Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Veterán Chat:

rtomi

Recommended Posts

sztem ha mindenképp akarsz lámpát akkor igen :D de én nem tennék rá lámpát..vagyis ha nem olyan drága és a felszerelése sem nehéz akkor megvenném és mindig variálnám :D

az árát még nem tudom :huh: tenni meg talán azért tennék mert olyan üresnek hat az eleje :lol: meg gyárilag benne is van a kábelezése ,reléje , kapcsolója is.

ebből az ihletből indult a "bogár" :D fejvakaró szmájli

Megosztás:

Az északi sarkról Cairo-ig.

http://www.opel.de/experience/rallye/rekord/index.act

Herr Zettel vette 10 éve alkatrésznek, aztán mégiscsak felújították, teljes új gyári állapotba, az üzemeanyagtartályt 70 literesről 20 literesre cserélték, tulajdonképpen ennyi, egy 3.0CDTI fogah végigkisérni, de csak a filmeseket szállítja, nem segíthet az úton.

Rekord D 2.1 1972.

Salátaolaj rali

egyetlen fillér benzinpénz nélkül kellett eljutniuk a végállomásig, úgy hogy benzinkútnál nem tankolhattak, és hogy ne legyen annyira olyan könnyű a feladat, az üzemanyagtartályt 20literesre csökkentették.

--------------------------------------

valaki le tudja szedni az SWF file-t?

Megosztás:

de és ritka belőle a 15ös..-talán azért van :huh:

Tomi ! Ats Classic ami még jó lehet a klasszikusok közül, de én elgondolkoznék egy nem kalsszikus széles nagyperemes valamin is :)

Nagyperemes jóóóóóóóó!!!! Hotrod feeling rulez! :lol:

Megosztás:

Akkor szerinted mi?

Klasszikus felnit szeretnék de pölö az a ... Gelko nem adja nekem a Mattigokat. :lol:

Jaa és 15-öset.

nehéz lenne ezt kitalálni . szívemből valami peremes acélt 15 ös ben talán még krómozva is :huh:

nehéz veterán autóra oda illő szép kereket találni . sajna .

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.