Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Üdv Mindenkinek!

Nemrég került hozzám ez a 1966os Rekord B Caravan

Van némi hiányossága de nem vészes,tervem hogy belelógatok egy C20NE-t,tudna valaki esetleg segíteni hogy kivitelezhető e?? :)

Üdv

DSC00005_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

DSC00026_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

DSC00023_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Elküldve
Valamilyen 1,7es motor van benne ami ha kell valakinek váltóstól eladó

Tartsd meg szerintem,ha elfér.

Ki tudja mikor jöhet jól,hogy megvan az eredeti.

Elküldve
Gondoltam rá!! de nem győztem meg magam :D

Akkor majd én :D

1. Legolcsóbb megoldás mert csak a motor kell, rugók, meg egy garnitúra felni :)

2. Bitang jól nézne ki :)

3. Már mondtam h jól nézne ki ? :D

Utána persze majd fel lehet újítani pár év múlva :lol:

Elküldve

1. Legolcsóbb megoldás mert csak a motor kell, rugók, meg egy garnitúra felni :)

Utána persze majd fel lehet újítani pár év múlva :lol:

ahoz a mocihoz is kell váltó meg pár apróság....... :D

Elküldve

Utána persze majd fel lehet újítani pár év múlva :D

hátnemtudom még :lol:

Elküldve
A váltóhoz még mi? kardánon kívül? :)

a váltóhoz semmi más....elvileg.max a kasznira felfogatást kell lehet(nem biztos)barkácsolni.

a motor játékosabb.....kell hozzá a komplett kábelkötege a mocinak és kell kipuffot is varázsolni hozzá....... :)

ja és a hűtést is meg kell oldani persze......ezek nem nagy dolgok,de ha nem értez hozzá akkor a gatyád is rámegy.

Elküldve
a váltóhoz semmi más....elvileg.max a kasznira felfogatást kell lehet(nem biztos)barkácsolni.

a motor játékosabb.....kell hozzá a komplett kábelkötege a mocinak és kell kipuffot is varázsolni hozzá....... :)

ja és a hűtést is meg kell oldani persze......ezek nem nagy dolgok,de ha nem értez hozzá akkor a gatyád is rámegy.

Megmondom van bennem félsz eddig nem csináltam hasonló kvalitású átalakítást pedig nap mint nap buszokal foglalkozom és van egypár érdekes dolog

Elküldve
Megmondom van bennem félsz eddig nem csináltam hasonló kvalitású átalakítást pedig nap mint nap buszokal foglalkozom és van egypár érdekes dolog

ha szereled őket akkor ez sem lehet akadáj...

Elküldve
akkor ne félj...vagyunk itt páran akik szivesen segítenek ha kell......

Végre egy jó társaságba csöppentem!!

Köszi előre is!! ha bárkinek tudok Énis valamiben segíteni szóljatok :)

néhány kép még :)

DSC00002_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

DSC00009_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

DSC00011_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Elküldve

ebbe nem fér el a sor6. :)

de lehet berakni 2.4-es cih motort ami ránézésre pont olyan mint a tiéd.....csak némileg erősebb(125 hp katalizátorral)

ahoz csak nagyobb hűtő kell,más nem is.

Elküldve
Végre egy jó társaságba csöppentem!!

Köszi előre is!! ha bárkinek tudok Énis valamiben segíteni szóljatok :)

néhány kép még :)

...

Próbáld mellőzni a képfeltöltés.hu-t, ha lehet. Ilyentájt már nagyon nehezen tölti be a képeket. Ha tudsz, regizz vmelyik ingyenes tárhelyen, és oda feltöltve, és onnan linkeld a képeket. THX.

Elküldve
Próbáld mellőzni a képfeltöltés.hu-t, ha lehet. Ilyentájt már nagyon nehezen tölti be a képeket. Ha tudsz, regizz vmelyik ingyenes tárhelyen, és oda feltöltve, és onnan linkeld a képeket. THX.

Okok

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.