opzsolt Elküldve Május25, 2008 Megoszt Elküldve Május25, 2008 nem találtam semmit . sejtem hogy miről szól ez a dolog de én annyira lusta (elfoglalt) vagyok hogy lehet hogy készen jobb lenne asszem . bár,, lehet hogy úgy meg nem kapok B) lhet marad a helyi gumis műhely bár a gyári dolognak jobban örülnék azért az mégis gyári cucc . most ezen mit spóroljak ugyi B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 http://ultima.hu/pages/letoltesek/docs/51/UretanPDF.pdf http://heinrici-klassik.de/ Az http://heinrici-klassik.de -> Chemie oldalon található leírás fordítása: Alapanyag futóműszilentekhez és még sok máshoz. Haladóknak. Urethan futóműszilentek gyártásához, lengéscsillapítókhoz és rugalmas tömítésekhez. A massza két komponensből keverhető majd önthető vagy kenhető, kikeményedés után -60°C és +90°C között alkalmazható. Magas ütés és kopásállóság. Keménység: 70 shore A. A csomag része: latexkesztyű és műa. spatli. össz. net. tömeg :795g. --- A cikk szerint, amely egyébként sok részletes fotót és tartalmas leírást is tartalmaz, egy átlagos futóműszilent 15g. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 nem hangzik ez rosszul így csak baromi macerás végig stresszelni hogy jó lesz-e és hogy méret is passzolni fog . valami gyári vagy utángyártott dolgot kellene keresnem már csak az idő miatt is jobb lenne . ki, be az új, és gooo . most épp napi használatban van a vas mert hát egy évig nézegettem de most használom is . persze csak óvatosan , és mindíg tiszta B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Május30, 2008 Megoszt Elküldve Május30, 2008 oooóóóó ez egy álom ajándék Mantával...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astra V6 Elküldve Június6, 2008 Megoszt Elküldve Június6, 2008 Megvettem és elhoztam... :P ..egész úton le se vettem róla a szemem.... :D Imádom:) Képek:) Tudom még szörnyű állapotba van de nem reménytelen ;) :D 1 2 3 4 5 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június6, 2008 Megoszt Elküldve Június6, 2008 Megvettem és elhoztam... ;) ..egész úton le se vettem róla a szemem.... :D Imádom:) Képek:) Tudom még szörnyű állapotba van de nem reménytelen B) :D 1 2 3 4 5 Gratulálok a vashoz legyen sok örömed benne...na meg okozzon egy kis bosszúságot is mert utána az is jó érzés B) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június6, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Június6, 2008 Gratulálok a kocsihoz!! Sok türelmet,kitartást és pénzt kívánok hozzá. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astra V6 Elküldve Június7, 2008 Megoszt Elküldve Június7, 2008 Valaki segítsen egy kicsit a Kapitan A nak és Commodore A/Rekord C vagy a K.A.D. B sorozatnek megegyezik a föfékhengere???? :D :D itt a kép Főfékhenger A típus ATE 26 mm os elsődugattyú 17 mm második.. 1 2 Dugyattyúk 3 Köszönöm előre is.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Június8, 2008 Megoszt Elküldve Június8, 2008 Valaki segítsen egy kicsit a Kapitan A nak és Commodore A/Rekord C vagy a K.A.D. B sorozatnek megegyezik a föfékhengere???? :D :D itt a kép Főfékhenger A típus ATE 26 mm os elsődugattyú 17 mm második.. 1 2 Dugyattyúk 3 Köszönöm előre is.... kadettba ilyen nem volt úgy hogy az kilőve. Gratula a vashoz ! és ahogy elnézem rádfér ha őszintén azt kívánom hogy sok sok kitartást szerencsét és anyagiakat kívánok ! hát lesz mit geccsölni az biztos de ha kész egy ilyen megmentett autó, attól nagyobb élmény nincs mint mikor mész vele és patent ! :P (ebben a hónapban már majdnem 3 E km-t mentem a Kadettal és nagyon nagyon elégedett vagyok a dologgal mert baromi jó darab lett ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június11, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Június11, 2008 Mentem ma a Rekivel és érdekes dolog történt. Leintett egy Transzporteres ember. Mondta,hogy az édesapjának volt ilyen autója és maradt pár alkatrész. Elmentünk hozzá és megmutatta a cumót. Vadi új hátsólámpák,első díszlécek,első spirálrugók,kormányösszekötő,gömbfejek zacsiban és még sok apróság. El is hoztam tőle a cuccokat és már találtam is rá vevőt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Június11, 2008 Megoszt Elküldve Június11, 2008 Mentem ma a Rekivel és érdekes dolog történt. Leintett egy Transzporteres ember. Mondta,hogy az édesapjának volt ilyen autója és maradt pár alkatrész. Elmentünk hozzá és megmutatta a cumót. Vadi új hátsólámpák,első díszlécek,első spirálrugók,kormányösszekötő,gömbfejek zacsiban és még sok apróság. El is hoztam tőle a cuccokat és már találtam is rá vevőt. :D egy kerek tükre nem volt jobbra ?? :D ehhh.... mióta keresek ilyesmit ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június12, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Június12, 2008 egy kerek tükre nem volt jobbra ?? :D ehhh.... mióta keresek ilyesmit ... Azt akkor már fel is tettem volna az enyémre. :D De nem volt. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június12, 2008 Megoszt Elküldve Június12, 2008 El is hoztam tőle a cuccokat és már találtam is rá vevőt. :D tartaléknak nem lett volna jó ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június12, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Június12, 2008 tartaléknak nem lett volna jó ? De jó lett volna ha nem másra kéne költenem mostanában a pénzt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
lightning Elküldve Június13, 2008 Megoszt Elküldve Június13, 2008 további infók hamarosan... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június14, 2008 Megoszt Elküldve Június14, 2008 ez nagyon szép csak kár h a tipust sem tudja leírni helyesen :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június15, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Június15, 2008 Főleg,hogy ebben a tipusban nem is volt 1,8-es motor. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
88gsi Elküldve Június19, 2008 Megoszt Elküldve Június19, 2008 Átlagolta az 1,7-et és az 1,9-et :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
88gsi Elküldve Június19, 2008 Megoszt Elküldve Június19, 2008 Amúgy mondtam már, hogy fantasztikus új rovat indult a www.youngtimer.hu-n, ahol épp egy City-t támasztok fel? Igaz előbb nekem kellene feltámadnom, mert a hengerfej emelgetése közben meghúztam a derekamat, úgyhogy most többnyire csendesen szenvedek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Június19, 2008 Megoszt Elküldve Június19, 2008 Én már tegnap este felfedeztem, és vároma folytatást. Különben pedig mielőbbi gyógyulást. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astra V6 Elküldve Június20, 2008 Megoszt Elküldve Június20, 2008 Egy kérdés Ugye nem létetzett 5 csavaros híddal Rekord C Coupe???? Vagy talán a 2.2 i6 alatt lehetett??? egy haszáltautós hirdetés miatt kérdem :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június21, 2008 Megoszt Elküldve Június21, 2008 Az inkább Commodore lesz akkor szeritem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június21, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Június21, 2008 Egy kérdés Ugye nem létetzett 5 csavaros híddal Rekord C Coupe???? Vagy talán a 2.2 i6 alatt lehetett??? egy haszáltautós hirdetés miatt kérdem :rolleyes: A C Rekord Sprint-nek volt 5 csavaros futóműve. Ez volt a sportváltozat dupla karbival és 1,9-es mocival. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június21, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Június21, 2008 Keresnék Pierburg 1B1-es karburátorrol leírást,rajzot és egyéb doksit. Valakinek? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Június22, 2008 Megoszt Elküldve Június22, 2008 egyenlőre csak ez: http://www.ruddies.business.t-online.de/Vergaser1B3.htm leírás angolul a 77. oldal környékén: kadett manual Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts