmas testű hüllő. Testének alakja a fürge gyíkéhoz hasonló. Ivadékaik is akkorák, mint a nálunk élő legnagyobb gyíkok. A krokodilok hosszú életük alatt átlagban 4-6 méteres óriásokká nőnek, de előfordul közöttük 10 méteres is. Testüket pikkelyek, szarupajzsok és csontos pajzsok fedik. Ezek páncélt alkotnak rajtuk, ezért nevezik a krokodilokat páncélos hüllőknek. A testtömege 750 kg is lehet. nekem elég stabilnak tűnik :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus8, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2007 Nílusi krokodil Hatalmas testű hüllő. Testének alakja a fürge gyíkéhoz hasonló. Ivadékaik is akkorák, mint a nálunk élő legnagyobb gyíkok. A krokodilok hosszú életük alatt átlagban 4-6 méteres óriásokká nőnek, de előfordul közöttük 10 méteres is. Testüket pikkelyek, szarupajzsok és csontos pajzsok fedik. Ezek páncélt alkotnak rajtuk, ezért nevezik a krokodilokat páncélos hüllőknek. A testtömege 750 kg is lehet. nekem elég stabilnak tűnik :) Hol látsz te a képen nílusi krokodilt ? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Augusztus8, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2007 háááát.. nem tudom ... akkor csak én vaok ovatos :) nílusi mi ? ja ! hogy izé krokodil :) ez ilyen zsargon féle B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus9, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus9, 2007 Nem billeg mert támasztja a hátsó két kerék. :) Amúgy meg az éppen szerelt lengőkar alatt is van egy kroki mert azzal engedem le nehogy a rugó pofán verjen. Jaa és rugóősszehúzónak 110-es awab bilincset szoktam használni mert a sima rugóösszehúzó nem fér oda. Ma fogom összetenni. Zsolti,ha kell tudok adni telefonszámot aki nekem is hozta a szilenteket. Az első garnitúra volt 26000 Ft. Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Augusztus9, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2007 az awab bilincses megoldásról majd csinálj már képet, nálam ue szitu Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus9, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus9, 2007 az awab bilincses megoldásról majd csinálj már képet, nálam ue szitu Tessék. Csak a rugó fele látszik ki a futóműből. Azért csak ott van bilincs. (elektromos kulcscsal simán lehet húzni és oldani a bilincseket) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts