Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
De maga a tipus nagyon kellemetes :lol:

Igen, 3 ajtós Caravan ... :sowwy: ...a Coupe kasztni után a leginkább bejövős...

(nem mertem kombit írni, mert Tomi szétrúgná a s...m :P :lol: :lol: )

Drága egyébként. Ahhoz jóval inkább egyben kéne lennie, akkor is, hogy, ha jól látom, minden eredeti rajta.

Elküldve
Igen, 3 ajtós Caravan ... :sowwy: ...a Coupe kasztni után a leginkább bejövős...

(nem mertem kombit írni, mert Tomi szétrúgná a s...m :lol: :lol: :lol: )

Drága egyébként. Ahhoz jóval inkább egyben kéne lennie, akkor is, hogy, ha jól látom, minden eredeti rajta.

Nekem mindegyik tetszik :lol:

Gumik ais gyáriak rajta szerinted ? :P

Elküldve
Csak úgy a bazinagy motor miatt igaz ? :lol:

áá elég a 2.8 3.0 :sowwy: mostanában a Diplomatokra/Admiralokra vagyok rákattanva :lol:

Elküldve

Sziasztok

Tudnátok e segíteni olyan úgyben hogy honnan és menniért tudok szerezni 64 es Kapitanhez Irányjelzőket Lámpákat

Meg kaszniselemeket, motoralkatrészeket( tömítésgarniturák)

Köszi

Elküldve

Veteránopelen keresztül keresd meg Dedó Gyulát vagy Újlaki Pétert. Ha ők nem tudnak szerezni, akkor Mo-on senki. Marad a német Ebay.

Elküldve

Május 24-én újra megnyitja egy napra kapuit a Közlekedési Múzeum Tatai úti raktára. A hétvége alkalmával az érdeklődők a ritkán látott motorkerékpár- és autókülönlegességek gyűjteményét tekinthetik meg testközelből. A múzeum szakembereinek segítségével tárlatvezetésre is sor kerül majd. Szombaton 10 órától délután két óráig várják a látogatókat. A belépés díjtalan. A...

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.