monza Elküldve Március28, 2011 Megoszt Elküldve Március28, 2011 Tényleg nagyon jól sikerült a találkozó. Meg,hogy ennyi résztvevő is jelen volt. A Gulyás meg tényleg fantasztikus volt.. Minnél többet ( mennyiségre értem ) főzünk annál jobban érnek össze az ízek. negyed kiló húsból még íze sincs a levesnek.. FINOM volt... _ És köszi a szervezésért... Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március28, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Március28, 2011 Tényleg nagyon jól sikerült a találkozó. Meg,hogy ennyi résztvevő is jelen volt. A Gulyás meg tényleg fantasztikus volt.. Minnél többet ( mennyiségre értem ) főzünk annál jobban érnek össze az ízek. negyed kiló húsból még íze sincs a levesnek.. FINOM volt... _ És köszi a szervezésért... Képeket!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Március28, 2011 Megoszt Elküldve Március28, 2011 <a href="http://"%20 %20<a%20href="http://monza-attila.xfree.hu/218598""%20target="_blank">http://monza-attila.xfree.hu/218598"</a>" target="_blank">Esztergom</a> Még teszek fel párat ,később.... Vagy-- http://monza-attila.xfree.hu/218598 ---- Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március29, 2011 Megoszt Elküldve Március29, 2011 Nem ismeri vki ezt az autót: http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/omega...avan_gl-4602213 ? Láttam a háttérben van eghy B Ascona azért itt kérdeztem. A mail címe tib74kakucfrímélhu. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március29, 2011 Megoszt Elküldve Március29, 2011 Mármint gulyáslevest most főztem először, és ennyi emberre ráadásul. Szoktam itthon főzni, ne értsétek félre! :P :P Lebuktál... éhezteted a fiúkat otthon... <_< :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március29, 2011 Megoszt Elküldve Március29, 2011 Ő Lacházán volt... <_< FB link...klikk-katt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március29, 2011 Megoszt Elküldve Március29, 2011 Nem ismeri vki ezt az autót: http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/omega...avan_gl-4602213 ? Láttam a háttérben van eghy B Ascona azért itt kérdeztem. A mail címe tib74kakucfrímélhu. Ezzel az omegával szemeztem még nyár végén/ősszel <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március29, 2011 Megoszt Elküldve Március29, 2011 Ezzel az omegával szemeztem még nyár végén/ősszel :angry: Én is úgy emlékeztem, hogy nemrég volt hirdetve. Csak reméltem, valaki ismeri a tulajt, és ezen ismeret felhasználásával el tudnám boltolni vele a belső ajtónyitó kilincsek mögötti fabetétet. Régóta szeretnék ilyet, de még nem botlottam eladó példányokba <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Március30, 2011 Megoszt Elküldve Március30, 2011 Az asconára vissza térve! nem ezt hirdették?? Mondjuk a színe stimmel... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Március30, 2011 Megoszt Elküldve Március30, 2011 Ő Lacházán volt... <_< FB link...klikk-katt... Gyönyörűek. sajnos mi Esztergomban tartottuk az első össze jövetelünket. Lacházáról 8 kor indultam, sajnos . este meg már késő volt ,hogy ki nézzek .. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április22, 2011 Megoszt Elküldve Április22, 2011 Még mindig szép a monza Atti ! Asszem szerdán láttalak Gyálon B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Április23, 2011 Megoszt Elküldve Április23, 2011 Gyönyörűek. sajnos mi Esztergomban tartottuk az első össze jövetelünket. Lacházáról 8 kor indultam, sajnos . este meg már késő volt ,hogy ki nézzek .. Őket láttam már. Sőt az öregebbet. Kecskeméten és a show -on is ki volt állítva.. Sajnos én azért nem mentem ki mert nem értem volna fel időbe Bp. re. Én voltam a felvezető kocsi. B) .. Jó buli volt. Gondolom a lacházi is sikeres volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Április23, 2011 Megoszt Elküldve Április23, 2011 Még mindig szép a monza Atti ! Asszem szerdán láttalak Gyálon :) Szia. Kolbászolok vele ide oda az biztos. B) .. Mutogatom a kicsikét. Sajnálom de szerda pont nem én voltam, mert akkor Tatán Voltam.pont Fotózáson. :( ... Amit láthattál szerintem. Az Sötét kék és 5 küllős kereke volt és az 79 es. Most kb egy hónapja adták el , Pestiek!! Hogy ki vette meg azt nem tudom. -- Amúgy köszi. Más is meg dicsérte... :D -- Ja van eladó Monzám--- amit meg lehet csinálni szépre.... :) .. De te OMIKÁZOL :) .. Jó locsolkodást. Szép Hétvégét... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április24, 2011 Megoszt Elküldve Április24, 2011 Szia. Kolbászolok vele ide oda az biztos. B) .. Mutogatom a kicsikét. Sajnálom de szerda pont nem én voltam, mert akkor Tatán Voltam.pont Fotózáson. :( ... Amit láthattál szerintem. Az Sötét kék és 5 küllős kereke volt és az 79 es. Most kb egy hónapja adták el , Pestiek!! Hogy ki vette meg azt nem tudom. -- Amúgy köszi. Más is meg dicsérte... :D -- Ja van eladó Monzám--- amit meg lehet csinálni szépre.... :) .. De te OMIKÁZOL :) .. Jó locsolkodást. Szép Hétvégét... A másik nap sem jártál arra ? Lehet nem szerda volt....a másik az azev felnis ? Mvok-s autó most nem jut eszembe a tulaj neve...700 körül hirdették... Melyiket adod el ? Képeket ! Nem kell az autó sajnos csak úgy megnézném---vagyis várj megnézem nyertem-e a lottón... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április24, 2011 Megoszt Elküldve Április24, 2011 Nem nyertem B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április24, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Április24, 2011 A másik nap sem jártál arra ? Lehet nem szerda volt....a másik az azev felnis ? Mvok-s autó most nem jut eszembe a tulaj neve...700 körül hirdették... Nyúzó Gyula B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április24, 2011 Megoszt Elküldve Április24, 2011 Nyúzó Gyula :D Igen, rá gondoltam B) Majdnem naponta látom az ex Ascona Voyage-át..Melcsi visszavette. Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 Igen, rá gondoltam B) Majdnem naponta látom az ex Ascona Voyage-át..Melcsi visszavette. Tessék venni egy idősödő Opel Kocsit... Igen az A Gyula Monzája volt. / nam neki Másik Opel amivel Dicsekedhet majd. :D ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 Opel karbi ingyen vihető. Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Április29, 2011 Megoszt Elküldve Április29, 2011 Opel karbi ingyen vihető. pedig ez igazi kincs. Persze , ha kell és Nincs. az a gáz!! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április29, 2011 Megoszt Elküldve Április29, 2011 pedig ez igazi kincs. Persze , ha kell és Nincs. az a gáz!! B) Biztos, hogy nem dobom ki, hátha vmikor jelentkezik érte valaki :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Április30, 2011 Megoszt Elküldve Április30, 2011 Biztos, hogy nem dobom ki, hátha vmikor jelentkezik érte valaki B) mindenkinek akkor kellenek az ilyen free dolgok miután kidobja az ember...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Május1, 2011 Megoszt Elküldve Május1, 2011 mindenkinek akkor kellenek az ilyen free dolgok miután kidobja az ember...... Na igen. és persze tárolási gondok vannak. Meg annyi cuccot hol tud elraktározni?? -- Tényleg így van. Mikor ténylegesen el ajándékoznák a dolgokat akkor nincs jelentkező. Persze ezek szerint nem is kell akkor még senkinek. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Június3, 2011 Megoszt Elküldve Június3, 2011 http://totalcar.hu/kozosseg/rsvptc/2011/06...magyar_veteran/ ez azért érdekes.....magam is tudok ezen kívül pár hasonló esetet....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Június4, 2011 Megoszt Elküldve Június4, 2011 -- Még ,hogy ritka eset. :D Én is hallottam már egy-két dolgot erről a magyar minősítésről... Szemetek.. És persze pénz éhesek. -- Minősítés lejár a tulaj váltásakor.. :D .. Röhejes--- ami itt folyik ebben az országban.de tényleg.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts