Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Tudja valaki. hogy tudom fel tenni a torony merevítőmet?? hiányzik 1- 1,5 cm ter és sehogy nem tudom rá rakni!!

Ötlete van valakinek??

-Ja és gyári a merevítőm.

Elküldve
Tudja valaki. hogy tudom fel tenni a torony merevítőmet?? hiányzik 1- 1,5 cm ter és sehogy nem tudom rá rakni!!

Ötlete van valakinek??

-Ja és gyári a merevítőm.

akkor a torony nincs a helyén..... :devlish:

Elküldve
akkor a torony nincs a helyén..... :lol:

--Lehet,mert a nagy kerekek,meghúzhatták. De megvan a megoldása, Jöv héten berakjuk.. :devlish: ..

- nem szeretném a menetet el barmolni ,mert rá lehetne erőltetni,de azt nem szeretném.

• 2 weeks later...
Elküldve
bátorság..... :lol:

csak nem biztos,hogy össze is tudod rakni felújító készlet nélkül.... :lol:

Hát köszi próba cseresznye :devlish:

hátha megúszom csak annyira kell hogy beinduljon, nem akarok balassagyarmatig menni vele :lol:

Elküldve

legalább az önindító jó :devlish:

ha meszakítós akkor ott lehet a gebasz.opeléknél az gyenge pontja volt a gyuszinak.

rakj bele elektronikus gyuszit,simán belemegy,és akkor le lesz ez a gond is.

Elküldve
legalább az önindító jó :devlish:

ha meszakítós akkor ott lehet a gebasz.opeléknél az gyenge pontja volt a gyuszinak.

rakj bele elektronikus gyuszit,simán belemegy,és akkor le lesz ez a gond is.

Hát csak kíváncsi lettem volna a hangjára :lol:

Elküldve
Nem volt ott ez a kocsi amikor Szegeden voltunk a veterán Opel talin?Olyan ismerős.

Vagy az 2 ajtós volt?

De ez ott volt. És az már az új tulajdonossal láthattad.. Jóval ára alatt vette meg a kocsit. Mint amanyiért árulja. De tényleg gyönyörű...

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Elküldve
Üdv Mindenkinek!

Sajna eladó lett a caravan ^_^ magyar papírokkal akit érdekel priv vagy tel:0670/668-1177

Pedig most akartam írni neked,hogy haveromék régebben bontottak egyet és van egy komplett alkatrésznek. :D

Elküldve
Pedig most akartam írni neked,hogy haveromék régebben bontottak egyet és van egy komplett alkatrésznek. :D

Meg kéne azt a kocsit csinálni. Persze ha pénzmag akkor egyszerűbb.

• 1 month later...
Elküldve

Gibbonpitti!

Mi van a senatorokkal? El lettek bontva?

Telefonon beszéltünk durván egy hónapja, nekem kellene gólyaláb fékestül, meg tetőablak.

Vártam hogy hívsz ha össze tudtad szervezni az embereket.

Az mvok fórum meg behalt. :D

Nekem utána meg hirtelen lett egy rakás melóm plusz a kocsit is intézni kellett, szóval nem volt időm foglalkozni a dologgal.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.