rtomi Elküldve Július11, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Július11, 2006 Ha esetleg el akarod adni az alukat tárgyalhatunk, mert sztem megfelelően kicsi az ET-je :huh: ET 12-es BMW Bavaria felnik 15X7-es a méretük és eladóak mostmár. :lol: Festeni mindenképp kell őket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Július11, 2006 Megoszt Elküldve Július11, 2006 ET 12-es BMW Bavaria felnik 15X7-es a méretük és eladóak mostmár. :D Engem meg sem kérdezel?? :) Tán megvenném. :lol: Amúgy csudiszéép lett az ótód, sőt: egyre szebb! :huh: :D Élőben is látni szeretném ám! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július11, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Július11, 2006 Engem meg sem kérdezel?? :) Tán megvenném. :lol: Amúgy csudiszéép lett az ótód, sőt: egyre szebb! :huh: :D Élőben is látni szeretném ám! :) Holnap azzal megyek hozzád. :D A biznicet meg megbeszéljük majd. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Július11, 2006 Megoszt Elküldve Július11, 2006 Akkor indulhat a licit. :huh: De biztosra veszem nem én leszek a befutó :lol: .De a családi békénél semmi sem ér többet. Ha mégis van esélyem írj püt. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 elég érdekes: fixre beépített lamdaszonda Palm-mal: log screen, tuning után, közben... kb 400eur http://www.zeitronix.com/ még néhány verzió: http://www.lambdatool.de/ tessék megnézni ezt is: software vagy: http://www.taunus-biker.de/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Ma voltunk egy srácnál, aki egy C Rekord Coupe-t épít, és elég jól elhaladt, csak kicsit most elakadt. Egy kis beszélgetés után megnéztük a másik telken rohadó kincseit is, amelyek alkatrésznek vannak ott. Nem semmi egy gyüjtemény! Egy kétajtós (nem coupe) C Rekord, és egy 2.5-ös négyajtós A Commodore. Gyönyörű vasak! Megette már őket az idő, de még javíthatóak. Képek most nincsenek, de ha újra arra járok, viszek gépet is. Egyébként ha valakinek van B Commodore-ja, akkor a srácnak vannak hozzá cuccai, amik nem kellenek neki, de sajnálja kidobni őket. Ajtók, meg még pár cucc. Ha érdekelne valakit esetleg, annak majd Pü-ben küldök tel. számot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Július29, 2006 Megoszt Elküldve Július29, 2006 A mostani Classic Motors-ban van egy cikk a 35 éves Steinmetz-ről itt pedig néhány kép látható a Steinmetz 2006-os dolgozói találkozójáról. a képek többségén a fenti újság címlapján látható Commo, tökéletesen restaurálva, állítólag még a matrinyák gyűrődéseit is reprodukálták. Jelenlegi tulajdonosa évekkel eezelőtt vásárolta, mikor egy Steinmetz gyüjtő "valószínűtlenül" szép árat kínált érte, akkor derült ki, h ez az az autó amelyik Spa-ban 1970-ben a 10. rajtszámmal indult. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus7, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus7, 2006 Na nekem is elkezdődött az izmosító proyekt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus8, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2006 No akko' hajrá hajrá! Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus8, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus8, 2006 No akko' hajrá hajrá! Nem kell rá haj. :unsure: :) :D :lol: Jaa marad a 2000-es kábelköteg meg légtömegmérő stb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus9, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus9, 2006 Dolgozom. Már csak 3 erős ember kell kiemelni a vas szörnyet a katlanból. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus9, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2006 Mikorra kéne ez a segítség? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus9, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus9, 2006 Mikorra kéne ez a segítség? :) Elvileg megvagyunk 4-en pont. Köszi. :unsure: Most éppen más programok miatt csúszik a dolog. Sietni nem kell mert a Blitzre Mantával megyünk ugyis-ugyis. Megaztán ott a Kadett is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus13, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus13, 2006 Na ma kiugrott a régi moci a kocsiból. :) Holnap váltó és olajdekli csere aztán szerdakörül megy be az újabbik. :unsure: Befűztük az ékszíjakat és egy vascsövet: Aztán hopp: Aztán letettük szépen a földre. Most pedig OTT tátong a katlan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus15, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus15, 2006 Na ma megvolt a váltócsere. Sikerült kiviteleznem egyedül 15 perc alatt. :unsure: :) Az olajteknőt is átcseréltem a mocitartó bakokkal együtt. Holnap délután már mehet is be a helyére a kettőkettes. :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 Hú de izgii!!! Majd szólj ha kész lesz, lecsekkolom, és akkor lehet, hogy megint mehetsz előttem... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus16, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 Hú de izgii!!! Majd szólj ha kész lesz, lecsekkolom, és akkor lehet, hogy megint mehetsz előttem... :unsure: Csak majd nem kell nyelned a füstöt meg nembiztos,hogy utol fox érni. :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 Hoopáhé! Ebbe a konvojba lehet, hogy én is becsatlakozom majd! :unsure: Éljenek soká a 22E-k! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus17, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus17, 2006 NNa ez is bent van. :unsure: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus18, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus18, 2006 Ma is szereltem kicsit. Kipuffogósor,szívósor,önindító,szelepdekli stb.... A kuplung bowdenen és a gáz bowdenen alakítani kell majd :D A viszkokuplungos vízpumpát is lekell cserélni mert közelvan a hűtőhöz. :unsure: Nem ér bele de jobb az óvatosság. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Augusztus19, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2006 Luxemburgban regisztrált veteránautók: http://www.acl.lu/amicale készült az luxemburgi autóklubok és a luxemburgi nyilvántartási hivatal együttműködésében. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus21, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus21, 2006 Ma volt megint egy kis szerelés. Vizpumpa csere,generátor felrakás,gyujtás,vízhűtő és termosztátház felrakás. Holnap vízcsöveket kell válogatni és azokat bekötögetni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus21, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2006 Ha nincs már miből, akkor szólj Tomi! Van nálam valamid... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus21, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus21, 2006 Ha nincs már miből, akkor szólj Tomi! Van nálam valamid... :) Ilyen hamar? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus21, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2006 Akkó nem... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts