Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Veterán Chat:

rtomi

Recommended Posts

Én is néztem. Ennyiért szinte ajándék. De sztem ha hazaállítanék vele, mindjárt bele is költözhetnék ;)

Pesze :) Az asszony ki rakná a szűrőd. Vagy megkérdezi,hogy kit vállasztasz!!

Volt Feneségem ,azt mondta,hogy jobban szeretem az autóimat. Talán Dugomi őket.. ;) ... Akkor már roszba voltam vele. :P .. Montam legalább ő hálás ,ha vele foglalkozom. :lol: .. Őrá költött lové vissza jön, vagy élvezetes mikor elmész egyet autózni és integetnek,hogy szép a kocsid..

-- Szóval Autó Vagy az Asszony. :P

Megosztás:

Szóval ez a típus is ritka. Vagyis csak a kasznira értem. És nekem nem tettszik az orra. A Mantában sem tetszett a kockalámpa.

Kétajtós karaván az igen. :) Még Rekordban is jöhetne. :lol:

Az eleje annyira ronda, hogy tetszik ;) oldalról meg hátulról jó hisz hasonlít az Ascona Voyage-ra.

Vajon ebből létezett jobbkományos vagy átalakított ?

Megosztás:

Az eleje annyira ronda, hogy tetszik :) oldalról meg hátulról jó hisz hasonlít az Ascona Voyage-ra.

Vajon ebből létezett jobbkományos vagy átalakított ?

Ascona Voyage-ra.,????????? Nem mondod. :lol: ...

Biztos van jobbos , Mert azt meg is vennéd mi? Rá tudnál cuppanni.. Szóval nekem nem tettszik az a lámpa,,,Mintha oda bigyeztették,és mintha nem lenne be felyezve az egész. Félkésznek látszik.

Megosztás:

Ascona Voyage-ra.,????????? Nem mondod. :) ...

Biztos van jobbos , Mert azt meg is vennéd mi? Rá tudnál cuppanni.. Szóval nekem nem tettszik az a lámpa,,,Mintha oda bigyeztették,és mintha nem lenne be felyezve az egész. Félkésznek látszik.

Balost akartam írni ;) Eredetileg jobbos volt sztem.

Mi bajod van a Voyage-al ? :lol:

2731533018_98058c7bb2.jpg

2730724441_5bbf05dde5.jpg

Megosztás:

Balost akartam írni :) Eredetileg jobbos volt sztem.

Mi bajod van a Voyage-al ? :lol:

http://farm4.static.flickr.com/3160/273153..._98058c7bb2.jpg

http://farm4.static.flickr.com/3153/273072..._5bbf05dde5.jpg

Na igen. Ezer bocsika. Ez tényleg szív döglesző kép. Erre én is be neveznék,így ahogy van. ;)

Kérdés ?? Hogy tetted fel ide a képet?? Mert én nem tudok valamiért ide nyomni. Pl-ha a gépemről tennék fel. Köszi a segítséget.

Megosztás:

Na igen. Ezer bocsika. Ez tényleg szív döglesző kép. Erre én is be neveznék,így ahogy van. :lol:

Kérdés ?? Hogy tetted fel ide a képet?? Mert én nem tudok valamiért ide nyomni. Pl-ha a gépemről tennék fel. Köszi a segítséget.

Fel kell töltened a képet valahova elöször, pl kep.tar.hu-kepfeltöltés.hu saját oldalad. Utána a szövegablak feletti sorban a kép beszúrása ikonra kattintasz -kis tájkép- és oda bemásolod a kép linkjét.

www.tvn.hu_f6815aef7457dead88d74f60df4a7803.jpg

Megosztás:

Szegény öreglány. Legalább jó helyre került valószínűleg. Szerencséd volt anno. Nekem egy normális érdeklődés sem volt a kabriora mikor fent volt a mobile-n. Itthoniakat meg hagyjuk ;)

Köszi meg próbálom.

--Akkor ma Gyásznap volt. az év forduló végett. Vagy meg siratta a Rekit?? Hirdetés itthon?? Te nem gondolod ,hogy itt vannak olyanok akik egyáltalán vesznek veterán autót?? Vagy ha vesznek akkor tipp-topp legyen és 100.-E forint alatt.

A Monzát amit hirdettem arra 4 telefon és egy sem jött el.. Nem akarnak vele foglalkozni. De ilyen autó nincs!! Vagy Vadi újat kell venni.

--mondtam a pasasnak,hogy van egy feketém, az azonnal használhatja.. :lol:

--persze annak az ára volt magas-- :) Faxom tele is lett!!

Kinti eladásban volt részem nekem is--- Fiat 850 Kabriolet. BMW 2500A. Jött , mentek vele-- és kérdezte .ki-e viszem lábon a kocsit... Ja és fizeti a költségeket... Szerintetek??? Na ná Hogy 2 nap múlva az ő garázsában voltak a kocsik...

. Ja jó vissza emlékezni rá.. ATS jól jött akkor.... Kicsit fáj a szívem- de nálunk nem sok ember teheti meg,hogy eltegye a ifjaknak. Nálunk nagyom PÉNZ orientált lett mindenki. Nem tagadom én is kicsit, ;)

Megosztás:

• 3 weeks later...
Jó képek ! Máshol nem is találtam a veterántalálkozóról.

Sziasztok. Sajnos keveset szoktak fel tenni. Igazából én szoktam. Ha tesznek is fel kicsit lemaradva,később láthatók a veterán oldalon.

Ja még mindig nem kaptam meg a klub os kártyámat!!!! :) :) . Meg néznéd.. Köszi.

Megosztás:

Sziasztok. Sajnos keveset szoktak fel tenni. Igazából én szoktam. Ha tesznek is fel kicsit lemaradva,később láthatók a veterán oldalon.

Ja még mindig nem kaptam meg a klub os kártyámat!!!! :) :) . Meg néznéd.. Köszi.

Ha jól tudom mostanában lesz postázás.

Megosztás:

Fel kell töltened a képet valahova elöször, pl kep.tar.hu-kepfeltöltés.hu saját oldalad. Utána a szövegablak feletti sorban a kép beszúrása ikonra kattintasz -kis tájkép- és oda bemásolod a kép linkjét.

http://s3.images.www.tvn.hu/2008/08/22/10/...f60df4a7803.jpg

Azt írja ki,hogy dinamikus képet nem lehet fel tenni!! Próbálkozom más kép :) !!

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.