Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Az meg nem lehet túl jó jel hogy valaki nyáron megveszi, tesz bele egy másik motort és eladja :D

Na igen. Érdekes,hogy bele tesz egy kis lóvét és utána meg eladja. szinte annyiért mint vette!! Hol van ebben a buli?? Biztos mikor alá ment látta a nyúlványokat és utána nézett, hogy mit mennyiért tud be szerezni. És le szakadt az álla. :D

El ment a kedve a kocsitól. Ebben az esetben pedig olcsóbban kéne eladnia. Sztm. :lol:

De mint forma és megjelenés az nekem is be jön. Én is el fogadnám szívesen. Occsóbban-- és jöhet a lakatolás -- Kárpitozás.- Vagy egy szép GMC belsőt bele!! Nagy fotelokkal. Szex mentest,persze. B) .. :D

Elküldve
Na igen. Érdekes,hogy bele tesz egy kis lóvét és utána meg eladja. szinte annyiért mint vette!! Hol van ebben a buli?? Biztos mikor alá ment látta a nyúlványokat és utána nézett, hogy mit mennyiért tud be szerezni. És le szakadt az álla. B)

El ment a kedve a kocsitól. Ebben az esetben pedig olcsóbban kéne eladnia. Sztm. :lol:

De mint forma és megjelenés az nekem is be jön. Én is el fogadnám szívesen. Occsóbban-- és jöhet a lakatolás -- Kárpitozás.- Vagy egy szép GMC belsőt bele!! Nagy fotelokkal. Szex mentest,persze. :D .. :D

Fele ennyiért vehette. Legalábbis amikor én beszéltem az előző tulajjal akkor 350 körül volt.

Elküldve
Fele ennyiért vehette. Legalábbis amikor én beszéltem az előző tulajjal akkor 350 körül volt.

Húúúú. Akkor tényleg jó sokba lehetett az a motor. Persze minden n-ek meg van az ára.

• 2 weeks later...
Elküldve

Sziasztok. VII ker Garay tér.20 szám alatt van a PIAC. Említettem hogy itt vannak veterán autók. és most nyilvánosan be mutatják őket. Február 11- 12 én nyilt nap.

Elküldve

-- Szóval a múltkori képeket amit meg osztottam veletek . Ahoz csak pár olyan kocsi jött amit ugyan oda raktam fel. Egyből észre vehető mivel tisztábbak a kocsik és némi fényt is be vetettek annak érdekében ,hogy jobban meg lehessen örökíteni őket.

Ingyenes és minden hónap második Péntek és Szombaton lehet nyálat csorgatni. ( 8_ 18 ig... <_<

Elküldve
-- Szóval a múltkori képeket amit meg osztottam veletek . Ahoz csak pár olyan kocsi jött amit ugyan oda raktam fel. Egyből észre vehető mivel tisztábbak a kocsik és némi fényt is be vetettek annak érdekében ,hogy jobban meg lehessen örökíteni őket.

Ingyenes és minden hónap második Péntek és Szombaton lehet nyálat csorgatni. ( 8_ 18 ig... <_<

többit itt--- Újra polírozva -- :D

• 2 weeks later...
Elküldve
Szeretnék egy sport kormányt a gépembe. Jó lenne eredeti OPEL. !! Van valakinek??

Nekem ez volt a Rekiben. <_<

Kiszedtem és eltettem.

1975-ös gyártású "Luisi" (olasz)

gp_youngtimer_042.jpg

Elküldve
Szeretnék egy sport kormányt a gépembe. Jó lenne eredeti OPEL. !! Van valakinek??

Nekem a C Ascona kormánya tetszett nagyon. De elég ritka manapság.

• 2 weeks later...
Elküldve
Minden eladó. :D

na igen-- én is ezt vallom.--- persze az ártól is függ. Én se adnám el a kocsim. :) persze ha sok lé van a táskájában... :D talán el gondolkodnék rajta...

Szóval, neked van kormányod?? A bulira el hozhatnád-- persze ha eladó??? És nem dédelgeted még a szép emlékeidet. :lol: ..

Elküldve

Attila!

Van egy MOMO sportkormányom Opelbe való agy nélkül.

Bőröztetni kell mert lekopott és nem sikerült javítanom.

Azt odaadom óccón (csokiért),ha kell.

momo1.jpg

momo2.jpg

Elküldve

-- :D ---

-Oké. természetesen érdekel... Viszek le egy agyat amit mi nap vettem.--- Most majd gondba leszek,hogy mekkora is legyen az a csokoládé. meg,hogy milyen is legyen. :lol:

.

- Mint a nagy csoki evő mondaná.. ;) .. lehet Töltött.. Mogyorós, Rizses, Mazsolás, Nugátos, Ét És Tejcsokis..--

Ja és a méret?? :D

Oké.. Meg beszéljük.. Akkor LLEEE STOPPPPPOLOM:: MERT tettszik is.... :)

Elküldve

:D -- Könnyes szemeimet láthatnád... :lol: , Sajnálatos dolog.. Azért vissza vennéd ,ha lenne erősséged. Vagy inkább egy újat felújításra...

JA Keddig Oldtimer Kiállítás van Kecskeméten Ide is szervezhettünk volna egy kirándulást...

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.