opzsolt Elküldve Május25, 2008 Elküldve Május25, 2008 nem találtam semmit . sejtem hogy miről szól ez a dolog de én annyira lusta (elfoglalt) vagyok hogy lehet hogy készen jobb lenne asszem . bár,, lehet hogy úgy meg nem kapok B) lhet marad a helyi gumis műhely bár a gyári dolognak jobban örülnék azért az mégis gyári cucc . most ezen mit spóroljak ugyi B)
berlina Elküldve Május26, 2008 Elküldve Május26, 2008 http://ultima.hu/pages/letoltesek/docs/51/UretanPDF.pdf http://heinrici-klassik.de/ Az http://heinrici-klassik.de -> Chemie oldalon található leírás fordítása: Alapanyag futóműszilentekhez és még sok máshoz. Haladóknak. Urethan futóműszilentek gyártásához, lengéscsillapítókhoz és rugalmas tömítésekhez. A massza két komponensből keverhető majd önthető vagy kenhető, kikeményedés után -60°C és +90°C között alkalmazható. Magas ütés és kopásállóság. Keménység: 70 shore A. A csomag része: latexkesztyű és műa. spatli. össz. net. tömeg :795g. --- A cikk szerint, amely egyébként sok részletes fotót és tartalmas leírást is tartalmaz, egy átlagos futóműszilent 15g.
opzsolt Elküldve Május26, 2008 Elküldve Május26, 2008 nem hangzik ez rosszul így csak baromi macerás végig stresszelni hogy jó lesz-e és hogy méret is passzolni fog . valami gyári vagy utángyártott dolgot kellene keresnem már csak az idő miatt is jobb lenne . ki, be az új, és gooo . most épp napi használatban van a vas mert hát egy évig nézegettem de most használom is . persze csak óvatosan , és mindíg tiszta B)
Astra V6 Elküldve Június6, 2008 Elküldve Június6, 2008 Megvettem és elhoztam... :P ..egész úton le se vettem róla a szemem.... :D Imádom:) Képek:) Tudom még szörnyű állapotba van de nem reménytelen ;) :D 1 2 3 4 5
Gelko Elküldve Június6, 2008 Elküldve Június6, 2008 Megvettem és elhoztam... ;) ..egész úton le se vettem róla a szemem.... :D Imádom:) Képek:) Tudom még szörnyű állapotba van de nem reménytelen B) :D 1 2 3 4 5 Gratulálok a vashoz legyen sok örömed benne...na meg okozzon egy kis bosszúságot is mert utána az is jó érzés B) :P
rtomi Elküldve Június6, 2008 Szerző Elküldve Június6, 2008 Gratulálok a kocsihoz!! Sok türelmet,kitartást és pénzt kívánok hozzá. :D
Astra V6 Elküldve Június7, 2008 Elküldve Június7, 2008 Valaki segítsen egy kicsit a Kapitan A nak és Commodore A/Rekord C vagy a K.A.D. B sorozatnek megegyezik a föfékhengere???? :D :D itt a kép Főfékhenger A típus ATE 26 mm os elsődugattyú 17 mm második.. 1 2 Dugyattyúk 3 Köszönöm előre is....
opzsolt Elküldve Június8, 2008 Elküldve Június8, 2008 Valaki segítsen egy kicsit a Kapitan A nak és Commodore A/Rekord C vagy a K.A.D. B sorozatnek megegyezik a föfékhengere???? :D :D itt a kép Főfékhenger A típus ATE 26 mm os elsődugattyú 17 mm második.. 1 2 Dugyattyúk 3 Köszönöm előre is.... kadettba ilyen nem volt úgy hogy az kilőve. Gratula a vashoz ! és ahogy elnézem rádfér ha őszintén azt kívánom hogy sok sok kitartást szerencsét és anyagiakat kívánok ! hát lesz mit geccsölni az biztos de ha kész egy ilyen megmentett autó, attól nagyobb élmény nincs mint mikor mész vele és patent ! :P (ebben a hónapban már majdnem 3 E km-t mentem a Kadettal és nagyon nagyon elégedett vagyok a dologgal mert baromi jó darab lett )
rtomi Elküldve Június11, 2008 Szerző Elküldve Június11, 2008 Mentem ma a Rekivel és érdekes dolog történt. Leintett egy Transzporteres ember. Mondta,hogy az édesapjának volt ilyen autója és maradt pár alkatrész. Elmentünk hozzá és megmutatta a cumót. Vadi új hátsólámpák,első díszlécek,első spirálrugók,kormányösszekötő,gömbfejek zacsiban és még sok apróság. El is hoztam tőle a cuccokat és már találtam is rá vevőt. :D
opzsolt Elküldve Június11, 2008 Elküldve Június11, 2008 Mentem ma a Rekivel és érdekes dolog történt. Leintett egy Transzporteres ember. Mondta,hogy az édesapjának volt ilyen autója és maradt pár alkatrész. Elmentünk hozzá és megmutatta a cumót. Vadi új hátsólámpák,első díszlécek,első spirálrugók,kormányösszekötő,gömbfejek zacsiban és még sok apróság. El is hoztam tőle a cuccokat és már találtam is rá vevőt. :D egy kerek tükre nem volt jobbra ?? :D ehhh.... mióta keresek ilyesmit ...
rtomi Elküldve Június12, 2008 Szerző Elküldve Június12, 2008 egy kerek tükre nem volt jobbra ?? :D ehhh.... mióta keresek ilyesmit ... Azt akkor már fel is tettem volna az enyémre. :D De nem volt. :P
Gelko Elküldve Június12, 2008 Elküldve Június12, 2008 El is hoztam tőle a cuccokat és már találtam is rá vevőt. :D tartaléknak nem lett volna jó ?
rtomi Elküldve Június12, 2008 Szerző Elküldve Június12, 2008 tartaléknak nem lett volna jó ? De jó lett volna ha nem másra kéne költenem mostanában a pénzt.
Gelko Elküldve Június14, 2008 Elküldve Június14, 2008 ez nagyon szép csak kár h a tipust sem tudja leírni helyesen :D
rtomi Elküldve Június15, 2008 Szerző Elküldve Június15, 2008 Főleg,hogy ebben a tipusban nem is volt 1,8-es motor. :D
88gsi Elküldve Június19, 2008 Elküldve Június19, 2008 Amúgy mondtam már, hogy fantasztikus új rovat indult a www.youngtimer.hu-n, ahol épp egy City-t támasztok fel? Igaz előbb nekem kellene feltámadnom, mert a hengerfej emelgetése közben meghúztam a derekamat, úgyhogy most többnyire csendesen szenvedek.
kori Elküldve Június19, 2008 Elküldve Június19, 2008 Én már tegnap este felfedeztem, és vároma folytatást. Különben pedig mielőbbi gyógyulást.
Astra V6 Elküldve Június20, 2008 Elküldve Június20, 2008 Egy kérdés Ugye nem létetzett 5 csavaros híddal Rekord C Coupe???? Vagy talán a 2.2 i6 alatt lehetett??? egy haszáltautós hirdetés miatt kérdem :rolleyes:
rtomi Elküldve Június21, 2008 Szerző Elküldve Június21, 2008 Egy kérdés Ugye nem létetzett 5 csavaros híddal Rekord C Coupe???? Vagy talán a 2.2 i6 alatt lehetett??? egy haszáltautós hirdetés miatt kérdem :rolleyes: A C Rekord Sprint-nek volt 5 csavaros futóműve. Ez volt a sportváltozat dupla karbival és 1,9-es mocival.
rtomi Elküldve Június21, 2008 Szerző Elküldve Június21, 2008 Keresnék Pierburg 1B1-es karburátorrol leírást,rajzot és egyéb doksit. Valakinek? :rolleyes:
berlina Elküldve Június22, 2008 Elküldve Június22, 2008 egyenlőre csak ez: http://www.ruddies.business.t-online.de/Vergaser1B3.htm leírás angolul a 77. oldal környékén: kadett manual
Recommended Posts