opzsolt Elküldve Január10, 2008 Megoszt Elküldve Január10, 2008 sztem ha mindenképp akarsz lámpát akkor igen :D de én nem tennék rá lámpát..vagyis ha nem olyan drága és a felszerelése sem nehéz akkor megvenném és mindig variálnám :D az árát még nem tudom :huh: tenni meg talán azért tennék mert olyan üresnek hat az eleje :lol: meg gyárilag benne is van a kábelezése ,reléje , kapcsolója is. ebből az ihletből indult a "bogár" :D fejvakaró szmájli Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Január10, 2008 Megoszt Elküldve Január10, 2008 mondjuk Bosch ra Hella ra jobban kattannék :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január13, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Január13, 2008 Szerintetek ez jól nézne ki a Rekordon? 15-ös ET 32. Vagy inkább az Átées Cáp? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Ats inkább...szerintem.. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Szerintetek ez jól nézne ki a Rekordon? 15-ös ET 32. Vagy inkább az Átées Cáp? Tomi ez sztem. nem . ATS Cup ? sztem. az sem az igazi . Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január13, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Január13, 2008 Tomi ez sztem. nem . ATS Cup ? sztem. az sem az igazi . Akkor szerinted mi? Klasszikus felnit szeretnék de pölö az a ... Gelko nem adja nekem a Mattigokat. :huh: Jaa és 15-öset. Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Az északi sarkról Cairo-ig. http://www.opel.de/experience/rallye/rekord/index.act Herr Zettel vette 10 éve alkatrésznek, aztán mégiscsak felújították, teljes új gyári állapotba, az üzemeanyagtartályt 70 literesről 20 literesre cserélték, tulajdonképpen ennyi, egy 3.0CDTI fogah végigkisérni, de csak a filmeseket szállítja, nem segíthet az úton. Rekord D 2.1 1972. Salátaolaj rali egyetlen fillér benzinpénz nélkül kellett eljutniuk a végállomásig, úgy hogy benzinkútnál nem tankolhattak, és hogy ne legyen annyira olyan könnyű a feladat, az üzemanyagtartályt 20literesre csökkentették. -------------------------------------- valaki le tudja szedni az SWF file-t? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Akkor szerinted mi? Klasszikus felnit szeretnék de pölö az a ... Gelko nem adja nekem a Mattigokat. :huh: Jaa és 15-öset. De a Gelko féle Mattig asszem csak 14-es, nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 De a Gelko féle Mattig asszem csak 14-es, nem? de és ritka belőle a 15ös..-talán azért van :huh: Tomi ! Ats Classic ami még jó lehet a klasszikusok közül, de én elgondolkoznék egy nem kalsszikus széles nagyperemes valamin is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 de és ritka belőle a 15ös..-talán azért van :huh: Tomi ! Ats Classic ami még jó lehet a klasszikusok közül, de én elgondolkoznék egy nem kalsszikus széles nagyperemes valamin is :) Nagyperemes jóóóóóóóó!!!! Hotrod feeling rulez! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január14, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Január14, 2008 Lehet,hogy csak azért akarnék csak ATS CUP-ot rá mert még sosenem láttam C Rekordon ezt a tipust. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Lehet,hogy csak azért akarnék csak ATS CUP-ot rá mert még sosenem láttam C Rekordon ezt a tipust. :huh: Dini biztosan megengedi h felpróbáld a kocsira majd eldöntsd kell-e :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Nagyperemes jóóóóóóóó!!!! Hotrod feeling rulez! :huh: Rakj rá 16"os Borbet T-t vagy BS-t. :) Majd ha meglesz nekem kölcsönadom hogy felpróbáld a gépre. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január14, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Január14, 2008 Dini biztosan megengedi h felpróbáld a kocsira majd eldöntsd kell-e :huh: Ki nem hozom márciusig. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január14, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Január14, 2008 Rakj rá 16"os Borbet T-t vagy BS-t. :) Majd ha meglesz nekem kölcsönadom hogy felpróbáld a gépre. :lol: Kép van róla? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Kép van róla? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január14, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Január14, 2008 Szép felni de szerintem nem állna jól a Rekordnak. :huh: Azért találtam egy szép autót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Szép felni de szerintem nem állna jól a Rekordnak. :huh: Hamar munka azért ilyen furcsa, de valóban me az autó sílusa ez a felni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Pókhálós szélesperemes nekem is van egy próbára, ha gondolod. A rekin van rajta. Nem tudom, hogy a sztájl mennyire megy a verdádhoz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január14, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Január14, 2008 Te Zsolti! Ha ilyen photoshop mágus vagy akkor varázsolj már ATS Cup-okat a Rekordom alá. Képet találsz a kocsiról ITT. ATS CUP képtalálatok. Köszii! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január14, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Január14, 2008 Pókhálós szélesperemes nekem is van egy próbára, ha gondolod. A rekin van rajta. Nem tudom, hogy a sztájl mennyire megy a verdádhoz. Foto? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 http://www.kepfeltoltes.hu/view/080114/rek...ltoltes.hu_.jpg Itt is van pár kép. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Akkor szerinted mi? Klasszikus felnit szeretnék de pölö az a ... Gelko nem adja nekem a Mattigokat. :lol: Jaa és 15-öset. nehéz lenne ezt kitalálni . szívemből valami peremes acélt 15 ös ben talán még krómozva is :huh: nehéz veterán autóra oda illő szép kereket találni . sajna . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 Te Zsolti! Ha ilyen photoshop mágus vagy akkor varázsolj már ATS Cup-okat a Rekordom alá. Képet találsz a kocsiról ITT. ATS CUP képtalálatok. Köszii! :huh: Délután ha hazaértem megcsinálom. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 kicsit off felajánlották őt a kabrioért cserébe...tetszik, de nem lesz csere..hacsak ez nem kell valakinek :lol: szép autó :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts