NeedForSpeed Elküldve Szeptember15, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2006 Szerdán azzal voltam dolgozni. :wub: És hogy megy a gép az új motorral? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember15, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember15, 2006 És hogy megy a gép az új motorral? Ma tudtam kipróbálni rendesen mert eddig megcsúszott a kuplung. De mostmár jó. Megy a motor rendesen. Érezni,hogy van benne kraft. :P Kell még egy pontos gyujtásbeállítás mert csak szemre lett összetéve. Most épp a töltésem szállt el. Nemtommiért. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember16, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember16, 2006 Most épp a töltésem szállt el. Nemtommiért. :wub: Egy generátorcsere megoldotta a dolgot. Köszi NeedForSpeed :P Igaz,hogy Delco volt fent és most Bosch de műkszik. Maradt egy szabad vezetékem amit leszigeteltem mert azt mondta a villanyász haverom,hogy nemkell az oda. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Szeptember16, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2006 Egy generátorcsere megoldotta a dolgot. Köszi NeedForSpeed B) Igaz,hogy Delco volt fent és most Bosch de műkszik. Maradt egy szabad vezetékem amit leszigeteltem mert azt mondta a villanyász haverom,hogy nemkell az oda. :P Nincs mit! Remélem most már lehet vele csapatni?! A rekord e ben megdöbbentően nagyot ment az a motor. :wub: Csattogás a hidrotőkékből elmúlt? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember16, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2006 Szeretném megköszönni a veterános tagoknak a segítséget, amit a mostani hétvégén nyújtottak a kecskeméti Opel kereskedő telephelyén. Köszönjük a részvételt az autóknak és a tulajdonosoknak is. Blitz - Manta A Berlina - Ascona B Lightning - Rekord B Ötvös Tibor - kadett C Csináltam pár képet, hamarosan feltöltöm őket. Fotók Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember16, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember16, 2006 Nincs mit! Remélem most már lehet vele csapatni?! A rekord e ben megdöbbentően nagyot ment az a motor. :wub: Csattogás a hidrotőkékből elmúlt? :P "Safhauzen" :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember17, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember17, 2006 Ma egy kicsit hízott a májam. :wub: :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember17, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2006 Mecsek relé 1968 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 Ma egy kicsit hízott a májam. :wub: :P :P dessszéééép B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember18, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 Szombaton kaptam Cecétől :wub: két ajtókárpitot. B) a Rekibe. Én sajnos azok nélkül vettem :P és padlószőnyegből csináltam a jelenlegi kárpitokat. Most belekezdtem az új kárpitok felturbózásába. :lol: Most így néznek ki.(remélem Kecsóig készlesznek. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 Szombaton kaptam Cecétől :wub: két ajtókárpitot. :lol: a Rekibe. Én sajnos azok nélkül vettem :P és padlószőnyegből csináltam a jelenlegi kárpitokat. ... Most belekezdtem az új kárpitok felturbózásába. :D Most így néznek ki.(remélem Kecsóig készlesznek. :P Nekem teccet a padlószőnyeges verzió is, azt hittem, original :P :P Azért teccenek ezek a kárpitok is - jó a színük, megy a fehér kocsihoz és nem szakadt a műbőr és a díszléc is elmegy - csak rosszlány koszosak... De mintha nem pont passzolnának a kapaszkodóhoz. És mi van a hátsó kárpitokkal? Azok passzolnak ezekhez? (megmondom őszintén, most nem tudom visszaidézni, milyenek... B) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember18, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 Nekem teccet a padlószőnyeges verzió is, azt hittem, original :P :P Azért teccenek ezek a kárpitok is - jó a színük, megy a fehér kocsihoz és nem szakadt a műbőr és a díszléc is ok - csak rosszlány koszosak... De mintha nem pont passzolnának a kapaszkodóhoz. És mi van a hátsó kárpitokkal? Azok passzolnak ezekhez? (megmondom őszintén, most nem tudom visszaidézni, milyenek... :wub: ) "képpel nem idézünk hozzászólást" B) Már az egyiket le is pucoltam. Gondolkodtam,hogy maradjon-e bordó vagy lefessem feketére. De a bordó az megy a tetőkárpithoz és van két klafa kézzel készített FA könyöklőm. A mostani könyöklők azok kocka Ladából lettek átmentve. Szóval szerintem marad a bordó és majd a hátsókat is átvariálom bordóra. Jaa meg az üléshuzatban is vannak piros kis minták. Szóval szerintem elütni nem fog szinben szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 "képpel nem idézünk hozzászólást" :lol: Már az egyiket le is pucoltam. Gondolkodtam,hogy maradjon-e bordó vagy lefessem feketére. De a bordó az megy a tetőkárpithoz és van két klafa kézzel készített FA könyöklőm. A mostani könyöklők azok kocka Ladából lettek átmentve. Szóval szerintem marad a bordó és majd a hátsókat is átvariálom bordóra. Jaa meg az üléshuzatban is vannak piros kis minták. Szóval szerintem elütni nem fog szinben szerintem. Tuti lesz az, nem is emlékeztem, hogy a tetőkárpit bordó - tök fekete maradt meg bennem.. :wub: Azért ezt a kockalada dolgot nem gondoltam volna :P Most már kíváncsi vagyok nagyon, milyen lesz. Ha megvan, nyomj képeket, mert nem hiszem, hogy le tudok menni hó végén Kecskemétre :P PS: már rutinyos vagyok, rögtön javítom, ha elfelejtem kiszedni a képeket az idézetből :D B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember18, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 Tuti lesz az, nem is emlékeztem, hogy a tetőkárpit bordó - tök fekete maradt meg bennem.. :wub: Azért ezt a kockalada dolgot nem gondoltam volna :P Most már kíváncsi vagyok nagyon, milyen lesz. Ha megvan, nyomj képeket, mert nem hiszem, hogy le tudok menni hó végén Kecskemétre :P Ok de nemfogom elkapkodni. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember24, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember24, 2006 A nemrég kapott ajtókárpitjaim kisebb átalakuláson mentek keresztül. :P Jelenleg így néz ki az egyik. Boogie sokat segített! köfii :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Szeptember24, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2006 képeket keresek Opel szervízautókról pl: ADAC, ÖAMTC, versenycsapatok szervízkocsijairól belső térről, felszereltségről is kellene, leginkább Ascona A, Kadett C, Rekord B C D, meg Blitz jöhet szóba Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Szeptember25, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2006 A nemrég kapott ajtókárpitjaim kisebb átalakuláson mentek keresztül. B) Jelenleg így néz ki az egyik. Boogie sokat segített! köfii :wub: Valld be, hogy vettél újat :lol: :P Nagyon szép lett, jó sokat suvickolhattátok.... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember25, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember25, 2006 Valld be, hogy vettél újat :lol: :P Nagyon szép lett, jó sokat suvickolhattátok.... :wub: Már fel is szereltem. B) Sajna nem pont mint az új de nekem tetszik ígyis. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Szeptember25, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2006 Már fel is szereltem. B) Sajna nem pont mint az új de nekem tetszik ígyis. :P Szerintem is naon faca, a képen legalábbis nagyon jól mutat. :P Nem gondoltam volna, hogy egy kis krómléc meg műbőr ilyen sokat dob az autón! Majd élőben is megnézem eccer... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Szeptember25, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2006 Szerintem is naon faca, a képen legalábbis nagyon jól mutat. :P egy kis krómléc Ez jóó! :P Én raktam fel. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
lightning Elküldve Szeptember25, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2006 Hú az anyja!! Ez nagyon OK lett!!! De hogy sikerült feketére súrolni???!! :P Ez most festés, vagy áthúztad???? Gratula! Vihetem az enyémet is???? :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Szeptember25, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2006 Ez most festés, vagy áthúztad???? Gratula! Vihetem az enyémet is???? :wub: A feketét Tomi fújta rá, én meg húztam a krómcsíkot. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember25, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember25, 2006 A feketét Tomi fújta rá, én meg húztam a krómcsíkot. :wub: Jobb mintha fékcsíkot húztál volna. :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Szeptember29, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2006 Inkább ide írom, mert csak részben GT téma: Ma csúnyán benéztem egy autót Az Üllői végén egy autópiacon sok veterán várja az újjászületést, és ahogy suhantam, köztük mintha egy GT kandikált volna ki, csak a tetővonalat láttam a hátsó kisablakkal, meg ilyesmi.... satufék, kiállás, bementem.... sajna nem az vót, "csak" egy Porsche 912... jól megviccelt, tök hasonló volt a tetőíve. Persze gyanús lehetett volna a krómkeret az ablak körül, meg hogy a hátsó ablak felett nem volt szellőző... Kérdeztem a tulajt, nem is hallott GT-ről... Miután elmagyaráztam mit akarok már derengett neki mi az, de nem tudott segíteni... (OFF, de gyönyörű autók vannak ott, kedvenceim a 912-es is, meg két Volvo Amazon, és egy kupé Jaguar XJ, meg sok más - mind szanaszét rohadva, nagyon szomorú látvány, de a lehetőség bennük van. Viszont állapotukhoz képest elég drágák ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Szeptember30, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2006 Igen, sajna erről már volt szó. Ma Magyarországon ha valami roncsot meg akarsz venni, a tulaj egyből azt hiszi, hogy hatalmas pénzt ér, biztos keresni akarsz rajta, biztos millókat ér és nehogymá!!! Rámond valami heroinárat. Így árulnak a "papa" által egy élet alatt összespórolt, halála után feleslegessé vált szitává rohadt Zaporozsecet 100-150 ezrekért. ;) Meg a D Rekordok a másik topikban, amiket ha fizetnének elvinné vki (ami már elebe tízezres nagyságrendű ktg), de 60-80 ezerért hülyeség, mikor 2-300-ért vannak szépek. A Jaguárokról meg annyit, hogy mint régen mondtam, egy sportautó ITT kezdődik. Mindezt 300 ezer ft alatt. Jó nem? :lol: (Egyszer lesz ilyenem :lol: :D :D .) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts