rtomi Elküldve Április21, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Április21, 2008 Na ezért volt a készülődés és pucolgatás. :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Szép az öreglány, de én rólatok is szívesen néznék egy-két képet! :lol: :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április22, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Április22, 2008 Majd idővel lesz az is. :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Április22, 2008 Megoszt Elküldve Április22, 2008 az a felni ami most fennt van az teccik nekem pl. :sowwy: milyen esküvős képek ezek ? csak nem ? ,,, Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április22, 2008 Megoszt Elküldve Április22, 2008 A feldíszített Öreglányból és a célzásokból következtetve: csak de :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Április22, 2008 Megoszt Elküldve Április22, 2008 jajjj :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astra V6 Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 http://www.veteranauto.hu/index2.php?p=OPELREKORDKOMBI Nem sok egy kicsit ezért :lol: :lol: :sowwy: P.S. Érnek a gondolatok a Kapitaennel kapcsolatban:) Talán június.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Április27, 2008 Megoszt Elküldve Április27, 2008 http://www.veteranauto.hu/index2.php?p=OPELREKORDKOMBI Nem sok egy kicsit ezért :lol: :lol: :sowwy: P.S. Érnek a gondolatok a Kapitaennel kapcsolatban:) Talán június.... ezt finoman írtad hogy nem sok egy kicsit :lol: sztem. az eladó egy barom. már elnézést. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április27, 2008 Megoszt Elküldve Április27, 2008 De maga a tipus nagyon kellemetes :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 De maga a tipus nagyon kellemetes :lol: Igen, 3 ajtós Caravan ... :sowwy: ...a Coupe kasztni után a leginkább bejövős... (nem mertem kombit írni, mert Tomi szétrúgná a s...m :P :lol: :lol: ) Drága egyébként. Ahhoz jóval inkább egyben kéne lennie, akkor is, hogy, ha jól látom, minden eredeti rajta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április29, 2008 Megoszt Elküldve Április29, 2008 Igen, 3 ajtós Caravan ... :sowwy: ...a Coupe kasztni után a leginkább bejövős... (nem mertem kombit írni, mert Tomi szétrúgná a s...m :lol: :lol: :lol: ) Drága egyébként. Ahhoz jóval inkább egyben kéne lennie, akkor is, hogy, ha jól látom, minden eredeti rajta. Nekem mindegyik tetszik :lol: Gumik ais gyáriak rajta szerinted ? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május5, 2008 Megoszt Elküldve Május5, 2008 csak úgy a nagy kedvenc :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május5, 2008 Megoszt Elküldve Május5, 2008 Csak úgy a bazinagy motor miatt igaz ? :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 Csak úgy a bazinagy motor miatt igaz ? :lol: áá elég a 2.8 3.0 :sowwy: mostanában a Diplomatokra/Admiralokra vagyok rákattanva :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astra V6 Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 Sziasztok Tudnátok e segíteni olyan úgyben hogy honnan és menniért tudok szerezni 64 es Kapitanhez Irányjelzőket Lámpákat Meg kaszniselemeket, motoralkatrészeket( tömítésgarniturák) Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 Veteránopelen keresztül keresd meg Dedó Gyulát vagy Újlaki Pétert. Ha ők nem tudnak szerezni, akkor Mo-on senki. Marad a német Ebay. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 Ezt a B-Kadettet már láttátok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 Ezt a B-Kadettet már láttátok? egy 800 e után ki is nézne valahogy B) alapnak jó . bár a kombi nem annyira kedvelt ebben a műfajban . de nekem tetszik B) praktikus dolog egy talin még aludni is lehet benne :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Május11, 2008 Megoszt Elküldve Május11, 2008 az örök kérdés: Lehet-e Vinyl-t feszíteni SZTK szemüvegben? http://de.youtube.com/watch?v=3tZMCRqYdxw]Produktionsvideo Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Május13, 2008 Megoszt Elküldve Május13, 2008 Május 24-én újra megnyitja egy napra kapuit a Közlekedési Múzeum Tatai úti raktára. A hétvége alkalmával az érdeklődők a ritkán látott motorkerékpár- és autókülönlegességek gyűjteményét tekinthetik meg testközelből. A múzeum szakembereinek segítségével tárlatvezetésre is sor kerül majd. Szombaton 10 órától délután két óráig várják a látogatókat. A belépés díjtalan. A... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 Talán valakit érdekel B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
lightning Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 Sziasztok! No volt projekt mostanában bőven, többek közt ezért voltam elveszve.. remélemmegy a videa link. üdv:P. undefined Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 A sárga Coupé nagyon állat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 A sárga Coupé nagyon állat. nekem a zöld jön be nagyon B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
lightning Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 nekem a zöld jön be nagyon B) Mindkettő szép. B) Mondjuk zöld többet mutat élőben mint képeken! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts