monza Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 Gibbonpitti! Mi van a senatorokkal? El lettek bontva? Telefonon beszéltünk durván egy hónapja, nekem kellene gólyaláb fékestül, meg tetőablak. Vártam hogy hívsz ha össze tudtad szervezni az embereket. Az mvok fórum meg behalt. :wacko: Nekem utána meg hirtelen lett egy rakás melóm plusz a kocsit is intézni kellett, szóval nem volt időm foglalkozni a dologgal. Bizos Pisti is el van havazva :D sok a munkája. Meg készül a másik kocsija is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 :D Láttam ,hogy mélykék rendesen nyomja a képeket már az oldalra a Találkozóról. Jók. ma már én is gyártani fogom őket... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 Gibbonpitti! Mi van a senatorokkal? El lettek bontva? Telefonon beszéltünk durván egy hónapja, nekem kellene gólyaláb fékestül, meg tetőablak. Vártam hogy hívsz ha össze tudtad szervezni az embereket. Az mvok fórum meg behalt. :wacko: Nekem utána meg hirtelen lett egy rakás melóm plusz a kocsit is intézni kellett, szóval nem volt időm foglalkozni a dologgal. megbeszéltük,hogy itt lesz pesten a cucc..........itt is volt,de már kiszórtam őket.írtam is a veterán fórumon,nekem az tökéletesen mükszik.... :D ha kell valami akkor el kell érte jönni,van minden most is ha kell.de már találomra nem bontok ki semmit sem.eljössz-kiszeded-kifizeted. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 Bizos Pisti is el van havazva :D sok a munkája. Meg készül a másik kocsija is. szombaton megyek-ünk bliccelni....... :wacko: csak 1 napra... :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 megbeszéltük,hogy itt lesz pesten a cucc..........itt is volt,de már kiszórtam őket.írtam is a veterán fórumon,nekem az tökéletesen mükszik.... :D ha kell valami akkor el kell érte jönni,van minden most is ha kell.de már találomra nem bontok ki semmit sem.eljössz-kiszeded-kifizeted. :wacko: Nekem ezt adja be már jóideje: http://kepfeltoltes.hu/100729/721433044n_v...ltoltes.hu_.jpg Nem is kell találomra kibontani semmit sem. :wacko: Kiszedem én azt magamnak természetesen. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Július30, 2010 Megoszt Elküldve Július30, 2010 szombaton megyek-ünk bliccelni....... :D csak 1 napra... :wacko: Mi is lenn leszünk Omegával. Esetleg lehet szó róla, hogy a lendkereket és az injektorokat elhozd? Nagy segítség lenne, mert a Rekord benzin része teljesen meghalt :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Július30, 2010 Megoszt Elküldve Július30, 2010 Nekem ezt adja be már jóideje: http://kepfeltoltes.hu/100729/721433044n_v...ltoltes.hu_.jpg Nem is kell találomra kibontani semmit sem. :D Kiszedem én azt magamnak természetesen. :wacko: nekem meg megy rendesen........ :wacko: ha kell valami akkor elötte felhívsz és megbeszéljük,de már csak 1 senator van amit elbontok. a többi marad egyben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Július30, 2010 Megoszt Elküldve Július30, 2010 Mi is lenn leszünk Omegával. Esetleg lehet szó róla, hogy a lendkereket és az injektorokat elhozd? Nagy segítség lenne, mert a Rekord benzin része teljesen meghalt :wacko: megyek haza is elötte és ha el nem felejtem elviszem,de a lendkerék asszem a cégnél van és már oda nem annyira akarok bemenni. :D kb. 2 körül leszünk lent..........csörögj majd rám akkor légyyszíves. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Augusztus1, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2010 megyek haza is elötte és ha el nem felejtem elviszem,de a lendkerék asszem a cégnél van és már oda nem annyira akarok bemenni. :D kb. 2 körül leszünk lent..........csörögj majd rám akkor légyyszíves. én ott voltam.....és a fecsifejek is...... :wacko: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus1, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus1, 2010 én ott voltam.....és a fecsifejek is...... :wacko: :wacko: Nem is voltak nálad. Üres volt a kezed amikor találkoztunk. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Augusztus1, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2010 Nem is voltak nálad. Üres volt a kezed amikor találkoztunk. :D a kocsi azért volt tele kannával hogy le lehessen próbálni őket.... :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Augusztus1, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2010 én ott voltam.....és a fecsifejek is...... :D :wacko: Sajnos miután beírtam, hogy légyszi hozzad a cuccoat, már nem volt időm olvasni, és nem tudtam, hogy tényleg jössz-e. Ráadásul kék Vauxhallt kerestem. Milyen géppel voltatok lenn? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Augusztus2, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2010 Sajnos miután beírtam, hogy légyszi hozzad a cuccoat, már nem volt időm olvasni, és nem tudtam, hogy tényleg jössz-e. Ráadásul kék Vauxhallt kerestem. Milyen géppel voltatok lenn? mazda......telis-tele kannával.... :D mindenkinek kellett valami,félig a repi cuccokkal volt tele az autó,de senki nem keresett meg. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus2, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus2, 2010 mazda......telis-tele kannával.... :D mindenkinek kellett valami,félig a repi cuccokkal volt tele az autó,de senki nem keresett meg. :wacko: Pedig mi beszélgettünk is picit. Nem mondtad,hogy ajándékot is hoztál. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Augusztus2, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2010 Pedig mi beszélgettünk is picit. Nem mondtad,hogy ajándékot is hoztál. :wacko: üresek voltak....hoztam öket vissza pestre. :D most már tele vannak.... :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 üresek voltak....hoztam öket vissza pestre. :wacko: most már tele vannak.... :wacko: Nem is volt üres. Fogtad az asszony kezét. :D Még jó ,hogy a kutyira nem létek rá. Mikorra nől meg?? :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 Nem is volt üres. Fogtad az asszony kezét. :D Még jó ,hogy a kutyira nem létek rá. Mikorra nől meg?? :wacko: nem a kezem volt üres hanem a kannák.............megnőni az eb meg felnőtkorára fog.... :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 nem a kezem volt üres hanem a kannák.............megnőni az eb meg felnőtkorára fog.... :wacko: Nehogy mán ?? Az a kutya lesz nagyobb. :wacko: Ez nem az a fajta ami marad zseb kutyus?? :D Biztos fog nőni.. - autó rádió ügyben ,hol tartunk?? És az 5 csatis elektronika?? Jó lenne próbálgatni. Van itt Pesten belőle?? üdv atti Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 - autó rádió ügyben ,hol tartunk?? És az 5 csatis elektronika?? Jó lenne próbálgatni. Van itt Pesten belőle?? üdv atti ott tartunk ahol a seni lökösök....... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Augusztus16, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2010 ott tartunk ahol a seni lökösök....... ^_^ Egyeztessünk és bar-telezzünk. természetesen, mindenben benne vagyok. mint általában.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Augusztus16, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2010 Egyeztessünk és bar-telezzünk. természetesen, mindenben benne vagyok. mint általában.... én kérdeztem már 1-2 hete is........ ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 lehet,hogy kérdezted csak rosszul. Mivel én mondtam,hogy fizetek is érte. Te azt mondtad EBAY on rá ugrottak mint a Tyúk a takonyra. na akkor miről is beszélünk.?? Vagy a Monza. Állítólag szarért , hugyért vetted. És a végén kiderült . hogy azé. ^_^ Nem is volt olyan OCCCSSÓ: :D - A Szeni az biztos szét lesz szedve hamarosan. És sajna nem az enyém. Nekem tudnom kéne ,hogy mit kérsz érte, mert a havernak ki kell fizetnem a lökösöket. ( és nem hülye a srác,hogy szarért oda adja ,még nekem is) Remélem érted.. Jó Lenne tisztába lenni a dolgokkal és tényeket kéne közölni. 30. E ft/db a lökös mindent ad hozzá ami benne van. És nem sérültek a krómok . - Volt nála egy pasi és azt mondta neki, ( Állítólag) ,hogy olcsón adná oda. Végül is , ha valakinek össze törik és muszáj a lökös akkor biztos ad érte többet is. - Úgy ahogy nekem ki fizettek a koccanásért a hátuljára kp 60. E ft ot. mert nem talált a passi ilyen lökhárítót sehol. Ennyi.. a dolog. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 lehet,hogy kérdezted csak rosszul. Mivel én mondtam,hogy fizetek is érte. Te azt mondtad EBAY on rá ugrottak mint a Tyúk a takonyra. na akkor miről is beszélünk.?? Vagy a Monza. Állítólag szarért , hugyért vetted. És a végén kiderült . hogy azé. ^_^ Nem is volt olyan OCCCSSÓ: :D - A Szeni az biztos szét lesz szedve hamarosan. És sajna nem az enyém. Nekem tudnom kéne ,hogy mit kérsz érte, mert a havernak ki kell fizetnem a lökösöket. ( és nem hülye a srác,hogy szarért oda adja ,még nekem is) Remélem érted.. Jó Lenne tisztába lenni a dolgokkal és tényeket kéne közölni. 30. E ft/db a lökös mindent ad hozzá ami benne van. És nem sérültek a krómok . - Volt nála egy pasi és azt mondta neki, ( Állítólag) ,hogy olcsón adná oda. Végül is , ha valakinek össze törik és muszáj a lökös akkor biztos ad érte többet is. - Úgy ahogy nekem ki fizettek a koccanásért a hátuljára kp 60. E ft ot. mert nem talált a passi ilyen lökhárítót sehol. Ennyi.. a dolog. ok. te győztél...... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 ok. te győztél...... ^_^ -Szóval akkor most hol tartunk?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 -Szóval akkor most hol tartunk?? ott,hogy nekem nem lesz 30ért lökösöm........ ^_^ sztem hadjuk a témát. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts