kori Elküldve November24, 2006 Megoszt Elküldve November24, 2006 Fénykép alapján egész jó állapotban van: http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1280 Azért az árra kiv lennék :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November24, 2006 Szerző Megoszt Elküldve November24, 2006 Fénykép alapján egész jó állapotban van: http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1280 Azért az árra kiv lennék :unsure: Az a két vp. tükör az györönyű. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December15, 2006 Szerző Megoszt Elküldve December15, 2006 Megjelent ITT egy cikk. :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December23, 2006 Megoszt Elküldve December23, 2006 Szép Rekord Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December23, 2006 Szerző Megoszt Elküldve December23, 2006 Szép Rekord Ebben volt régen egy klafa Leopárdmintás üléshuzat. Klubtag volt a srác és Taxi sofőr. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kismanta Elküldve December28, 2006 Megoszt Elküldve December28, 2006 NEM TUDJA VALAKI HOGY MIKOR ÉS HOL LESZ A KÖVETKEZŐ BLITZ-HITZ???????????? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December28, 2006 Megoszt Elküldve December28, 2006 Itten aztat írják, hogy 2007. július 28-tól 30-ig. És utalnak a http://www.blitz-hits.de oldalra... helye: Eurospeedway Lausitz ha jók az információim. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kismanta Elküldve December28, 2006 Megoszt Elküldve December28, 2006 Itten aztat írják, hogy 2007. július 28-tól 30-ig. És utalnak a http://www.blitz-hits.de oldalra... helye: Eurospeedway Lausitz ha jók az információim. KÖSZI :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kismanta Elküldve December28, 2006 Megoszt Elküldve December28, 2006 [ és az a város hol van?mert néztem a neten de nem találom sehol Itten aztat írják, hogy 2007. július 28-tól 30-ig. És utalnak a http://www.blitz-hits.de oldalra... helye: Eurospeedway Lausitz ha jók az információim. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kismanta Elküldve Január1, 2007 Megoszt Elküldve Január1, 2007 b.u.é.k Link to comment Megosztás: More sharing options...
lightning Elküldve Január2, 2007 Megoszt Elküldve Január2, 2007 b.u.é.k BUÉK neked is kismanta, és minden Opel örültnek! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 [ és az a város hol van?mert néztem a neten de nem találom sehol Berlintől nem messze...mi voltunk tavaly, és idén is úgy néz ki, hogy megyünk... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Az egyik legnagyobb álmom, hogy kijussak! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Hozzál Te is vontatókötelet...aztán go.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 :) nem vagyok semmi jó elrontója :lol: már a Kadett Klubban is latolgattam a dolgot,hogy ki kéne menni,mondjuk azt tudom, hogy ti ki is mentek.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kismanta Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Berlintől nem messze...mi voltunk tavaly, és idén is úgy néz ki, hogy megyünk... :lol: Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kismanta Elküldve Január8, 2007 Megoszt Elküldve Január8, 2007 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Január8, 2007 Megoszt Elküldve Január8, 2007 A dortmundi motorscene sem semmi! Épp most digiztem be egy 98-as videot, amikor a mantaclubbal kint voltunk páran és csorgattuk a nyálunk. Voltunk essenben is abban a D&W boltban, ami a mantafilmben volt és Berti tolta rajta a cuccost a tuninghoz. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Január9, 2007 Megoszt Elküldve Január9, 2007 A dortmundi motorscene sem semmi! Épp most digiztem be egy 98-as videot, amikor a mantaclubbal kint voltunk páran és csorgattuk a nyálunk. Voltunk essenben is abban a D&W boltban, ami a mantafilmben volt és Berti tolta rajta a cuccost a tuninghoz. :) Ott én is voltam, Essen és Dortmund közt, az autópálya mellett :) Jó kis hely, kicsit igényesebb, mint a Homasita :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január9, 2007 Megoszt Elküldve Január9, 2007 ....Jó kis hely, kicsit igényesebb, mint a Homasita :) :lol:.... Mi baj az Üllői úti Homasita igényességével ? Igazán impozáns épület :) Tominak onnan származott el a bologató kutyusa :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január9, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január9, 2007 Mi baj az Üllői úti Homasita igényességével ? Igazán impozáns épület :) Tominak onnan származott el a bologató kutyusa :lol: Igen "Ászok" most is ott vigyáz a Rekordra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Január9, 2007 Megoszt Elküldve Január9, 2007 A két áruház között fényévek vannak! Minden téren! :lol: Igaz a D&W-ben nem kapni kutyát, mert az más kategória. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Január10, 2007 Megoszt Elküldve Január10, 2007 A két áruház között fényévek vannak! Minden téren! :lol: Igaz a D&W-ben nem kapni kutyát, mert az más kategória. :) Nekem nem volt semmi bajom a Homasitával még. Igaz, voltam már sokkal jobb helyeken is (pl Halfords, UK), de az hiszem az országok között is fényévnyi különbségek vannak. Nem sok más olyan autófelszerelés/alkatrész áruház van nálunk, ahol besétálsz, és nézelődsz a sorokban felállított polcok között. Habár van hely az M5 bevezető mellett az Auchan-nál, ami ránézésre egy alkatrészáruház, bár lehet, hogy más... Valaki járt már ott??? Milyen üzlet az? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január10, 2007 Megoszt Elküldve Január10, 2007 Habár van hely az M5 bevezető mellett az Auchan-nál, ami ránézésre egy alkatrészáruház, bár lehet, hogy más... Valaki járt már ott??? Milyen üzlet az? nem rossz hely, a gumik-felnik olcsók és kultúrált az egész,nem csak gagyit árulnak..gumit pl az abaquás ár alatt adtak :) bár egy két alkalmazottal vannak gondok :lol: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Január10, 2007 Megoszt Elküldve Január10, 2007 nem rossz hely, a gumik-felnik olcsók és kultúrált az egész,nem csak gagyit árulnak..gumit pl az abaquás ár alatt adtak :D bár egy két alkalmazottal vannak gondok :lol: :) :) Nem mondod???? Akkó oda sem megyek. :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts