Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Veterán Chat:

rtomi

Recommended Posts

nem találtam semmit . sejtem hogy miről szól ez a dolog de én annyira lusta (elfoglalt) vagyok hogy lehet hogy készen jobb lenne asszem . bár,, lehet hogy úgy meg nem kapok B)

lhet marad a helyi gumis műhely bár a gyári dolognak jobban örülnék azért az mégis gyári cucc . most ezen mit spóroljak ugyi B)

Megosztás:

http://ultima.hu/pages/letoltesek/docs/51/UretanPDF.pdf

http://heinrici-klassik.de/

Az http://heinrici-klassik.de -> Chemie oldalon található leírás fordítása:

Alapanyag futóműszilentekhez és még sok máshoz. Haladóknak.

Urethan futóműszilentek gyártásához, lengéscsillapítókhoz és rugalmas tömítésekhez.

A massza két komponensből keverhető majd önthető vagy kenhető,

kikeményedés után -60°C és +90°C között alkalmazható.

Magas ütés és kopásállóság. Keménység: 70 shore A.

A csomag része: latexkesztyű és műa. spatli.

össz. net. tömeg :795g.

---

A cikk szerint, amely egyébként sok részletes fotót és tartalmas leírást is tartalmaz, egy átlagos futóműszilent 15g.

Megosztás:

nem hangzik ez rosszul így csak baromi macerás végig stresszelni hogy jó lesz-e és hogy méret is passzolni fog .

valami gyári vagy utángyártott dolgot kellene keresnem már csak az idő miatt is jobb lenne . ki, be az új, és gooo .

most épp napi használatban van a vas mert hát egy évig nézegettem de most használom is . persze csak óvatosan , és mindíg tiszta B)

Megosztás:

Megvettem és elhoztam... ;) ..egész úton le se vettem róla a szemem.... :D

Imádom:) Képek:) Tudom még szörnyű állapotba van de nem reménytelen B) :D

1

2

3

4

5

Gratulálok a vashoz legyen sok örömed benne...na meg okozzon egy kis bosszúságot is mert utána az is jó érzés B) :P

Megosztás:

Valaki segítsen egy kicsit a Kapitan A nak és Commodore A/Rekord C vagy a K.A.D. B sorozatnek megegyezik a föfékhengere???? :D :D

itt a kép

Főfékhenger A típus ATE 26 mm os elsődugattyú 17 mm második..

1

2

Dugyattyúk

3

Köszönöm előre is....

kadettba ilyen nem volt úgy hogy az kilőve.

Gratula a vashoz ! és ahogy elnézem rádfér ha őszintén azt kívánom hogy sok sok kitartást szerencsét és anyagiakat kívánok ! hát lesz mit geccsölni az biztos de ha kész egy ilyen megmentett autó, attól nagyobb élmény nincs mint mikor mész vele és patent ! :P

(ebben a hónapban már majdnem 3 E km-t mentem a Kadettal és nagyon nagyon elégedett vagyok a dologgal mert baromi jó darab lett )

Megosztás:

Mentem ma a Rekivel és érdekes dolog történt.

Leintett egy Transzporteres ember.

Mondta,hogy az édesapjának volt ilyen autója és maradt pár alkatrész.

Elmentünk hozzá és megmutatta a cumót.

Vadi új hátsólámpák,első díszlécek,első spirálrugók,kormányösszekötő,gömbfejek zacsiban és még sok apróság.

El is hoztam tőle a cuccokat és már találtam is rá vevőt. :D

Megosztás:

Mentem ma a Rekivel és érdekes dolog történt.

Leintett egy Transzporteres ember.

Mondta,hogy az édesapjának volt ilyen autója és maradt pár alkatrész.

Elmentünk hozzá és megmutatta a cumót.

Vadi új hátsólámpák,első díszlécek,első spirálrugók,kormányösszekötő,gömbfejek zacsiban és még sok apróság.

El is hoztam tőle a cuccokat és már találtam is rá vevőt. :D

egy kerek tükre nem volt jobbra ?? :D ehhh.... mióta keresek ilyesmit ...

Megosztás:

Amúgy mondtam már, hogy fantasztikus új rovat indult a www.youngtimer.hu-n, ahol épp egy City-t támasztok fel? Igaz előbb nekem kellene feltámadnom, mert a hengerfej emelgetése közben meghúztam a derekamat, úgyhogy most többnyire csendesen szenvedek.

Megosztás:

Egy kérdés Ugye nem létetzett 5 csavaros híddal Rekord C Coupe????

Vagy talán a 2.2 i6 alatt lehetett???

egy haszáltautós hirdetés miatt kérdem :rolleyes:

A C Rekord Sprint-nek volt 5 csavaros futóműve.

Ez volt a sportváltozat dupla karbival és 1,9-es mocival.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.