rtomi Elküldve Augusztus29, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus29, 2006 Na az akku feltöltése után röffent a motor. :wub: Gázadáskor befullad és alapjárat sincs de holnap délután megejtjük a finombeállításokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus29, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2006 Nekem ugyanezt csinálta, amikor a 2.0-áshoz hangolt légtömegmérő volt rajta. Remélem, csak azt kell állítani, és már pöpec is az Öreglány. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus29, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2006 Hajrá Tomi! Nagyon ügyes vagy te! Neked nincs akadály! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 Gartutla, ez jól hangzik!! :P Remélem holnap sikerül összelőni a dolgokat. :P :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 Ha klappol minden, akkor sem jöttök evvel a blitzre??? Vagy még nincs olyan állapotban... Amúgy tényleg gratula Tomi! Ügyi vagy... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 Ha klappol minden, akkor sem jöttök evvel a blitzre??? Vagy még nincs olyan állapotban... Amúgy tényleg gratula Tomi! Ügyi vagy... :P A kuplung és a gázbowden nincs bekötve még.(kisebb átalakításra vár),a motorháztető is a falon lóg még. Megaztán egyből ekkora útra menni vele azt nem vállalom be. Majd helyben kell még tesztelni de Kecsóra már azzal megyünk. :wub: (Tomi voltam uff...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 Majd helyben kell még tesztelni de Kecsóra már azzal megyünk. :wub: Erős motor, hátsókerék, gokart pálya... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 Erős motor, hátsókerék, gokart pálya... :wub: meg 175-ös gumi? :P csak óvatosan :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus30, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 Na ez is megvan. Szépen pöfög alapjáraton a motor és a lapot is veszi rendesen. Pár szelep még csattog mert a hosszú állás alatt a hidrotőkék elengedték az olajat. Van egy vákuumcső amit összeszív a vákuum. Keresnem kell egy jót oda. Akinek van ötlete netartsa magában. :wub: Szóval jövőhéten meghekkelem a bowdeneket. (kuplung-gáz) és indúlhat a próbakör. Azért jól televan a motortér. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 Hát, én még az enyémben látok annyi helyet, hogy majd egy kompresszort begyűrjek. :wub: Ebben is van még hasonló jóságnak hely. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 a világoszöld vastag? pl a fékszervő vákuumcsöve jó oda is nem? szövetesben még szép is korhű is. Kecsón a Puskin utcában kapható :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus30, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 a világoszöld vastag? pl a fékszervő vákuumcsöve jó oda is nem? szövetesben még szép is korhű is. Kecsón a Puskin utcában kapható :wub: Nem. A középső L alakú aminek a szívosorba megy bele a rövidebbik szára. Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 arra nincs tippem, de talán tegyél bele rugót bandázsba csavarba, mint a vízcsövekben is van, vízcsőben perzse nincs bandázsba, de annak a fala vastagabb is ha más nem lesz Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus30, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 Na ez az a vákuumcső. A hossza 30 centi és a kisebbik száránál a cső átmérője 18 mm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 Na ez az a vákuumcső. A hossza 30 centi és a kisebbik száránál a cső átmérője 18 mm. http://img.tar.hu/opeltomi/img/25490542.jpg Nem lehetne olyan csőre kicserélni,aminek fémszövet van a külsején is,flexicső aszem a neve!? :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus30, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 Nem lehetne olyan csőre kicserélni,aminek fémszövet van a külsején is,flexicső aszem a neve!? :wub: Azt nemtudom. :P De képpel ne idézz. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 Tomi! Jó lett a cső? átmérő... hossz... stb.? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember5, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 Tomi! Jó lett a cső? átmérő... hossz... stb.? Szerinted? :wub: A munkaidőn kívül csak alszom annyira fáradt vagyok. :P Majd ugyis szólok,ha megpróbáltam. :P Egyenlőre nincs lelkierőm elmenni a garázsig. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 ocké. :P Majszoljál! :P :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember7, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 A Veterán ujság legfrissebb számában az első oldalak valamelyikén van egy kis cikk a szegedi veterán Opel Találkozóról. Két kép is van a cikkhez és az egyiken látszódik a kocsim Blitz autói mögött. :wub: :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember7, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 Na ma is szögeltem egy kicsit. Kicseréltem aotortartó bakot (540 Forint meg egy kis faragás) és bekötöttem a gázbowdent. Már csak a kuplungbowdenre kell valami megoldást találni és indulhat a próbakör. :wub: A hidrotőkék elhallgattak és nagyon finom hangja van a 2,2-esnek. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Szeptember7, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 milyen bakot tettél be? cikkszáma vagy ilyesmi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember7, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 milyen bakot tettél be? cikkszáma vagy ilyesmi? Kivettem a régit,levittem a boltba és kértem egy olyat. És adtak . Link to comment Megosztás: More sharing options...
lightning Elküldve Szeptember9, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2006 Kivettem a régit,levittem a boltba és kértem egy olyat. És adtak . Motortartó bakot??? 540.- Ft -ért????????????? Hm.... Jó lehet a moci! Kicsit írigykedek! :wub: Nekem is rendbe kellene már tenni..... Ja a veteránban jó a beszámoló a taliról, de a fickónak adtam egy CD-nyi képet, ahhoz képest nem valami nagy beszámoló készült..... na de ennek is örüljünk. A Retro magazinosok is csináltak riportot, kíváncsi vagyok az milyen beszámoló lesz. Ezek mehetnek majd a klub archívumba! Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember9, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember9, 2006 A Retro magazinosok is csináltak riportot, kíváncsi vagyok az milyen beszámoló lesz. Ezek mehetnek majd a klub archívumba! Hát az sem valami sok. :P Megvettem az ujságot. Nem vitték túlzásba sajnos. :wub: (legurultam a Rekorddal a benyakútra kereketpumpálni) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts