rtomi Elküldve Március31, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Március31, 2007 Már mentem vele. :blush: Jó poros volt szegényke. :D (később teszek fel képet is.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
lightning Elküldve Március31, 2007 Megoszt Elküldve Március31, 2007 Már mentem vele. ;) Jó poros volt szegényke. :lol: (később teszek fel képet is.) Ez frankó!! Na akkor mosd le a drágát! :blush: Én ma önindítót cseréltem a Brekin, meg állítottam a kuplungon, mert már csak röcsögtetve vette a hátramenetet... :D Délután meg jön a mosás, porszívózás, hogy holnap a túrára szép legyen!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március31, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Március31, 2007 Jó poros volt szegényke. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Március31, 2007 Megoszt Elküldve Március31, 2007 Jó poros volt szegényke. És mikor jársz felénk vele? :blush: Mindenképp szólj, ha jössz erre, akár Blitzhez, akkor összefutunk ott, vagy akár hozzánk is jöhetsz! Majd egyeztetünk. Van a garázsomban valami, ami jól jön neked :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március31, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Március31, 2007 És mikor jársz felénk vele? :blush: Mindenképp szólj, ha jössz erre, akár Blitzhez, akkor összefutunk ott, vagy akár hozzánk is jöhetsz! Majd egyeztetünk. Van a garázsomban valami, ami jól jön neked ;) Vasárnap délelőtt felhívlak ezügyben ,ha nem gond. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Május6, 2007 Megoszt Elküldve Május6, 2007 képek a tegnapi Bochumi veterán utcáról: http://stefan-danger.magix.net OldtimermeileBochum2007 http://stefan-danger.magix.net/userwebsite...t=12&mode=o enyém is az AutoJacob-tól van csak már nem ilyen szép Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Május12, 2007 Megoszt Elküldve Május12, 2007 Vauxhall piaci árak a Practical Classics magazinból, UK legnagyobb (egyik legnagyobb) veterános újságjából: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május15, 2007 Megoszt Elküldve Május15, 2007 csak azért mert szépek :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Május19, 2007 Megoszt Elküldve Május19, 2007 rengeteg adat és kép régi és újabb autóversenyekről: http://www.racingsportscars.com/photo.html pl ez : Nürburgring 6 Hours 1972 Event: Großer Preis der Tourenwagen Date: 9/7/1972 Track: Nürburgring (D), 22.835 kms Distance: 6 hours azt írja: Div.2 Opel Ascona – Opel L4 1979cc V 10 Kleber Team (D) Driven by: Heinrich Hirth (D)/Ernst-Dieter Klotzek (D) Sponsors: OPEL - HOPPMANN Result: started, result unknown Colors: green Tyres: Kleber nekem érdekesnek tűnik, hogy 72-ben már megvolt a 2000-es motor? ebben a Kadettben is: Div.2 Opel Kadett A – Opel L4 2000cc Otto Kälberer (D) Driven by: Otto Kälberer (D)/Klaus Assmuth (D) Tyres: Dunlop Result: started, result unknown Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május28, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Május28, 2007 Ezt találtam Szlovákiában tegnap egy fészer alatt. (volt ott még sok kincs) Link to comment Megosztás: More sharing options...
lightning Elküldve Május29, 2007 Megoszt Elküldve Május29, 2007 Ezt találtam Szlovákiában tegnap egy fészer alatt. (volt ott még sok kincs) "találtam" nem rossz!!!! Az állapotuk meg szinte hihetetlen!!! Több mint 70 éves autók!!!! Te jó ég! Mióta állhatnak ott???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május30, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Május30, 2007 "találtam" nem rossz!!!! Az állapotuk meg szinte hihetetlen!!! Több mint 70 éves autók!!!! Te jó ég! Mióta állhatnak ott???? Jólvan na tudtam,hogy ott van. Az esztergomi Veterán találkozón volt itineres verseny és az egyik állomás a bácsi udvarában volt. Sok-sok kincset lehetett ott látni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május30, 2007 Megoszt Elküldve Május30, 2007 Jólvan na tudtam,hogy ott van. Az esztergomi Veterán találkozón volt itineres verseny és az egyik állomás a bácsi udvarában volt. Sok-sok kincset lehetett ott látni. vmi bővebb info van róluk ? a bácsi sima gyűjtő vagy vmi sztorija is van ? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május30, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Május30, 2007 vmi bővebb info van róluk ? a bácsi sima gyűjtő vagy vmi sztorija is van ? :rolleyes: Peter Sklenar a neve és kb. 60 öreg autója van. Pár darab csilli villi a többi felujításra szorul. Veterán börzéket is szokott rendezni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május30, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Május30, 2007 Valakinek nem ismerős ez a hátsó híd? Blitz? Kiakarják dobni gondoltam megkérdem hátha menthető. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 Ezt találtam a Vaterán: Rekord Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Június1, 2007 Megoszt Elküldve Június1, 2007 Ezt találtam a Vaterán: Rekord Ez nagyon jó sorozat! Biztos klassz ez a könyv is.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június1, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Június1, 2007 Ez nagyon jó sorozat! Biztos klassz ez a könyv is.... Nekem megvan. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június5, 2007 Megoszt Elküldve Június5, 2007 ez picit nem sok(k) ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június5, 2007 Megoszt Elküldve Június5, 2007 Hát, kicsit elszaladt a fickóval a ló szerintem. Ezért rohad szét a sok szép öreg autó. :rolleyes: (Mondom én, akinek a C Rekordja tiszta moha. De ígérem, én összerakom!) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június5, 2007 Megoszt Elküldve Június5, 2007 Hát, kicsit elszaladt a fickóval a ló szerintem. Ezért rohad szét a sok szép öreg autó. :rolleyes: (Mondom én, akinek a C Rekordja tiszta moha. De ígérem, én összerakom!) nem hívtál múltkor, sikerült minden ? szólj majd ha bontasz <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június5, 2007 Megoszt Elküldve Június5, 2007 szólj majd ha bontasz :P Mondd, mi kell! :rolleyes: Amúgy szerencsével jártam volna, de a biztosítós is, meg az okmányirodás srác is azt mondta, hogy ne szarozzak üzembentartóival, ha pár hónap után úgyis elbontom, hanem akkor vonassam ki még most. Úgyhogy a héten elintézem a végleges kivonást. Már csak egy bontós ismerős kellene. Hümmm hümmm... <_< ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Június5, 2007 Megoszt Elküldve Június5, 2007 Én a környéken csak egy bontóst találtam, aki ad igazolást a komplett autó nélkül, de az alvázat be kellett volna vinnem és még 40 ropi a fájdalomdíja. Inkább vártam míg találtam forgalomból kivontat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június5, 2007 Megoszt Elküldve Június5, 2007 A hümm hümm már jelent egy embert, csak még nem beszéltem vele. :rolleyes: De a papírja is érdekes ennek az autónak. Ha nem lett volna olyan olcsó, nem is estem volna kísértésbe. (Amúgy ez egy A Senator) Link to comment Megosztás: More sharing options...
lightning Elküldve Június6, 2007 Megoszt Elküldve Június6, 2007 A hümm hümm már jelent egy embert, csak még nem beszéltem vele. <_< De a papírja is érdekes ennek az autónak. Ha nem lett volna olyan olcsó, nem is estem volna kísértésbe. (Amúgy ez egy A Senator) Mhm!!! Mi van belőle eladó??? Első lökös? Benzines vagy Diesel? Utóbbi gépháztető? Automata? Hány sebességes? Hírtelen ennyi? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts