rtomi Elküldve Október9, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október9, 2006 Gondolom a Sony házimozi seholsincs hozzá képest! :D Dehát ez tényleg nem ezért van. :lol: Hát nem is. Úgynézki Vasárnap sikerül hosszabbtávon is kipróbálni végre a 2,2-t. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október9, 2006 Megoszt Elküldve Október9, 2006 Úgynézki Vasárnap sikerül hosszabbtávon is kipróbálni végre a 2,2-t. :lol: Merre mentek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október9, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október9, 2006 Merre mentek? Szigetszentmiklós. :D Ha Gregék nem érnek rá :lol: akkor csak kerülünk egyet Pestfelé. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Október9, 2006 Megoszt Elküldve Október9, 2006 Semmi extra, kevesen voltunk. Elnézést, én sem voltam. Én meg azt hittem most a hó második szombatján lesz. :D :lol: Kiderült, hogy az Novemberben lesz úgy. :lol: Öregszem... ;) Rtomi szólt ugyan szombaton, de akkor már késő volt... :D :D persze nagy a család -ha az öcsém lenne le is tagadnám ;) Ezek szerint az öcséd. Hiszen letagadod. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október9, 2006 Megoszt Elküldve Október9, 2006 Ezek szerint az öcséd. Hiszen letagadod. :lol: neked kéne jogásznak menni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Október9, 2006 Megoszt Elküldve Október9, 2006 neked kéne jogásznak menni :lol: Mindig is szerettem volna. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október15, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október15, 2006 MEGJELENT a Veterán újság!!! Az októberi számban egy CQP-ról van cikk és egy kis átfogó írás a hazai OPEL állomány állapotáról a kezdetektől elindúlva. Egyszer az enyém is ilyen céép lesz. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október15, 2006 Megoszt Elküldve Október15, 2006 ezzel ugye nem járnak talikra ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október15, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október15, 2006 ezzel ugye nem járnak talikra ? Hülye vagy? :lol: Ez egy újság. Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Október15, 2006 Megoszt Elküldve Október15, 2006 a karosszériázásához segédkocsit kell építenem a verda alá mekkora kerekek kellenek? ja és mennyiért vegyem őket, hogy ne túl drágán vegyem? egyébként mi lehet a súlya a nyerskarosszériának? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október15, 2006 Megoszt Elküldve Október15, 2006 Hülye vagy? ;) Ez egy újság. :lol: :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Október21, 2006 Megoszt Elküldve Október21, 2006 Bocsi, áthelyeztem a képeket a vegyesbe. Üdv: ND Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve November1, 2006 Megoszt Elküldve November1, 2006 hi, 71-ben volt már a biztonsági övön az a kis rávarrt szövetcetli a gyártó adataival? mindenképpen kell szereznem ha nincs? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November1, 2006 Szerző Megoszt Elküldve November1, 2006 hi, 71-ben volt már a biztonsági övön az a kis rávarrt szövetcetli a gyártó adataival? mindenképpen kell szereznem ha nincs? Szerintem volt. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
HPety Elküldve November3, 2006 Megoszt Elküldve November3, 2006 Üdv! Tud valaki olyan helyet ahol jó minőségben(szépen és tartósan) krómoznak akár nagyobb darabokat(pl lökhárító) is? Hamarosan szükség lenne rá és hátha van valakinek tapasztalata ilyen téren. Mire kell odafigyelni, stb.... Köszi! Peti Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November5, 2006 Szerző Megoszt Elküldve November5, 2006 Érdekes,hogy egyes emberek,hogy elvannak szállva. :blink: Képes elkérni 450 000Forintot elkérni ezért a sz..ar-ért. Akkor én is simán kérhetek az enyémért kétszer ennyit szerintem. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November5, 2006 Szerző Megoszt Elküldve November5, 2006 Sajnos most szóltak,hogy a téli garázs a Rekordnak már nem aktuális. KERESEK valami fedett helyet az autónak úgy kb. Márciusig. Ha valakinek van valami ötlete vagy javaslata az kérem netartsa magában. Köszönöm. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November5, 2006 Megoszt Elküldve November5, 2006 Sajnos most szóltak,hogy a téli garázs a Rekordnak már nem aktuális. KERESEK valami fedett helyet az autónak úgy kb. Márciusig. Ha valakinek van valami ötlete vagy javaslata az kérem netartsa magában. Köszönöm. :unsure: Kirugtak a grázsból? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November5, 2006 Szerző Megoszt Elküldve November5, 2006 Kirugtak a grázsból? :unsure: Akitől lett volna annak lekellett adnia a cégautót(amihez nemkellett garázs). Így visszahozta a szüleitől a saját autóját aminek kell a garázs. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November5, 2006 Szerző Megoszt Elküldve November5, 2006 Sajnos most szóltak,hogy a téli garázs a Rekordnak már nem aktuális. KERESEK valami fedett helyet az autónak úgy kb. Márciusig. Ha valakinek van valami ötlete vagy javaslata az kérem netartsa magában. Köszönöm. :P Megoldódott a problémám. :unsure: :blink: Az esztergomi repülőtér hangárjában lesz elszállásolva az öreglány pár kisrepülő és vitorlázórepülő társaságában. Ezidő alatt kb. havi 5000 forintal fogom támogatni az esztergomi Aero Klubot. ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve November5, 2006 Megoszt Elküldve November5, 2006 Esküszöm nekem is ez volt az első gondolatom, mint lehetőség. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November5, 2006 Szerző Megoszt Elküldve November5, 2006 Esküszöm nekem is ez volt az első gondolatom, mint lehetőség. :blink: Kimentünk Bogi apukájához ő meg mondta,hogy kérdezzük meg a reptérparancsnokot aki éppen ott volt. Jófejvolt. A repülőket nemtudják eléggé összeforgatni és így maradnak "holtterek". Na az egyik ilyet fogjuk kitölteni az öreglánnyal. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve November14, 2006 Megoszt Elküldve November14, 2006 az ohf-n egy topicban C Rekiről és a veteránvizsgáról esett a szó, azon filóztak, h eredti mattult fény vagy tipitopi új lakk kaphat-e H-t. idézet egy hszből: Das Problem mit dem H-Kennzeichen habe ich zum Glück nicht da ich aus der Schweiz komme. Und bei uns ist ja alles etwas anders! Wenn das Auto 30 jahre alt ist,kann es nach einer Prüfung bei der MFK(TÜV) als Veteran eingelöst werden und muss dann nur noch alle 6Jahre zur MFK-Prüfung. Auf ein Nummernschild kann man (je nach Kanton) unbegrenzt Veteranautos einlösen. Und die Versicherungsleistungen sind der Hammer,obwohl die man eigenlich "nur" noch 3000Km im Jahr fahren darf.! Aber wenn der Prüfungsexperte dich nicht mag,dann haste auch hier Pechaua Der Experte den ich hatte mochte mich und mein Auto,und er hat mir den Stempel problemlos gegeben. Obwol ich dachte es würde an der Lackierung scheitern. Aber Er meinte es sei wichtig dass das Auto Original,in guten Zustand und nicht Verbastelt sei. "Habe da auch schon anderes gehört"überrascht Ist ja egal.......Ich hab den Stempel! azt írja: a Svájcban nincs is olyan h Historische zulassung, ha elmúlt 30 akkor megkéred a stemplit és mehetsz tovább, majd legközelebb 6 év múlva, van veteránbizti egy igérettel, h 3000km-t mész vele. valamint: egy rendszámra kantontól függően korlátlan számú veteránautót is bejelenthetsz. Az Ő autója műszakilag jó/rendben, nem barkácsolt-tuningolt, eredeti és ez volt fontos a vizsgabiztos szerint. De hallott már "mást" is, neki mindenesetre megvan a stemplije... na ja, mert a Svájc nem EU Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve November16, 2006 Megoszt Elküldve November16, 2006 Belgium legnagyobb bontója volt valamikor: közel 3000 autó a 60-as 70-es évekből, mára tucatnyi ha maradt Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November19, 2006 Szerző Megoszt Elküldve November19, 2006 Aludj jól "drágaszág" ;) (Köszönöm a reptérparancsnoknak,hogy betehettem a kocsit a hangárba és INGYEN!) :unsure: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts