Gelko Elküldve Január10, 2007 Megoszt Elküldve Január10, 2007 Nem mondod???? Akkó oda sem megyek. :lol: :) mennyé nyugodtan..az automatában jó a kávé :) ez meg nagyon szééééép :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január10, 2007 Megoszt Elküldve Január10, 2007 Igen "Ászok" most is ott vigyáz a Rekordra. Gondolom a névválasztás a véletlen műve. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Január10, 2007 Megoszt Elküldve Január10, 2007 Tominak onnan származott el a bologató kutyusa :D ...no igen... khm.... Egyébként még műszerfalra-karácsonyfa, szélvédőre-tapadós ventilátor és sok más hasznos dolog is kapható, olyan is, amit még ki sem találtak... :D :) Meg neonok (Tom tuti ügyfél :lol: :)) Na jó, én is vásárolok ott, mert szeretem az önkiszolgáló üzleteket, ahol nem lóg a nyakadon az eladó, de tény, hogy rengeteg gagyi van náluk - persze csak így jön össze a nagy árukészlet... :lol: Habár van hely az M5 bevezető mellett az Auchan-nál, ami ránézésre egy alkatrészáruház, bár lehet, hogy más... Valaki járt már ott??? Milyen üzlet az? Ja, a Norauto, Bazs új munkahelye - szerintem talán egy kicsit jobb, mint a Homasita, és saját szervíze is van, gumiszerelés, futóműállítás, kipufogó stb. Gondolom a névválasztás a véletlen műve. :D Ja, jobban hangzik, mint a "Világos".... :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január10, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január10, 2007 Gondolom a névválasztás a véletlen műve. :) Becsületes neve: Soproni Ászok!! :) Nosztalgia mivel ilyen sör már nem kapható. :lol: (nekem van 4 originál dobozzal de már biztos megromlott) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január13, 2007 Megoszt Elküldve Január13, 2007 Valaki esetleg? http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...96674&rd=1&rd=1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Január14, 2007 Megoszt Elküldve Január14, 2007 Ma elcseréltem az A Admirált erre: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január14, 2007 Megoszt Elküldve Január14, 2007 Gratulálok nagyon jól néz ki :lol: évjárat ? motor ? és milyen állapotban van ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január14, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január14, 2007 Gratulálok. szépótó. Ahogy látom az alsó képen Pista el is vitte az Admiralt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Január14, 2007 Megoszt Elküldve Január14, 2007 Gratulálok. szépótó. Ahogy látom az alsó képen Pista el is vitte az Admiralt. :lol: én vittem át neki a felesége nagyon nem örült 1963-as évjárat, 1500köbcenti, 3 sebességes váltó. Féket és kormányművet kell javítani, egyébként rendben van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január14, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január14, 2007 én vittem át neki a felesége nagyon nem örült Gondolom,hogy nem örült. :lol: Legalább már nálad nem foglalja a helyet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Január14, 2007 Megoszt Elküldve Január14, 2007 Gondolom,hogy nem örült. :lol: Legalább már nálad nem foglalja a helyet. már úgy voltam vele, hogy bármennyiért odaadom, csak vigyék már el Ezzel a Rekorddal szerintem jól jártam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január14, 2007 Megoszt Elküldve Január14, 2007 ....Rekord.... Szép autó :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január14, 2007 Megoszt Elküldve Január14, 2007 Szép autó :lol: Jut eszembe. És akkor most ezt fogod árulni ? Vagy helyette mást és ez marad ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Január14, 2007 Megoszt Elküldve Január14, 2007 Jut eszembe. És akkor most ezt fogod árulni ? Vagy helyette mást és ez marad ? még nem tudom. Ha valakinek megtetszik, akkor viheti. Addig meg járkálok vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január14, 2007 Megoszt Elküldve Január14, 2007 még nem tudom. Ha valakinek megtetszik, akkor viheti. Addig meg járkálok vele. Józsi bácsinak a kék autója is ilyen igaz ? Melyik van jobb állapotban ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Január14, 2007 Megoszt Elküldve Január14, 2007 Józsi bácsinak a kék autója is ilyen igaz ? Melyik van jobb állapotban ? Nem, az övé B Rekord, és nem nagyon hasonlítgatnám :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Január14, 2007 Megoszt Elküldve Január14, 2007 Nem, az övé B Rekord, és nem nagyon hasonlítgatnám :) Király. Sokkal kétértelműbb választ nem kaphattunk volna. :) :) De diplomatikusabbat sem. :D Nagyon szép Rekord. :) Majd 3-án ezt is összenyálazom. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január14, 2007 Megoszt Elküldve Január14, 2007 Nem, az övé B Rekord, és nem nagyon hasonlítgatnám :lol: Áháááám. Gyorsan megnéztem is néztem a Nagy Opel Könyvet :) És a most zsákmányolt kocsi fel volt újítva valamikor ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Január14, 2007 Megoszt Elküldve Január14, 2007 Áháááám. Gyorsan megnéztem is néztem a Nagy Opel Könyvet :lol: És a most zsákmányolt kocsi fel volt újítva valamikor ? igen, volt már lakatolva és fényezve Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Február4, 2007 Megoszt Elküldve Február4, 2007 A Cobra 11-ben szerepelt egy fekete Admiral, szép króm felnikkel. De szerencsére nem törték porrá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február5, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Február5, 2007 A Cobra 11-ben szerepelt egy fekete Admiral, szép króm felnikkel. De szerencsére nem törték porrá. Csak az elejét. :-( Az egyik jelenetben chrome felnik voltak rajta a másikban meg a gyári Ronal aluk. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Február5, 2007 Megoszt Elküldve Február5, 2007 Én annyira élveztem a gyönyörtől, hogy ezt észre sem vettem. De azt sejtettem, hogy nem a krómkerekest törték meg, hanem volt egy vagy két dublőre :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Február8, 2007 Megoszt Elküldve Február8, 2007 Bocsi, hogy ide pofátlankodtam, de ezt látnotok kell: admiral automataváltó nahát, emg eztis: mikrofilm Ezt meg most találtam ( több hét telt el ugyanazon h-sz. em javításai közt: Olcsó Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Március16, 2007 Megoszt Elküldve Március16, 2007 új hír: No.-ban járművek restarálatlan, "fellelt" állapotban továbbra is kaphatnak és megtarthatják a Veterán minősitést, rendszámot terészetesen továbbra is csak akkor, ha Tüv-vizsgán is átmennek. az utóbbo időben vihar volt ezügyben, kommunikációs problémák miatt sok veteránügyi elöljáró sem tudta, hogy 03.01 után hogyis lesz. Az eddigi veterán minősítési követelményrendszer továbbra is él és nem változott. Autos mit Patina bleiben Oldtimer Im Gespräch mit oldtimer-info bestätigte gestern Richard Schild, Sprecher im Bundesverkehrsministerium, dass nachweissbar authentische, unrestaurierte Autos auch dann unter den Oldtimerbegriff fallen, wenn der Zustand allein dies nicht rechtfertigt: "Wir vertrauen da auf das Augenmaß und die Erfahrung der Sachverständigen vor Ort. Bei der Verkehrssicherheit darf es natürlich keine Kompromisse geben." továbbiak: http://www.oldtimer-info.de/aktuelles/deuv..._07/bericht.htm és Keine Verschärfung für H-Kennzeichen Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március25, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Március25, 2007 Hétvégén valószínűleg előhozom a kocsit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts