rtomi Elküldve Augusztus21, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus21, 2006 Akkó nem... :) :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus21, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2006 Jöttök fel valamikor, vagy Blitzig fialtassam... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus21, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus21, 2006 Jöttök fel valamikor, vagy Blitzig fialtassam... :unsure: Ahha megyek-ünk. Én valamelyik nap délelőtt kábelt vásárolni Boogie autójába az erősítőhöz, vagy esetleg Lurdy Csütörtökön? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus21, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2006 Nekem az is jó, ha nem pont aznap este kell mennem szerzősét aláírni a lakással kapcsolatban...de addig még úgy is értekezünk..vagy kiküldöm Coupeval, ha én nem tudnék elmenni... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus21, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus21, 2006 Nekem az is jó, ha nem pont aznap este kell mennem szerzősét aláírni a lakással kapcsolatban...de addig még úgy is értekezünk..vagy kiküldöm Coupeval, ha én nem tudnék elmenni... :) Gyóó akkor csütörtök este. :unsure: És akkor csak egyszer kell felmenni mert megejtjük a kábelvásárlást is előtte egyfüst alatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus21, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2006 Megint füstös kábelt kell vennetek??? Csak jól nézd meg jól le legyen szigetelve nehogy most itt jöjjön majd ki a füst... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus21, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus21, 2006 Megint füstös kábelt kell vennetek??? Csak jól nézd meg jól le legyen szigetelve nehogy most itt jöjjön majd ki a füst... :) Az Ákié volt és az erősítő. :D Jaja erősítő és SUB megy a Mantába Hic kartárs közreműködésével. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus21, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2006 :unsure: tyúúú tííínyleg... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus28, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus28, 2006 Licitáltam a vaterán egy OPEL prospektusra. Ilyen Eddig énvok a nyerő és másfél óra múlva lejár. Tök izgulok. :wub: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus28, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2006 Hogy áll az Öreglány Tomi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus28, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus28, 2006 Hogy áll az Öreglány Tomi? Ha lejár a licit a prospektusra akkor indulok Dorogra fagyállót venni. Aztán bekötöm amaradék vízcsövet. Lecserélek egy jeladót. Folyadékfeltöltés(olaj,víz) és indítom. A gyujtás jelre van téve elvileg indulnia kell. Már jólenne ,ha készlenne. :wub: Hétvégén már meglett volna de a Mantát készítettük fel a Blitzre. :P Még szerencse,hogy a héten megint szabin vagyok. :P B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus28, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2006 Ha lejár a licit a prospektusra akkor indulok Dorogra fagyállót venni. Aztán bekötöm amaradék vízcsövet. Lecserélek egy jeladót. Folyadékfeltöltés(olaj,víz) és indítom. A gyujtás jelre van téve elvileg indulnia kell. Már jólenne ,ha készlenne. :wub: Hétvégén már meglett volna de a Mantát készítettük fel a Blitzre. :P Még szerencse,hogy a héten megint szabin vagyok. :P B) Akkor ma már bőven játni fog, ha minden igaz? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus28, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus28, 2006 Akkor ma már bőven játni fog, ha minden igaz? :wub: Ahha. Csak még egy mocitartó bakort kell cserélnem mert elszakadt a beemeléskor,meg a kuplungbowden csere és a gázbowden bekötés lesz hátra. De az ráér majd csak indúljon be előbb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus28, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2006 Szurkolok nagyon!! Aztán majd értesíts minket a fejleményekről!!! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus28, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus28, 2006 Az élet apró örömei. :wub: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Augusztus28, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2006 Ennyiért ez ajándék volt!!! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus28, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus28, 2006 Ennyiért ez ajándék volt!!! :P A következő kiszemeltem EZ :wub: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Augusztus28, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2006 Nem hinném, hogy rádlicitálnának. Az emberek nagyrésze sajnál még egy ezrest is ilyenre. Igaz nem ide tartozik, de nekem is rengeteg prospektusom van fenn a vaterán, de az úgymond presztizsmárkák (audi,bmw,mercedes,vw) után a kutya sem érdeklődik, a toyotát pedig szétkapkodták. OFF vége. Én is tudtam még öcsémnek venni egy E2 Rekord katalógust, de a szerencsétlen úgy elrakta, hogy azóta sem találja. Asszem 2500+postaköltség volt, és amiszívás, hogy francia vagy holland nyelvü. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus28, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus28, 2006 Nem hinném, hogy rádlicitálnának. Az emberek nagyrésze sajnál még egy ezrest is ilyenre. Igaz nem ide tartozik, de nekem is rengeteg prospektusom van fenn a vaterán, de az úgymond presztizsmárkák (audi,bmw,mercedes,vw) után a kutya sem érdeklődik, a toyotát pedig szétkapkodták. OFF vége. Én is tudtam még öcsémnek venni egy E2 Rekord katalógust, de a szerencsétlen úgy elrakta, hogy azóta sem találja. Asszem 2500+postaköltség volt, és amiszívás, hogy francia vagy holland nyelvü. Egy Rekord prosit nekem is vettél. Nememlékszel? B) Na a motorcsere proyektemet befejeztem. Összeraktam a kocsit,feltöltöttem olajjal-vízzel és ráindítottam. A befecsiknél nyomta a benyát mintha muszáj lenne. :P Nemvolt mit tenni. Szívósor le és az összes benzincsövet kicseréltem. Megint összeraktam és indítottam. Jó hír,hogy forog a motor. :lol: viszont nincs benne benya. :wub: Holnap tankolás és újabb próbálkozás. Jólenne,ha beindúlna mert már unom a szerelgetést. Nyakig olajos vagyok minden délután. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Augusztus28, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2006 De legalább beindult. A csőcseréken túl vagyok, benya van, mégsem indul benzinnel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus28, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus28, 2006 De legalább beindult. A csőcseréken túl vagyok, benya van, mégsem indul benzinnel. Nem indult be :wub: csak azt írtam,hogy forog a motor. (nincs beállva) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus28, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2006 Nem indult be :P csak azt írtam,hogy forog a motor. (nincs beállva) Azért ez jó hír, nem semmi meló volt eddig is eljutni. B) :wub: Holnap azért szerintem a benzin elég sokat fog javítani a beindulási esélyeken. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus29, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2006 Drukkolunk! Jut eszembe ma már ma van??? Voltál már tankolni, és pöfög már a kisasszony???? :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Augusztus29, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2006 Anti.Te kis türelmetlen.Nem mindenki huhog éjjel-hajnalban. Ma én is csinázni fogom a rekordot, mert lépten-nyomon megszólnak, hogy repedtfazék hangja van, amin nemis csodálkozom, mert a kipuffcsövet csinálták, és a hegesztéseket nem varrták végig, a középdobból pedig kidobtak mindent. Pluszba még a hátsó hidat is cserélnem kellene, de ahhoz lusta vok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus29, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus29, 2006 Drukkolunk! Jut eszembe ma már ma van??? Voltál már tankolni, és pöfög már a kisasszony???? :wub: Most keltem fel. Majd délután megnézem. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts