Gelko Elküldve Április29, 2010 Megoszt Elküldve Április29, 2010 Éljen a RAT :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Április30, 2010 Megoszt Elküldve Április30, 2010 Amiket keresek ennyire kurrens cuccok lennének? a tiédben nem vagyok otthon,de a béjen könnyebb találni mindent mint itthon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Április30, 2010 Megoszt Elküldve Április30, 2010 Tudja valaki. hogy tudom fel tenni a torony merevítőmet?? hiányzik 1- 1,5 cm ter és sehogy nem tudom rá rakni!! Ötlete van valakinek?? -Ja és gyári a merevítőm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Április30, 2010 Megoszt Elküldve Április30, 2010 Tudja valaki. hogy tudom fel tenni a torony merevítőmet?? hiányzik 1- 1,5 cm ter és sehogy nem tudom rá rakni!! Ötlete van valakinek?? -Ja és gyári a merevítőm. akkor a torony nincs a helyén..... :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Május2, 2010 Megoszt Elküldve Május2, 2010 akkor a torony nincs a helyén..... :lol: --Lehet,mert a nagy kerekek,meghúzhatták. De megvan a megoldása, Jöv héten berakjuk.. :devlish: .. - nem szeretném a menetet el barmolni ,mert rá lehetne erőltetni,de azt nem szeretném. Link to comment Megosztás: More sharing options...
CarAvan Power Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 Solex 35 PDSI-t merjem e szétszedni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 Solex 35 PDSI-t merjem e szétszedni? bátorság..... :devlish: csak nem biztos,hogy össze is tudod rakni felújító készlet nélkül.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
CarAvan Power Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 bátorság..... :lol: csak nem biztos,hogy össze is tudod rakni felújító készlet nélkül.... :lol: Hát köszi próba cseresznye :devlish: hátha megúszom csak annyira kell hogy beinduljon, nem akarok balassagyarmatig menni vele :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astra V6 Elküldve Május11, 2010 Megoszt Elküldve Május11, 2010 Solex 35 PDSI-t merjem e szétszedni? Annyira nem bonyolult, nekem is van kettő tartalékba, ha kell, cserébe elfogadok Opel Carter 36 karbit:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
CarAvan Power Elküldve Május11, 2010 Megoszt Elküldve Május11, 2010 Annyira nem bonyolult, nekem is van kettő tartalékba, ha kell, cserébe elfogadok Opel Carter 36 karbit:) Hát köszi majd kiderül :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
CarAvan Power Elküldve Május11, 2010 Megoszt Elküldve Május11, 2010 Hát félsiker van: a karbi frankó lett viszont nincs szikra próbáltam több trafóval is több elosztóval is de semmi :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Május11, 2010 Megoszt Elküldve Május11, 2010 legalább az önindító jó :devlish: ha meszakítós akkor ott lehet a gebasz.opeléknél az gyenge pontja volt a gyuszinak. rakj bele elektronikus gyuszit,simán belemegy,és akkor le lesz ez a gond is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
CarAvan Power Elküldve Május11, 2010 Megoszt Elküldve Május11, 2010 legalább az önindító jó :devlish: ha meszakítós akkor ott lehet a gebasz.opeléknél az gyenge pontja volt a gyuszinak. rakj bele elektronikus gyuszit,simán belemegy,és akkor le lesz ez a gond is. Hát csak kíváncsi lettem volna a hangjára :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május18, 2010 Megoszt Elküldve Május18, 2010 Szép :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Május18, 2010 Megoszt Elküldve Május18, 2010 Szép :devlish: Nem volt ott ez a kocsi amikor Szegeden voltunk a veterán Opel talin?Olyan ismerős. Vagy az 2 ajtós volt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Május20, 2010 Megoszt Elküldve Május20, 2010 Nem volt ott ez a kocsi amikor Szegeden voltunk a veterán Opel talin?Olyan ismerős. Vagy az 2 ajtós volt? De ez ott volt. És az már az új tulajdonossal láthattad.. Jóval ára alatt vette meg a kocsit. Mint amanyiért árulja. De tényleg gyönyörű... Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Június2, 2010 Megoszt Elküldve Június2, 2010 Bontódik egy Senátor A2 alkatrésznél leírás található :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Június2, 2010 Megoszt Elküldve Június2, 2010 http://picasaweb.google.hu/monzaattila/Mag...165804110924386 Blaupunkt Frankfurt Rádió. Retró eladó... Link to comment Megosztás: More sharing options...
CarAvan Power Elküldve Június12, 2010 Megoszt Elküldve Június12, 2010 Üdv Mindenkinek! Sajna eladó lett a caravan :rolleyes: magyar papírokkal akit érdekel priv vagy tel:0670/668-1177 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június12, 2010 Megoszt Elküldve Június12, 2010 Üdv Mindenkinek! Sajna eladó lett a caravan :rolleyes: magyar papírokkal akit érdekel priv vagy tel:0670/668-1177 Na miért ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
CarAvan Power Elküldve Június12, 2010 Megoszt Elküldve Június12, 2010 Mindenkinek van egy régi szerelme :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június13, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Június13, 2010 Üdv Mindenkinek! Sajna eladó lett a caravan ^_^ magyar papírokkal akit érdekel priv vagy tel:0670/668-1177 Pedig most akartam írni neked,hogy haveromék régebben bontottak egyet és van egy komplett alkatrésznek. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Június18, 2010 Megoszt Elküldve Június18, 2010 Pedig most akartam írni neked,hogy haveromék régebben bontottak egyet és van egy komplett alkatrésznek. :D Meg kéne azt a kocsit csinálni. Persze ha pénzmag akkor egyszerűbb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Július24, 2010 Megoszt Elküldve Július24, 2010 Opel Rádiók Persze,hogy Opel. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Gibbonpitti! Mi van a senatorokkal? El lettek bontva? Telefonon beszéltünk durván egy hónapja, nekem kellene gólyaláb fékestül, meg tetőablak. Vártam hogy hívsz ha össze tudtad szervezni az embereket. Az mvok fórum meg behalt. :D Nekem utána meg hirtelen lett egy rakás melóm plusz a kocsit is intézni kellett, szóval nem volt időm foglalkozni a dologgal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts