Rekord Elküldve Március4, 2008 Elküldve Március4, 2008 Megint ajtókárpitot gyártok. Drukkoljatok. :) Csak le ne fújd feketée és jó lesz :D ! Én meg ma egy kissé magamba roskadtam a felújítás, pontosabban alkatrész vadászat terén. Hihetetlen hogy mennyire körülményes ez a dolog. Esküszöm hogy nem értem miért..
opzsolt Elküldve Március5, 2008 Elküldve Március5, 2008 Megint ajtókárpitot gyártok. Drukkoljatok. :) képeket képeket ! :D
rtomi Elküldve Március5, 2008 Szerző Elküldve Március5, 2008 képeket képeket ! :D Még csak körbevágtam a szőnyeget. Majd hétvégén ragasztom rá a sint. Sima fekete filc szőnyeg. De,ha nagyon akarod teszek fel holnap képet. Szerezzél nekem Kadettre 14,i meg FUN feliratot légyszi ,ha tudsz. :) Jó a bontott is. :D
opzsolt Elküldve Március7, 2008 Elküldve Március7, 2008 Még csak körbevágtam a szőnyeget. Majd hétvégén ragasztom rá a sint. Sima fekete filc szőnyeg. De,ha nagyon akarod teszek fel holnap képet. Szerezzél nekem Kadettre 14,i meg FUN feliratot légyszi ,ha tudsz. :) Jó a bontott is. :D valaki újonan kínált . de ki is volt az ??? .... lehet hogy a Kadett.hu n a Bagolypisti?? asszem ő volt az! vagy legalábbis mondta hogy van neki ilyen . rendes srác tuti segít ! nekem ami volt az rá vándorolt az E re úgy hogy most Hepi cartácsnak van a vasán az. ami meg volt az az 1 felirat asszem neked adtam már . (váltó mikor aktuális ? tartogatom tartogatom ! :D )
rtomi Elküldve Március7, 2008 Szerző Elküldve Március7, 2008 valaki újonan kínált . de ki is volt az ??? .... lehet hogy a Kadett.hu n a Bagolypisti?? asszem ő volt az! vagy legalábbis mondta hogy van neki ilyen . rendes srác tuti segít ! nekem ami volt az rá vándorolt az E re úgy hogy most Hepi cartácsnak van a vasán az. ami meg volt az az 1 felirat asszem neked adtam már . (váltó mikor aktuális ? tartogatom tartogatom ! :D ) Már csak a FUN hiányzik. :D :) Váltóügyben meg kitartás hamarosan kigazdálkodom a pénzt. :D
opzsolt Elküldve Március7, 2008 Elküldve Március7, 2008 Már csak a FUN hiányzik. :D :) Váltóügyben meg kitartás hamarosan kigazdálkodom a pénzt. :D ok. akkor várunk még oszt alakul :D
kori Elküldve Március11, 2008 Elküldve Március11, 2008 Hol lehetne utánanézni a hivatalos veteránosításnak?
rtomi Elküldve Március11, 2008 Szerző Elküldve Március11, 2008 Hol lehetne utánanézni a hivatalos veteránosításnak? http://www.mavamsz.hu/index.php Szerintem itt.
rtomi Elküldve Március12, 2008 Szerző Elküldve Március12, 2008 Megint ajtókárpitot gyártok. Drukkoljatok. :D Holnap kész lesz. :D A könyöklők a kilincsburkolatok fent vannak már csak rögzíteni kell pár csavarral. :D
opzsolt Elküldve Március12, 2008 Elküldve Március12, 2008 Hol lehetne utánanézni a hivatalos veteránosításnak? eljössz hozám én szívesen elmesélem a tapasztalataimat :D
opzsolt Elküldve Március12, 2008 Elküldve Március12, 2008 Holnap kész lesz. :D A könyöklők a kilincsburkolatok fent vannak már csak rögzíteni kell pár csavarral. :D képeket ! képeket ! :D
rtomi Elküldve Március13, 2008 Szerző Elküldve Március13, 2008 képeket ! képeket ! :D Ilyen lett. Egyszer ugyis szerzek céép gyári kárpitokat. :D
Astra V6 Elküldve Március15, 2008 Elküldve Március15, 2008 Sziasztok Mit tudtok használtautón hirdetett 1964 es Kapitan ről??? Nem nézte még valaki? Megéri megvenni? Az álmom teljesülne ha sikerülne :D Előre is Köszönöm a segítséget
rtomi Elküldve Március15, 2008 Szerző Elküldve Március15, 2008 Sziasztok Mit tudtok használtautón hirdetett 1964 es Kapitan ről??? Nem nézte még valaki? Megéri megvenni? Az álmom teljesülne ha sikerülne :D Előre is Köszönöm a segítséget Erre gondolsz? :D
Astra V6 Elküldve Március15, 2008 Elküldve Március15, 2008 Állítolag meg van minden papirjais vannak csak meg kéne nézni, kicsit félek tőle nem sok fut belőle, a félelmem még a 2 sebességes autómata váltó
rtomi Elküldve Március16, 2008 Szerző Elküldve Március16, 2008 Én sajna nem ismerem. Ülni is csak egyszer ülem ilyenben. A tegnapi Vetrán Opeles kirándulásrol pár kép. Itt és itt is zippelve. :D
Astra V6 Elküldve Március17, 2008 Elküldve Március17, 2008 Én sajna nem ismerem. Ülni is csak egyszer ülem ilyenben. A tegnapi Vetrán Opeles kirándulásrol pár kép. Itt és itt is zippelve. :D Hát remélem nekem összejön a gép:), sok bíztatást kaptam:). remélem jövőre én is ott leszek az egyik talin. talán a Kapitánnyal:) Klasszak a képek
Astra V6 Elküldve Március18, 2008 Elküldve Március18, 2008 Amikor Kecskeméten itt voltak a gépek a találkozon, egyből megakadt a szemem a Piros GS en valami hihetetlen jól néz ki, bele is szerettem :D :D No de egyre nő az esély hogy meglesz a Kapitaen:)
Rekord Elküldve Március20, 2008 Elküldve Március20, 2008 Amikor Kecskeméten itt voltak a gépek a találkozon, egyből megakadt a szemem a Piros GS en valami hihetetlen jól néz ki, bele is szerettem :D :D No de egyre nő az esély hogy meglesz a Kapitaen:) Szia! Nem ismerem, ezt a konkrét autót, de pár általános igazságot a projektbe kezdés előtt szívlelj meg. Egy régi autót megmenteni az enyészettől nagyon szép dolog, igazából "küldetés" :D A fotók alapján ez az autó még menthető. Ahhoz, hogy szép és jó legyen rengeteg időt energiát és nem utolsó sorban rengeteg pénzt kell bele tolnod a vasba. Szóval nagyon erős elhatározás kell, végig járni az előtted levő utat. De persze a sok szívás mellet rengeteg örömmel is jár a felújítás. Én sok sikert és kitartást kívánok neked ehhez! Várjuk a fejleményeket :D
Recommended Posts