Gelko Elküldve Március1, 2010 Megoszt Elküldve Március1, 2010 Szép darab :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március1, 2010 Megoszt Elküldve Március1, 2010 Én is néztem. Ennyiért szinte ajándék. De sztem ha hazaállítanék vele, mindjárt bele is költözhetnék :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Március2, 2010 Megoszt Elküldve Március2, 2010 Én is néztem. Ennyiért szinte ajándék. De sztem ha hazaállítanék vele, mindjárt bele is költözhetnék ;) Pesze :) Az asszony ki rakná a szűrőd. Vagy megkérdezi,hogy kit vállasztasz!! Volt Feneségem ,azt mondta,hogy jobban szeretem az autóimat. Talán Dugomi őket.. ;) ... Akkor már roszba voltam vele. :P .. Montam legalább ő hálás ,ha vele foglalkozom. :lol: .. Őrá költött lové vissza jön, vagy élvezetes mikor elmész egyet autózni és integetnek,hogy szép a kocsid.. -- Szóval Autó Vagy az Asszony. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március2, 2010 Megoszt Elküldve Március2, 2010 Eddig még megfért a kettő egymás mellett. Nem is nagyon változtatnék rajta. A Totalcart olvassa valaki? Csikós elment Mercit venni Svédországba. Jó kis posztokat összehozott megint. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március3, 2010 Megoszt Elküldve Március3, 2010 Eddig még megfért a kettő egymás mellett. Nem is nagyon változtatnék rajta. A Totalcart olvassa valaki? Csikós elment Mercit venni Svédországba. Jó kis posztokat összehozott megint. Olvassuk bizony,írunk is be! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március11, 2010 Megoszt Elküldve Március11, 2010 Kadett C Caravan - Chevette Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Március11, 2010 Megoszt Elküldve Március11, 2010 Kadett C Caravan - Chevette Szóval ez a típus is ritka. Vagyis csak a kasznira értem. És nekem nem tettszik az orra. A Mantában sem tetszett a kockalámpa. Kétajtós karaván az igen. :) Még Rekordban is jöhetne. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március11, 2010 Megoszt Elküldve Március11, 2010 Szóval ez a típus is ritka. Vagyis csak a kasznira értem. És nekem nem tettszik az orra. A Mantában sem tetszett a kockalámpa. Kétajtós karaván az igen. :) Még Rekordban is jöhetne. :lol: Az eleje annyira ronda, hogy tetszik ;) oldalról meg hátulról jó hisz hasonlít az Ascona Voyage-ra. Vajon ebből létezett jobbkományos vagy átalakított ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március11, 2010 Megoszt Elküldve Március11, 2010 Kadett C Caravan - Chevette Tök jó, bár az orra kicsit fura, ennyi pénzért inkább ezt vennék mint pölö egy Ladát, agy I-es Golfot. :lol: Kár hogy a mociról nincs kép. Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Március12, 2010 Megoszt Elküldve Március12, 2010 Az eleje annyira ronda, hogy tetszik :) oldalról meg hátulról jó hisz hasonlít az Ascona Voyage-ra. Vajon ebből létezett jobbkományos vagy átalakított ? Ascona Voyage-ra.,????????? Nem mondod. :lol: ... Biztos van jobbos , Mert azt meg is vennéd mi? Rá tudnál cuppanni.. Szóval nekem nem tettszik az a lámpa,,,Mintha oda bigyeztették,és mintha nem lenne be felyezve az egész. Félkésznek látszik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március12, 2010 Megoszt Elküldve Március12, 2010 Ascona Voyage-ra.,????????? Nem mondod. :) ... Biztos van jobbos , Mert azt meg is vennéd mi? Rá tudnál cuppanni.. Szóval nekem nem tettszik az a lámpa,,,Mintha oda bigyeztették,és mintha nem lenne be felyezve az egész. Félkésznek látszik. Balost akartam írni ;) Eredetileg jobbos volt sztem. Mi bajod van a Voyage-al ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Március12, 2010 Megoszt Elküldve Március12, 2010 Balost akartam írni :) Eredetileg jobbos volt sztem. Mi bajod van a Voyage-al ? :lol: http://farm4.static.flickr.com/3160/273153..._98058c7bb2.jpg http://farm4.static.flickr.com/3153/273072..._5bbf05dde5.jpg Na igen. Ezer bocsika. Ez tényleg szív döglesző kép. Erre én is be neveznék,így ahogy van. ;) Kérdés ?? Hogy tetted fel ide a képet?? Mert én nem tudok valamiért ide nyomni. Pl-ha a gépemről tennék fel. Köszi a segítséget. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március12, 2010 Megoszt Elküldve Március12, 2010 Na igen. Ezer bocsika. Ez tényleg szív döglesző kép. Erre én is be neveznék,így ahogy van. :lol: Kérdés ?? Hogy tetted fel ide a képet?? Mert én nem tudok valamiért ide nyomni. Pl-ha a gépemről tennék fel. Köszi a segítséget. Fel kell töltened a képet valahova elöször, pl kep.tar.hu-kepfeltöltés.hu saját oldalad. Utána a szövegablak feletti sorban a kép beszúrása ikonra kattintasz -kis tájkép- és oda bemásolod a kép linkjét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március13, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Március13, 2010 Ma van 1 éve,hogy elvitték a Rekordot. :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március13, 2010 Megoszt Elküldve Március13, 2010 Ma van 1 éve,hogy elvitték a Rekordot. :lol: :) Szegény öreglány. Legalább jó helyre került valószínűleg. Szerencséd volt anno. Nekem egy normális érdeklődés sem volt a kabriora mikor fent volt a mobile-n. Itthoniakat meg hagyjuk ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Március14, 2010 Megoszt Elküldve Március14, 2010 Szegény öreglány. Legalább jó helyre került valószínűleg. Szerencséd volt anno. Nekem egy normális érdeklődés sem volt a kabriora mikor fent volt a mobile-n. Itthoniakat meg hagyjuk ;) Köszi meg próbálom. --Akkor ma Gyásznap volt. az év forduló végett. Vagy meg siratta a Rekit?? Hirdetés itthon?? Te nem gondolod ,hogy itt vannak olyanok akik egyáltalán vesznek veterán autót?? Vagy ha vesznek akkor tipp-topp legyen és 100.-E forint alatt. A Monzát amit hirdettem arra 4 telefon és egy sem jött el.. Nem akarnak vele foglalkozni. De ilyen autó nincs!! Vagy Vadi újat kell venni. --mondtam a pasasnak,hogy van egy feketém, az azonnal használhatja.. :lol: --persze annak az ára volt magas-- :) Faxom tele is lett!! Kinti eladásban volt részem nekem is--- Fiat 850 Kabriolet. BMW 2500A. Jött , mentek vele-- és kérdezte .ki-e viszem lábon a kocsit... Ja és fizeti a költségeket... Szerintetek??? Na ná Hogy 2 nap múlva az ő garázsában voltak a kocsik... . Ja jó vissza emlékezni rá.. ATS jól jött akkor.... Kicsit fáj a szívem- de nálunk nem sok ember teheti meg,hogy eltegye a ifjaknak. Nálunk nagyom PÉNZ orientált lett mindenki. Nem tagadom én is kicsit, ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Április2, 2010 Megoszt Elküldve Április2, 2010 Sziasztok, Itt is jelezném,hogy a Találkozókról készített képeket megtudjátok nézni a TVN.HU oldalon. Kép keresés- monza / monza-attila képei és ott láthatók. Üdv mindenkinek. szép húsvétot,és sok tojásokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április2, 2010 Megoszt Elküldve Április2, 2010 Sziasztok, Itt is jelezném,hogy a Találkozókról készített képeket megtudjátok nézni a TVN.HU oldalon. Kép keresés- monza / monza-attila képei és ott láthatók. Üdv mindenkinek. szép húsvétot,és sok tojásokat. Jók a képek köszi! :) Neked is kellemes húsvétot! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április2, 2010 Megoszt Elküldve Április2, 2010 Jó képek ! Máshol nem is találtam a veterántalálkozóról. Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Április7, 2010 Megoszt Elküldve Április7, 2010 Jó képek ! Máshol nem is találtam a veterántalálkozóról. Sziasztok. Sajnos keveset szoktak fel tenni. Igazából én szoktam. Ha tesznek is fel kicsit lemaradva,később láthatók a veterán oldalon. Ja még mindig nem kaptam meg a klub os kártyámat!!!! :) :) . Meg néznéd.. Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április7, 2010 Megoszt Elküldve Április7, 2010 Sziasztok. Sajnos keveset szoktak fel tenni. Igazából én szoktam. Ha tesznek is fel kicsit lemaradva,később láthatók a veterán oldalon. Ja még mindig nem kaptam meg a klub os kártyámat!!!! :) :) . Meg néznéd.. Köszi. Ha jól tudom mostanában lesz postázás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Április9, 2010 Megoszt Elküldve Április9, 2010 Fel kell töltened a képet valahova elöször, pl kep.tar.hu-kepfeltöltés.hu saját oldalad. Utána a szövegablak feletti sorban a kép beszúrása ikonra kattintasz -kis tájkép- és oda bemásolod a kép linkjét. http://s3.images.www.tvn.hu/2008/08/22/10/...f60df4a7803.jpg Azt írja ki,hogy dinamikus képet nem lehet fel tenni!! Próbálkozom más kép :) !! Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Április9, 2010 Megoszt Elküldve Április9, 2010 Ha jól tudom mostanában lesz postázás. Köszi!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Április13, 2010 Megoszt Elküldve Április13, 2010 Köszi!! http://xfree.hu/kep_show.tvn?SID=159195 Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Április13, 2010 Megoszt Elküldve Április13, 2010 http://xfree.hu/kep_show.tvn?SID=159195 http://monza-attila.xfree.hu/159195 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts